Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
нема промашај кај Мелбурн на голови, секогаш ги фаќам дали т12+ дали гг3+ :D[DOUBLEPOST=1417168398][/DOUBLEPOST]

овие и Блажич беа најголеми зицери

Од тоа што пратам, имаат големи амбиции сезонава, го купија Бериша, еден од подобрите стрелци во А-лигата.

Играат напаѓачки фудбал, ама знаат и да примат по некое голче. Денес 7+ ги пробав, ама ништо, многу шанси се испромашија.
Они, и Сиднеј ми се добри за тим1 играње.

Тие што уплаќаат на големи уплати, Керкира - Олимпиакос 2 1,25
Пола тим на Керкира неделава имале вирус, болни се, па кај што се послаби од Олимпиакос па и им нема доста првотимци мислам дека ќе си ја даде 2ка како ништо (јес да е 1,25 али битно е инфото :D )

Peterborough-Bristol 3+.

11.03.14 LEA Peterborough Bristol City 1 : 2
14.09.13 LEA Bristol City Peterborough 0 : 3
29.12.12 CHA Bristol City Peterborough 4 : 2
18.09.12 CHA Peterborough Bristol City 1 : 2
18.02.12 CHA Peterborough Bristol City 3 : 0
15.10.11 CHA Bristol City Peterborough 1 : 2

За тие што играт сингл , во случајот дабл да ја сврзите со Манчестер утре. :)

Сосиедад - Елче 1-1 3+ .. коефициент 4.10 .. Ова директно од Мојс :D

Поарно челзи него манчестер, манчестер
не ја ставам на тикет па шо сака нека биде.

Ајде мислење ако би нешто смениле и имате различно мислење[emoji4]
Сосиедад-1
Цедевита-1
Панатианикос- - пп
Ефес- +
Нижни Новгород - +

Не е мнoгу зa верувaње Дaмевски, и не е тoлку јaк игрaч. Јa трипaти земaм СМС типoви oд негo и и стaвaм пo 500 исклучивo нa тие двa мечa, и сум у дупкa oд негo 1500. Аиo е тoлку јaк типувaч, сите тикети ке ги стaвa, a не кo пичкa дa бегa.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

За тие што играт сингл , во случајот дабл да ја сврзите со Манчестер утре. :)

Сосиедад - Елче 1-1 3+ .. коефициент 4.10 .. Ова директно од Мојс :D
I ja sociedad sakav da ja stavam 1-1, ali ne bev siguren za 3+. Vikash kje ide nad 3 gola?

Утре ги ставам сите пари на Челзи 2 и тм2@1.65

Абе го има негде Маршон Брукс од Милано да се игра? Гледам Бет Сити и Моцарт го нема... Во некоја од српскиве кладилници го има, 9.5 му е границата, па ова треба да се игра на 100 000 ја мислам. Сега играше 40 минути со Варезе и им даде 37 поени. Брукс е НБА играч и тешко дека некој од Барса може да го чува. А и да се напомене дека Клеиза има повреда и веројатно нема да игра, Џентиле нема да игра и под знак прашалник е Мос на кој му умрела бабата и уште вчера бил во Чикаго и не се знае дали ќе игра а веројатно нема...

Пу крвта да им ја ебам ќе си имавме поклон за денес.

Абе го има негде Маршон Брукс од Милано да се игра? Гледам Бет Сити и Моцарт го нема... Во некоја од српскиве кладилници го има, 9.5 му е границата, па ова треба да се игра на 100 000 ја мислам. Сега играше 40 минути со Варезе и им даде 37 поени. Брукс е НБА играч и тешко дека некој од Барса може да го чува. А и да се напомене дека Клеиза има повреда и веројатно нема да игра, Џентиле нема да игра и под знак прашалник е Мос на кој му умрела бабата и уште вчера бил во Чикаго и не се знае дали ќе игра а веројатно нема...

Пу крвта да им ја ебам ќе си имавме поклон за денес.

Брат, страв ми е да го играм само ради тоа што од баксуз како тебе доаѓа поклонов.
Ке го уплатам, и ке се степа у 3-та минута со некој.

Брат, страв ми е да го играм само ради тоа што од баксуз како тебе доаѓа поклонов.
Ке го уплатам, и ке се степа у 3-та минута со некој.
:pos::pos: Јебига уше тоа да се деси. :ROFLMAO:
Го има на Бет 365?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom