Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што се дешава со Рондо ? 10 скока, 15 асистенци и 2 поени..граница од 8.5 почнаа да му даваат а стартер е

Зошто коефициентот утре за ПСЖ со Монтпеље е 1.35?..зарем ова не е value коеф?..ПСЖ имаат дрим тим за овие кои нема натпревар да не примат на 30 гола...
И Кил со Ла Роја е убава двојка мислам...нека се искажат ракометните стручњаци @Кртола @Tomasino
ПСЖ треба да е плуска одбранава од Монпелје е тиња за 1 не би ја играл јас ретардиран тим се ПСЖ
Кил ако запнат како шо треба ке тепаат ЛА Риоха ништо посебно ако се има предвид дека голманов им беше во тим на колото а примија 33 гола од Брест башка и во одбрана не се нешто

http://www.rezultati.com/utakmica/Yk2ewnpQ/#omjer;overall
Види меѓусебни. Ф. Берлин има 10 победи по ред против Магдебург. Некое друго инфо да не имаш ?
Moj tip e,Magdeburg ima dosta silna ekipa,posebno doma.
A sekogas so favoritite igraat dobro.
A Fuchse so igrite sezonava nema pokazano deka ke se vmesaat vo borbata za samiot vrv kako minatite sezoni.
Plus ako ne se lazam levoto krilo Peterson se povredi,eden od najdobrite strelci,plus Jaska odamna e aut.
Spored mene e kec.

Сум ги глеал тие Магдебург 3-4 пати солиден тим особено дома кога играат овие Фуксиве за малку ке го примеа од Нант во ЕХФ поминаа на срека викендов јас не ја играм од причина шо коеф не ми се допага мал ми се гледа
Јашка се врати играше со Нант

Тикет од сабајле :D
Златна копачка:
Коеф 41. Уплата 30 добивка 1200

Арсенал 1гг
Челзи 1гг
Сити 2
Евертон 1т1
Селтил 1т1

Jastrzebski -1
Friedrichshafen-183.5+
Macerata- 184.5+
Tours-181.5+

Од мене имате одбојка:coffee:

позз се гледаме после 22,00

Овие играјачи од хокеј се?
Да од КХЛ
Исто и овој Колтсов мислам дека може сингл да се оптегне + доста асистенции прави а со Адмирал ке има и прилика да асистира

Арсенал би требало да дојде кец денеска бидејќи игра дома, така да ќе ја играм 1 и3+ , истотака Евертон-Хал мислам ќе ја даде ГГ зашто се работи за две екипи со буквално речиси ист стил на игра ..

Арсенал да оди 1;4+ na 600? 5.13 koff, vcera monaco mi donese nekoj bon, da se nadevame i denes arsenal. drugo nisto ne pisam samo ova za denes vase mislejne?
i na drugo bi ja probal i 1-1;4+ (8.32) koff so 200

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom