Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ПСЖ давајте уше еден бе, неписмени

И овие Спортинг пичка им матрна сеа коа треба да фатам пари тие струја снемуваат да им ебам живарникот!!!!!!!

Ма и сам сум глуп кога ги играм Шахтјор кои што 100% идат у следна рунда..не знам ни ја зошто сум ги пишал...:facepalm:

И овие Спортинг пичка им матрна сеа коа треба да фатам пари тие струја снемуваат да им ебам живарникот!!!!!!!
Ostaj, posle nekoe vreme pishuvam pak, i ovaa ostanue, i ete shto se deshava, ali znaejki ja mojava srekja, ne me chudi vishe nishto.

Barca dupla pobeda ja fativ
Shakhtar Bilbao 1+ II
Psg 2+ II
Chelsea 3+
Sporting 1 ali odlozena
i uste grevovie City ne mozat da tepaat, a cela utakmica so igrac poveke :tapp::tapp::tapp:

Правма ливче со 4 утакмици 3+ и место Баерн или ПСЖ ја ставам Шахтјор , ебате логиката незнам ни сам Баерн зашто не ја играв

еееееееееееее алонсо бе да ти изнаебам све женско у пичка што ти мрда по куќа да ти ебам тоа старото копиле непокретно мајку да ти ебам у пичка!!!!! и тебе гвардиола семката да ти ја ебам револуционистичка кој кур те тераше да го купуваш умреново све да му ебам ментално ја на него...живарникот да ви го ебам неспособен неможете еден шугав сити да победите да ви се мочам у тоа сортата ретардирана нацистичка швабска жута!!!!!!!! пичка ви матер малоумна, ехх све да ви ебам цццццццццццццццццццц.[DOUBLEPOST=1416951266][/DOUBLEPOST]акоооооооооооо ви ееееее све да ви ебам у пичка германскоооооооооооооооооооооооооооооооооо сисај пички мртви ви ебам!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom