Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
и јас би идел ама никој незнам![]()
И пред 3 години многумина дојдоа што никој не знаеја па пак супер си поминаа ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и јас би идел ама никој незнам![]()
ок само да најдам некој од овдека у моја околина за натака да не бидам сам сигурно идам или со некој член да се догг да идеме заедноИ пред 3 години многумина дојдоа што никој не знаеја па пак супер си поминаа ..
Во Бисер, тие одпозади до паркингот како се викаат? (кафаните)Одлично штом е сабота. Парк, ..... хммммм, ладно е, не е за подолго седење надвор.
Мистик не беше мало. Ух, треба да се одбере некое место кое не е трендовско, за да може да се земе на цела вечер само за нас, а сепак да биде во центар. Јас знам 1-2 во аеродром што се полупразни, ама аеродром се, не се центар
@StormRage убава ракија си вртел, така ми кажаа![]()
Мислиш ХХЛ не бе батка тоа е за лапачка без дружење, е не бива такаВо Бисер, тие одпозади до паркингот како се викаат? (кафаните)
Ефтини башка и има како дел за пушачите.
Јас сум или за 26 или за 27.
Појма немам како се викаше но мислам дека не е ХХЛ, значи не најодпозади туку позади масите гледаат на улицата и кон катната гаража/паркингот.Мислиш ХХЛ не бе батка тоа е за лапачка без дружење, е не бива така![]()
може лике ако сте заМамас? Thoughts?
Тешко е таму ,оти таму се собираат над 30-40 годишници како јасПојма немам како се викаше но мислам дека не е ХХЛ, значи не најодпозади туку позади масите гледаат на улицата и кон катната гаража/паркингот.