Divider
Seraphim
Btw...YNWAAAAA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кога ги фативме и евреиве, според мене дури малце му се 5 меча на гомноно....Konoplyanka’s road to Western Europe is complicated as Ukraine has deteriorated into a political conflict zone with Konoplyanka finding himself in the centre of great power economics and an internal struggle between two of Ukraine’s most powerful oligarchs, Rinat Akhmetov and Ihor Kolomoyskyi.
....that Kolomoyskyi, a Ukrainian-Cypriot Israeli of Jewish descent, prefers only to negotiate with fellow Jews and favoured signing a deal with Tottenham Hotspur’s chairman Daniel Levy.
- Шкртел како условно кажан светецот во одбраната доби само еден воздушен дуел и тоа при акцијата за црвениот.
Onie takozvani mamlazi u odbrana ne smeeja da dozvolat shut.
Btw, se stiti i brani pobliska na direkten napad.
Mene u Vardar. Koga vie bevte neplanirani ustemi velea, ako e sam, koso, cuvak pobliska, ako e so bek, na vrtenje, brani podalecna oti 98% taka odat.
Am, Sho znam de jas : D
Alo, ja sum srekjen za 3 boda. No, takugjere od igrata sum razocaranОчигледно само јас не сум задоволен од играта на ЛФЦ денес![]()
Незнам дали очекувавте победа од 0-5, ама во моментов кога сме во крш форма, ваква победа е кец на десетка. Веќе станува јасно дека сме се подобри и подобри, а понатаму мислам дека ќе имаме уште подобри настапи, бидејќи тимот со секоја победа добива на самодоверба. Не дека играта беше сјајна, и јас се нервирав заради бункерот, ама го добивме тоа што го сакавме и штета што од уште една-две контри не дадовме уште некој гол.
@superstarpizza , да беше до тебе, немаше воопшто ни да го ставиш Стиви синоќа во игра, па и немаше да победиме. Некогаш, ама само некогаш менаџерите знаат нешто повеќе од нас.
Pizza....se slozuvam. Ima opcija like, ama moram da potvrdam:Што е до мене со сигурност немаше да игра Џерард, туку ќе влезеше во последните 15 минути!
А тоа дека немало да победиме без него е релативно....ама сигурен сум дека heat мапата на Џан ќе беше пожолта!
Што се однесува до очекувањата...никој не очекуваше резултат од 0-5....ама јас сигурно не очекував дека на резултат 2-1 со играч повеќе ние ќе повелекуваме играчи од нападот за да пуштеме дефанзивци....а притоа ниту еден од битните играчи не беа поштедени во период кога во месец Декември треба да се одиграат 8 утакмици.....а тоа значи секоја недела по 2!
Што е до мене со сигурност немаше да игра Џерард, туку ќе влезеше во последните 15 минути!
А тоа дека немало да победиме без него е релативно....ама сигурен сум дека heat мапата на Џан ќе беше пожолта!
Што се однесува до очекувањата...никој не очекуваше резултат од 0-5....ама јас сигурно не очекував дека на резултат 2-1 со играч повеќе ние ќе повелекуваме играчи од нападот за да пуштеме дефанзивци....а притоа ниту еден од битните играчи не беа поштедени во период кога во месец Декември треба да се одиграат 8 утакмици.....а тоа значи секоја недела по 2!
Сакаш да кажеш дека ние дадовме гол од изградени акции?Мапата на Џан можеби ќе беше пожолта, ама сигурно немаше да биде MOTM.
Како шо гледаш погоре, и јас не бев среќен поради тоа што се браневме, ама ја остваривме целта, бидејќи реално Лестер немаше нити една шанса во тие 30 минути. Се се сведуваше на центаршути и чистење од страна на нашата одбрана.
Друго, чекавме шанси од контра напади....незнам какви ќе ти беа коментарите ако слепецот Мејсон го свирнеше пеналот над Стиви, и Шмајхел добиеше црвен, или пак ако реализиравме уште една контра, а имавме еден куп шанси за тоа.