Дали би возеле "Пеглица" или "Фиќо"?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Што би возеле?

• Пеглица

Гласови: 76 32,5%
  • Фиќо

Гласови: 158 67,5%

• Вкупно гласачи
    234
da be fiko. zasto da ne. ama ne zastavino. tuku fiat. pogotovo abarth kako ova gore.

да бе зошто да не и тие се возила:smir:

Има еден тип во Тафталиџе,собира пеглици и фиковци.
Мислам дека има по 4ри од двете.

Иначе,би возел,не гледам кој би рекол не.
Мали,прегледни и лесни за паркирање.

Би возел фиќо ама претходно тјунирано :). Ама штета , нема да ме збере :(

секако фиќо добра машина

зш да не возам??ке му опнам спољери,аусплух,ке го офарбам, и главна фаца у маало ке бидам:vozbud:, иначе ФИЌО

Ако решам било која од двете да возам, ќе треба да се модифицира за да има само едно седиште, на средина на школката.. сопатници - на кров :)

Јас би го возел фиќото на татко ми, кога тој поретко би викал, ова не работи, кочниците не кочат и некои слични реченици кои не влеваа сигурност :)

Инаку има едно убаво портокалово фиќо во Маџари и едно убаво зелено во мое село, Миладиновци. Ако не заборавам некогаш да ги сликнам со фото апарат, ќе добиете и слики од овие убаво стилизирани количиња.

Јас би го возел фиќото на татко ми, кога тој поретко би викал, ова не работи, кочниците не кочат и некои слични реченици кои не влеваа сигурност :)

Инаку има едно убаво портокалово фиќо во Маџари и едно убаво зелено во мое село, Миладиновци. Ако не заборавам некогаш да ги сликнам со фото апарат, ќе добиете и слики од овие убаво стилизирани количиња.
Де бе Тончи, за 500 ден се прави фиќото оттука до Загреб да одиш, аман бе и ти, шо му се мислиш?

Не му се мислам, само не знам да го поправам, а и некако немам некоја посебно јака желба да учам да поправам фиќо на 25 години, плус тоа ако зберам пари ќе купам југо.

Не му се мислам, само не знам да го поправам, а и некако немам некоја посебно јака желба да учам да поправам фиќо на 25 години, плус тоа ако зберам пари ќе купам југо.
Е ај... со се мајстор 1000 денари, колку да не шеташ пеш...
Па ти пак собери некоја пара за Југо.

поарно фичото вози го отколку југо

Вечната дилема.:pos:

Torrent не се согласувам со тебе.. повеќе би возел Југо отколку Фичо.

И 101 се врати, ама не е тоа тоа...
Да возиш стара кола, ама СТАРА, а не нова, која сосема го изгубила шмекот на она што треба да биде, т.е. олдтајмер или евентуално јангтајмер. Се работи за модел стар преку 30 години!
Ај видете на што личи ова?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom