Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пак тој исто па исто запнал. Брат, вчера правам муабет со другар и ми вика, Ливерпул нема играчи што можат да решат утакмица а Арсенал го има еве пример Озил. Значи тој мисли дека Озил може да реши утакмица а не прати ПЛ туку само на име се води. Исто и ти, би го играл Бало пред Рики пошто е име. Реално гледано Борини треба да игра пред двајцата, па Рики па Бало. Бало покажа најмалку, убедливо најмалку овој период.

Рики ако ништо друго барем не губи воздушен дуел и со тоа само по 3-4 шанси им отвара на останативе на утакмица.

Ама има логика името.Самото име значи дека е квалитет.
Еве Вест Хем 2006, 90+ минута. Сакаш да ја шутне пак Џерард или Лукас ?
Сакаш да ја шутне Озил или Аспас ?
Сакаш да ја шутне Балотели или Ламберт ?

Тоа е разликата.Изграденото име ти дава верба и покрај што не е во форма дека може да извади нешто од џеб. Од Алберто,Аспас,Лалана,Ален неможе да се надевам на ништо.

Ама има логика името.Самото име значи дека е квалитет.
Еве Вест Хем 2006, 90+ минута. Сакаш да ја шутне пак Џерард или Лукас ?
Сакаш да ја шутне Озил или Аспас ?
Сакаш да ја шутне Балотели или Ламберт ?

Тоа е разликата.Изграденото име ти дава верба и покрај што не е во форма дека може да извади нешто од џеб. Од Алберто,Аспас,Лалана,Ален неможе да се надевам на ништо.

Леле Џерард во врвна форма ми го споредува со останативе. Дај бе брат, кој ти е овој муабет?

Chilavert ebave. Se fatile ko pijan za plot koj krelec e poaren.
Kilavi sme bez saglam napagjac, a za golman i dmf nema muabet.

Чисто ради дискусија...

Ако по некоја си логика во Јануари тргнеме по Ројс.....тоа ќе ни биде поголема грешка од овие 8-9 трансфери летово!

Погледнете ги само повредите!!!
KpnSWlT.png

Пази има и втора страна со уште 5-6 повреди!:facepalm:

И без пари да го даваат ја не би го земал....затоа што сигурен сум дека ќе ја зима платата како за двајца просечни играчи а тој би дремел уште долго на клупа!

ПС.Ја не знам како овој има воља веќе за фудбал.....Па Стариџ за овој е јак момак!

Сепак Скаузер-от би го земал, пошто е Ројс, нели.

Аууу одма. На салфетка го договарам ко Перез Зидан што го договори :)[DOUBLEPOST=1417518296][/DOUBLEPOST]
Џерард.
Тоа не значи дека Џерард треба да игра пред Лукас во ваква форма.

Епа ете затоа зборам и ти би сакал Џерард да шутне и во ваква форма. А на Лукас и у најдобра форма ко што беше 2011 не би му дал последен шут. А ни ти исто ваљда.
Тоа е разликата што ја зборам.

Аууу одма. На салфетка го договарам ко Перез Зидан што го договори :)[DOUBLEPOST=1417518296][/DOUBLEPOST]

Епа ете затоа зборам и ти би сакал Џерард да шутне и во ваква форма. А на Лукас и у најдобра форма ко што беше 2011 не би му дал последен шут. А ни ти исто ваљда.
Тоа е разликата што ја зборам.

Нормално би го договорил, зошто е Ројс а не зошто е играч кој има константни проблеми со повредите :)

Иначе, во врска со споредбата на Џерард и Лукас, нормално дека во секое време ќе го одберам првиот пред вториот ама тоа не значи дека под дифолт треба Џерард да игра, под дифолт Џерард да има договор од 4 години, под дифолт да биде прва опција во средниот ред. Тоа пробувам јас да ти го кажам.
Нормално и дека пре би го одбрал Бало одколку Рики во фор ама во моментов Бало не покажува ништо и затоа треба да седи на клупа кога ќе се врати од повреда, здравје...

Сепак Скаузер-от би го земал, пошто е Ројс, нели.

Абе он на салфетка би го подпишал и Клоп....

10801565_724355040984131_6096561871620126192_n.jpg

Ама кај него самото име вреди.....без разлика дали некој си таму играч/тренер го направил името во една сезона!

Искрено не верувам дека зимово ќе трошиме.САКАМ да трошиме и ТРЕБА реално да трошиме али газдиве гарант се љути за фрлените пари ПАК на непотребни играчи и мислам дека едно засилување до кај 10м ќе биде реалноста. Ќе пробаат да извадат нешто ко со Кутињо.

Иначе шпекулации ќе врие,и желби ќе имаме како што доликува да имаме за ваков клуб ама..ќе ни го натепаат пак до крај.

Ako edvaj tepame do januar sve, sto e tesko, ili bar nevozmozno, ke daat za striker i golman, a ako bidne ko sto bigjaa, ke daat za treNJor noff i eventualno za eden ko Kutinjo/Staridz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom