Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Работнички хендикеп кец според мене подобро, Кожув ги гледав пред 3 дена во Струмица, распашана банда се, немаат никаква игра, една Струмица без клупа, им водевме 10 разлика константно ... за кец е зицер на годината но и со хенди ке ја биде....

Работнички хендикеп кец според мене подобро, Кожув ги гледав пред 3 дена во Струмица, распашана банда се, немаат никаква игра, една Струмица без клупа, им водевме 10 разлика константно ... за кец е зицер на годината но и со хенди ке ја биде....
Језда Работнички се без тренери, ама овие се индијанци класични, добра анализа според мене (y)

Minesota - Filadelfija 2 ( 3.50 ) Vredi da se izigra zaradi kvotata , vecerva Filadelfija imaat golemi sansi da pobedat i malce go podignaa kvalitetot vo igrata za razlika od prethodno i prikazaa dobra igra so mnogu posilni ekipi , a deneska im e sansata konecno da dojdat do prva pobeda , dodeka pak Minesota se vtorata najslaba ekipa vo NBA posle gostive ...

Ова 100% ќе го пробам.

Прв стрелец на Челзи-Тотенхем во Вил Хил.
Значи наброени се 16 играчи од Челзи и Тотенхем за прв стрелец.

Ги нема играчите од одбраната и од Челзи и од Тотенхем, плус Матиќ од среден ред.
Имате тип СИТЕ ОСТАНАТИ и коефициентот е 8. Значи било кој освен еден од тие наброените 16.
Тери, Кејхил, Ивановиќ, Вертонген и било кој може во било кој момент да дадат гол од корнер, фаул.

Истиов тип СИТЕ ОСТАНАТИ го имате и за стрелец во тек на натпреварот. Со оглед дека очекувам барем 3-4 гола на натпреваров, ќе го пробам и ова.
Значи било кој да постигне гол во текот на натпреварот, а да биде од одбраната на Челзи и Тотенхем.
Вака е 5 коеф.

Eве ви билтен
http://www.vilhil.com.mk/dodatok/bilten.pdf

Последно уредено:
Немам блиску Копачка и од навика играм у СЛ, а знам дека (барем за игри на голови) имат подобри коеф.
Го уплатив ова на 100тка, околу 2700+ носи[DOUBLEPOST=1417618714][/DOUBLEPOST]
Сити има проблеми со стоперите (Мангала и Компани) и можно е со Демикелис/Бојата да игра. Мислам дека Сандерленд секако ќе постигне гол, е сеа колку ќе се расположени Сити (читај: Агуеро) тоа е друго...

Без разлика на сигурноста на типот, јас сум секогаш да се брани кога останува 1 утакмица. Иако никогаш не оставам само една за нареден ден.

Пелегрини изјави дека Сања ќе игра централен дефанзивец така да вреди да се проба ГГ.

Celzi 1 - vo poslednite 17 londonski derbi ima izgubeno ednas, Totenhem nema pobeda nad Celzi na gostinski teren od 1990. Iako gostite se vo forma poslednite natprevari sepak Celzi e apsoluten favorit tuka nema da si dozvoli Murinjo city da mu dojdi na 3 boda a pred edna nedela razlikata bese 8.
City 2 - posle pobedata nad Bayern protiv sautempton pokazaa karakter so crven karton igraa podobro od sautempton ne vervam da se liznat kaj sanderlend bas sega ko mu se doblizaa na Celzi Aguero e vo strasna forma I ne vervam sanderlend da mu izdrzi do kraj tesna ke bidi ama na kraj mislam ke dobie City

Ај со глупата логика на @dragonsky :D
Арсенал или Сити ќе дупи вечер од фаворитите ? :D
А Челзи не е фаворит бе ? Евертон не е ? :D

Глупа не глупа ако сите 4 екипи тепаат добиваш гратис лајк од мене :D Ама нема :ROFLMAO:

А Челзи не е фаворит бе ? Евертон не е ? :D

Глупа не глупа ако сите 4 екипи тепаат добиваш гратис лајк од мене :D Ама нема :ROFLMAO:
Хахаха, не дека не се ама мислам ќе тепат тие. Еден од Арсенал или Сити ќе киксни според мене.
Ако кикснат и Сити и Арсенал , сакам на двете мислења лајк :icon_mrgr:

Челзи 1 4+
Арсенал 2 3+
Манчестер Сити 2 3+
Локомотив 1
Рен 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom