Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ти јебем кинезот глуп, не е до среќа бе стефане, Динг е очаен вечерва...
Па пишав дека глупости прави, ама и малиот има среќа у одредени ситуации. Али 95% е до глупирањето на Динг, мада би кажал нешо сеа за мечов али ќе преќутам да не ме нападнат одредени ликови дека ширам некакви теории на заговор. :D

Ќе ја врти на свадби. Гледаш ли што промашува момакот, а и тој другиот што погодува? Абе волку среќа да се имало ја не сум видел, па промашува една црвена, мава у спунт, несакајќи удира друга црвена и влегува во сосем 16та дупка. Не диносауруси, крокодили и лавови да ме изебат у исто време Динг нема да ја сврти.
А добро по која логика играте снукер,најтешката игра за типување дефинитивно..па во снукерот првите 20 снукеристи сите исто знаат да играат и можат да те збришат на една штека ..и не само првите 20 туку првите 50 знаат да играат одлично снукер и ќе дадат некои смешни 1.25-1.30 коефициенти а требало реално сите да бидат 1.9-1.9

А добро по која логика играте снукер,најтешката игра за типување дефинитивно..па во снукерот првите 20 снукеристи сите исто знаат да играат и можат да те збришат на една штека ..и не само првите 20 туку првите 50 знаат да играа одлично снукер и ќе дадат некои смешни 1.25-1.30 коефициенти а требало реално сите да бидат 1.9-1.9
Игра третиот со стотиот Џонка. :) Иначе у право си, не треба да играме снукер али јебеш га више се набутав на снукерот, нек си ебе матер.

Игра третиот со стотиот Џонка. :) Иначе у право си, не треба да играме снукер али јебеш га више се набутав на снукерот, нек си ебе матер.
И шоако..демек тој стотиот не знај да игра? фатен во рацете е?..ова не е тенис бе Стефан...во снукерот сите се мајстори

И шоако..демек тој стотиот не знај да игра? фатен во рацете е?..ова не е тенис бе Стефан...во снукерот сите се мајстори
Ако ти кажам дека над 60 и некое место се рачунаат за аматери? Овој денес прв пат игра пред камери, ама изглеа и Динг игра прв пат. :D

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1633-5294337-1245

ДА УМРАТ СИТЕ ДА УМРАТ, гром да ги отепа на следен натревар, автобусот несреќа од мост во провалија да паднат. На продолженија за 1 минута 3 гола им дадоа. Еден да не останите да ви ебам се да ви ебам.

Ок полесно ми е сега.

КУРАЦ!

Ако ти кажам дека над 60 и некое место се рачунаат за аматери? Овој денес прв пат игра пред камери, ама изглеа и Динг игра прв пат. :D

Аматери на хартија,ама тие пак тренираат по 5-6 часа дневно и сисе посветени на играта максимално..посебно ова важи за Англичаните и сите кои се од островот

Се извинувам

Абе да ви ебам се да ви ебам, копилина смрдени едни.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Зошто коефициентот утре за ПСЖ со Монтпеље е 1.35?..зарем ова не е value коеф?..ПСЖ имаат дрим тим за овие кои нема натпревар да не примат на 30 гола...
И Кил со Ла Роја е убава двојка мислам...нека се искажат ракометните стручњаци @Кртола @Tomasino

Зошто коефициентот утре за ПСЖ со Монтпеље е 1.35?..зарем ова не е value коеф?..ПСЖ имаат дрим тим за овие кои нема натпревар да не примат на 30 гола...
И Кил со Ла Роја е убава двојка мислам...нека се искажат ракометните стручњаци @Кртола @Tomasino
Ako e se vo red treba Psg da tepa glatko.
Arno ama taa francuskata liga e haos.
Sekoj mozi sekogo da tepa.
Monpelje zasega se drzat vo Francuskoto,dodeka vo LS gi busat ko kurva(od onie od estradata):icon_mrgr:.
Bi trebalo da e kec utre,4 boda bega Monpelje,mora da se stignat.
Plus parizanite poleka se kompletiraat,se vratija Omejer,Abalo,Casar,imaat podolga klupa kade kade,pogolem izbor suteri,iako i Monpelje ne se za frlanje.
Stom se prvi vo Francija ne se za majtap,sezonava e mnogu silna ligata.
Sepak Hansen i Omejer treba da bidat razlikata,posebno so Monpelje igra kako bez golman.
Drug kec za utre od Francija e Cesson.
Od Germanija Magdeburg treba da gi cukni Fuchse.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom