Работнички хендикеп кец според мене подобро, Кожув ги гледав пред 3 дена во Струмица, распашана банда се, немаат никаква игра, една Струмица без клупа, им водевме 10 разлика константно ... за кец е зицер на годината но и со хенди ке ја биде....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Језда Работнички се без тренери, ама овие се индијанци класични, добра анализа според менеРаботнички хендикеп кец според мене подобро, Кожув ги гледав пред 3 дена во Струмица, распашана банда се, немаат никаква игра, една Струмица без клупа, им водевме 10 разлика константно ... за кец е зицер на годината но и со хенди ке ја биде....
Немам блиску Копачка и од навика играм у СЛ, а знам дека (барем за игри на голови) имат подобри коеф.
Го уплатив ова на 100тка, околу 2700+ носи[DOUBLEPOST=1417618714][/DOUBLEPOST]
Сити има проблеми со стоперите (Мангала и Компани) и можно е со Демикелис/Бојата да игра. Мислам дека Сандерленд секако ќе постигне гол, е сеа колку ќе се расположени Сити (читај: Агуеро) тоа е друго...
Без разлика на сигурноста на типот, јас сум секогаш да се брани кога останува 1 утакмица. Иако никогаш не оставам само една за нареден ден.
А Челзи не е фаворит бе ? Евертон не е ?
Хахаха, не дека не се ама мислам ќе тепат тие. Еден од Арсенал или Сити ќе киксни според мене.А Челзи не е фаворит бе ? Евертон не е ?
Глупа не глупа ако сите 4 екипи тепаат добиваш гратис лајк од менеАма нема
![]()