- Член од
- 13 јануари 2014
- Мислења
- 410
- Поени од реакции
- 259
Уште не е добитноТема:Добивка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште не е добитноТема:Добивка
Па пишав дека глупости прави, ама и малиот има среќа у одредени ситуации. Али 95% е до глупирањето на Динг, мада би кажал нешо сеа за мечов али ќе преќутам да не ме нападнат одредени ликови дека ширам некакви теории на заговор.Ти јебем кинезот глуп, не е до среќа бе стефане, Динг е очаен вечерва...
А добро по која логика играте снукер,најтешката игра за типување дефинитивно..па во снукерот првите 20 снукеристи сите исто знаат да играат и можат да те збришат на една штека ..и не само првите 20 туку првите 50 знаат да играат одлично снукер и ќе дадат некои смешни 1.25-1.30 коефициенти а требало реално сите да бидат 1.9-1.9Ќе ја врти на свадби. Гледаш ли што промашува момакот, а и тој другиот што погодува? Абе волку среќа да се имало ја не сум видел, па промашува една црвена, мава у спунт, несакајќи удира друга црвена и влегува во сосем 16та дупка. Не диносауруси, крокодили и лавови да ме изебат у исто време Динг нема да ја сврти.
Игра третиот со стотиот Џонка.А добро по која логика играте снукер,најтешката игра за типување дефинитивно..па во снукерот првите 20 снукеристи сите исто знаат да играат и можат да те збришат на една штека ..и не само првите 20 туку првите 50 знаат да играа одлично снукер и ќе дадат некои смешни 1.25-1.30 коефициенти а требало реално сите да бидат 1.9-1.9
И шоако..демек тој стотиот не знај да игра? фатен во рацете е?..ова не е тенис бе Стефан...во снукерот сите се мајсториИгра третиот со стотиот Џонка.Иначе у право си, не треба да играме снукер али јебеш га више се набутав на снукерот, нек си ебе матер.
Ако ти кажам дека над 60 и некое место се рачунаат за аматери? Овој денес прв пат игра пред камери, ама изглеа и Динг игра прв пат.И шоако..демек тој стотиот не знај да игра? фатен во рацете е?..ова не е тенис бе Стефан...во снукерот сите се мајстори
Ако ти кажам дека над 60 и некое место се рачунаат за аматери? Овој денес прв пат игра пред камери, ама изглеа и Динг игра прв пат.![]()
ФалаАјде магијо да нема повише од 4 гола на ниедна у ПЛ
Посебно шансите на Стоук у задњи 30 секунди ахаххахааПрегледај го приврзокот 108243
Ќе погоди некој пред каков удар бев во периодот од 9ипол до 11 часот?
Ako e se vo red treba Psg da tepa glatko.