Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
ајмо нова тура оскар скринери :cool:

Fury.2014.DVDscr.XViD.AC3-juggs[ETRG]
Annie.2014.DVDScr.XviD.AC3-OSCARS2014
Still.Alice.2014.DVDScr.XviD.AC3-OSCARS2014
Annie ? А уште не е излезен во кинава...ауу некој ќе го јаде..

Иначе могуче е вечер да го гледам Mockingjay, штом немам големи очекувања, а и разбрав филмов е повеќе пропаганда..шо знам ваљда ќе му дадам многу поголема оценка од таа на Ио.. :D[DOUBLEPOST=1417188748][/DOUBLEPOST]http://i.imgur.com/lykgxPi.gif

https://www.youtube.com/watch?v=erLk59H86ww

Последно уредено:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Noah - Имав ниски очекувања и ми се исполнија. Непотребно долг е, едвај го догледав до крај. Имаше многу нелогичности. Актерската екипа ми се допадна и глумата истотака беше добра. Крајот уопште не ми беше интересен. Да, ме интересира приказната за Ное, знаев дека филмот ќе биде „преплеткан„ и затоа не ми се гледаше. Како и да е, премногу лошо.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Ауу ќе биде многу јак, Star Wars back to the roots!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
(CNN) -- Leave it to Shia LaBeouf to give one of the strangest -- or most creative -- interviews of all time.
For a recent sitdown with Dazed and Confused magazine, the actor/performance artist decided that he didn't want to use words to communicate and instead let his eyes do all the talking.
The result is an hour-long video in which LaBeouf and his interviewer, Aimee Cliff, sit and stare at each other in near silence. (No words are exchanged, but there is some awkward laughter.)
According to Cliff, this was all LaBeouf's idea. He reached out to the Dazed writer in September, and the two soon struck up an email correspondence. In a series of exchanges, they cover topics including metamodernism, faith, cynicism and even a claim by LaBeouf that he was sexually assaulted during a performance art exhibit this year.
After a bit of back-and-forth, LaBeouf agreed to do what he calls "the #interview."
"I like the idea that we meet in person with a go pro photographic record but no interview," the actor wrote in one of his emails to Cliff. "we just look into each others eyes for an hour, connect on a soul level and film that as the interview and keep the words online so we will will both have go pro cameras strapped to our heads for the full hour and the footage will be presented raw as a split screen and you can use it on the Dazed video site."
Indeed, the full video is now up and ready for viewing.
:facepalm::LOL:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Го отворив сајтот на МРТВ сосема случајно кликајќи на некој линк, и видов дека во позадина рекламираат филм кој ќе оди на програмата, што е сосема во ред и професионално... ама видете со какви филмови се гордеат:

Премиера, најверојатно :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.842
Седнувам со моиве дома и им велам сега ќе гледаме еден воен филм, ептен јак. И го пуштам Come and See, го симнав на два дела и онака гледаат гледаат со внимание, а филмот си е апла напнат, реален во напнастост и тежината на војната, прекрасно отсликување на последиците, човековата психа, и го издржаа што го издржаа првиот дел (еден сат) и велат двајцата: Филмо одличен, ама толку негативна енергија ми наби уФфф.
И ај го исклучив, утре демек да го догледаме и тој втор дел т.е половина која е бетер од првава :D

Битно ја почнав од негде едукацијава филмска, која ќе и парира на таа телевизиската со глупи, едноставни филмчиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom