Предновогодишна Кајгана собиранка - Мистик, сабота - 27.12.2014 [20:00 ч.]

Најмомент на собиранката...

• Нарачката Божино на шанк: „Дајте ми едно ЧАЈЧЕ од морковче“

Гласови: 0 0,0%
  • Трчањето на Ilumious до микрофонот за Du Hast дерејќи се „ГЕРМАНСКИИИИИ“

• Грчењето на Мојсо и the walk of shame на Рики

• Крејзи ин лав кога го тераше Клипче да ја опцуе

• Закачалката кај Пејо во стан што ја сруши Fiend

• Кога урлавме сите на микрофон ко нездрави

• Победата на Crazy in Love против хејтеризмот #nohatespeachgirl

• Запознавањето на blue ladybug & Џонтра Волта

• Клипче кога не и дозволуваше на Џинџер да седи до други мажи

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За ориѓани смештај има,тука блиско до центаро,на две три минутки од плоштадо,тука де кај...Драчево
Петсо денари ноќејвање, шо се петсо денари,кутија малборо,кафе и водичка без мразој.Абее видиии
шо стиснат народ море чоек еј :icon_mrgr:
Можит, можит. Таман е ценава , се прифаќат.
По можност да имат топла вода и греење. Друго нишо не барам. :LOL:
Падна договорот ете :pos:

Можит, можит. Таман е ценава , се прифаќат.
По можност да имат топла вода и греење. Друго нишо не барам. :LOL:
Падна договорот ете :pos:
Леее за 500 денари и топла вода сакале, абе и парно да не сакате ? :D Кај го има ова.
пс. Нескафе 150 денари, ко ќе доаѓаш навака у Ѓорче остај 100 денари за греотарина и скопјарина. :D

Леее за 500 денари и топла вода сакале, абе и парно да не сакате ? :D Кај го има ова.
пс. Нескафе 150 денари, ко ќе доаѓаш навака у Ѓорче остај 100 денари за греотарина и скопјарина. :D

Личен возач гратис иди, или и за то се доплаќа?

Личен возач гратис иди, или и за то се доплаќа?
Си имаш такси. Од центарот до лагадин 50 денари, ѓорче де. За Ченто и натака по 120 денари. Драчево ти е Свети Наум, 1000ка.

Ццццц :pos::pos:
Си ја зедов белјата , ме фативте под нозе :icon_lol:
Ок ко така , да знам да си земам појќе пари. Скапо ама то е јбг , ќе поминиме некако :P

Ццццц :pos::pos:
Си ја зедов белјата , ме фативте под нозе :icon_lol:
Ок ко така , да знам да си земам појќе пари. Скапо ама то е јбг , ќе поминиме некако :P

Да видиш нас како ни е :D

Шала на страна, доВаЏај!

Баш ви е добра идејата за собиранка и баш би сакал да дојдам да ги запознаам the famous ones форумџии :D ама не сум мкд :(

П.С. Ако оди некој од Радовиш нека пише порака да пуштам некое италијанско вино поздрав.
Чао

Баш ви е добра идејата за собиранка и баш би сакал да дојдам да ги запознаам the famous ones форумџии :D ама не сум мкд :(

П.С. Ако оди некој од Радовиш нека пише порака да пуштам некое италијанско вино поздрав.
Чао
Ај тагнете го michomkd што доаѓа на фудбал да не го испуштите виново, @Castiel @Dr.House било кој

Ако некој носи лаптоп, зошто да не бе? Ќе ве дружиме :D

Сака некој да импортирам флаша вино од дома? Виново иначе од кај што оригинално доаѓа се полни у флаши, се лепи италијански бренд и таму се продава. Just so you know. I know people bruh.[DOUBLEPOST=1417710881][/DOUBLEPOST]Околу 50 и кусур души сме, ваљда? Проблемот е што некои пишаа некои ствари тука на мајтап со други, а не кажа дали им се иде. Други лајк стегаат а не кажуваат дали ќе идат или не. И ај сеа рачунај! :D

За места - пјаца либерта, дринкерс, мистик, и едно место бебуш што го кажа ама не ми текнува. Кафани се спомнаа ама повеќето не сакаат кафана па така да не ги рачунаме. И парк едино што беше спомнат.

@Шкорпион
И ја би, али 28-ми или евентуално после тоа. Бикоз бизи бизи. :D

Сигурно не можеш 27ми? Не за друго, би сменил во 28ми ама мислам дека повеќе души тогаш не ми им одговарало и би откажале. Не знам, еве нека изразат мислење..

Последно уредено:
Ајде бе доаѓај и не се мајтапи многу зашто и од собиранки може да не банираат не само од форум . И мене ми рекоа да се ишишам ако сакам да идам на собиранка,ако не немало да ме пуштат. :(
А твојте ја ке ги убедам да те пуштат ;)
Ааа значит имат кодекс за како да идаш а? Абе мојве у Њемачка на одмор, само скајп комуницирање, нити јас ги неам видено, многу им се заубај.
Брат не се шалам, стварно не ме пуштет, беља голема напрајв.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom