Предновогодишна Кајгана собиранка - Мистик, сабота - 27.12.2014 [20:00 ч.]

Најмомент на собиранката...

• Нарачката Божино на шанк: „Дајте ми едно ЧАЈЧЕ од морковче“

Гласови: 0 0,0%
  • Трчањето на Ilumious до микрофонот за Du Hast дерејќи се „ГЕРМАНСКИИИИИ“

• Грчењето на Мојсо и the walk of shame на Рики

• Крејзи ин лав кога го тераше Клипче да ја опцуе

• Закачалката кај Пејо во стан што ја сруши Fiend

• Кога урлавме сите на микрофон ко нездрави

• Победата на Crazy in Love против хејтеризмот #nohatespeachgirl

• Запознавањето на blue ladybug & Џонтра Волта

• Клипче кога не и дозволуваше на Џинџер да седи до други мажи

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Бисер, тие одпозади до паркингот како се викаат? (кафаните)
Ефтини башка и има како дел за пушачите.
Има три таму. XXL, Гама и СИФ. Последното е премало, XXL е најголемо и највозможно за повеќе луѓе. Тоа со 40 годишни нема везе, иде секаков народ. Башка 40 години ги сметате за стари луѓе? :confused:

Иначе Кооператива добра поента даде, дека потребно е место со поголема слобода на движење, за да направиш муабет со секој.
Мене и да врне и да вее Парк ќе ми биде најдобар предлог за вакви работи (плус зимски рок места се во близина, ко пример Маракана), но не е фер кон дамите да трпат ладно или слично. Така да, предлози се потребни. И секако ракија.

Преименуван е во Пингвин Клаб и секоја сабота има Trap журка. Не знам колку ти е добар изборов.

Trap журка? Чисто дека ми го фалеле местото за омбиент и пијачки па затоа го спомнав.

ЕДИТ: Удриг гугле да видам за што се работи. Не е сечив cup of tea така да разбирливо. Плус работава е да падне муабет а не да губиме гласови шепкајќи на увца додека ечи гласна музика.

Последно уредено:
Trap журка? Чисто дека ми го фалеле местото за омбиент и пијачки па затоа го спомнав.

Некој нов правец, електронски рап, транс рап, трап....што ти јас знам. Муабетот ми беше дека не е музика на која што би се муабетело и луѓе би се запознавале.
Иначе, местото е супер, често одам полседниов период. Шалтам од Салун до таму и назад, кога ќе ми здосади....ионака е на 2-30 метри :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom