Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И јас сум по Ренџ Роверот, плени едноставно машината. Булатовиќ кога стигна со него во Јане запреа сите со дишење а пази Поршиња, Мерцедеси еден куп од околу.

B4FMSCJIEAAhfbL.jpg

п.с. од ББЦ

Louis van Gaal: Manchester United manager can spend as he wishes
By Simon Stone BBC Sport
Manchester United boss Louis van Gaal has been told money is no barrier if he wants to improve his squad.

Eagle speedster е горново. Во принцип jaguar e-type со нова шасија, нов мотор. Све је ново и од карбонски влакна. А од јагуарите моментални f-type :love::love:

Не брат, не ме разбра :D
Сакав да кажам дека според мене Јагуар е госпоЦки аФтомобил :)

Ако удри спортска некој ден ... ни Јагуар, ни Магуар, ни ништо...

5-6 вакви има низ цела Европа. Во Словенија се продаде за 60.000Е пред пола година исто вакво.
Со шал и ракавици ке го возам ако треба. :P

Cobra_2008_new_shocks_and_lowered_in_rear_001.jpg

Stay classy :cool:

А веќе ако е за „пуфкање“ може нешто вака. BTW нормално дека сите ќе сакате Range Rover, кога прекарот му е Range Rooney :icon_mrgr:

1967_ford_mustang_shelby_gt500-pic-15817.jpeg

Kolava od filmot so Kejdz i Dzoli mi e son od kopilj da ja imam :love:

Ги глеав пред некој ден по Американскиве страни. Страшно ефтини се наоѓаат низ САД, имаш и по 2-3000 долари некои. А ние овдека ќе се лигавиме по вакви, а ќе плаќаме 3к за аудиа од 96та :(

Како би земал вакво да земав барем половичне од на фалкао платата :place:
2qrPJ.jpg

пола милион фунти
Ова убаво со сите нишани ама е исто ко да си зел сеа iphone 6 ама од дубаи, Е-тип си е Е-тип ,џабе е ова побрзо и помодерно
Ако удри спортска некој ден ... ни Јагуар, ни Магуар, ни ништо...

5-6 вакви има низ цела Европа. Во Словенија се продаде за 60.000Е пред пола година исто вакво.
Со шал и ракавици ке го возам ако треба. :P

Cobra_2008_new_shocks_and_lowered_in_rear_001.jpg
Читај горе^
Шо ке ти е копија од кобра жити се?

За мене ова е најубавата кола некад направена
2273_1.jpg

но не би ја имал и да можам да си ја дозволам , може некој братучед нејзин , ко ова на пример
Mercedes-Benz_G_63_AMG_2012.JPG

У ова трејнинг ток видео на Ерера што е објавено сабајлево, на снимката ги има и Блинд, Ди Марија и Рафаел каде трчкараат у позадина и учествуваат у тие mini games што ги викаат они.

У ова трејнинг ток видео на Ерера што е објавено сабајлево, на снимката ги има и Блинд, Ди Марија и Рафаел каде трчкараат у позадина и учествуваат у тие mini games што ги викаат они.
За Ливерпул ќе се вратат, мада не очекувам Блинд да стартува на тој меч. Ди Марија секако. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom