Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филмот се работи за војник,ке го направат полу робот,ама тој нешто ке им избега од лабораторија.Понов е филмов и мислам дека не беше високо буџетен,немаше познати глумци.Никако да ми текен како се викаше филмов.
Начекав еден филм на една албанска програма, при крајот беше, се надевам ќе биде доволно за да каже некој како се вика филмот.
Епа комедија и борба на воз, имаше еден интересен индијанец лицето му беше црно-бело обоено и имаше нешто ко црна птица како шапка. Исто така имаше и еден што ми наликуваше на Зоро (маската) и веројатно беа во алијанса со индијанецов. Исто така во филмов како негативец беше детективот во Prison Break што глумеше, ако ви текнува..
На крај заврши еден човек пропадна длабоко во едно море и го испушти часовникот од рака, а индијанецов за малце не падна, го спаси овој Зоро...
Baram eden postar film koj go imam gledano mozebi pred 20 i kusur godini za mislam bese plemeto mayi inaku dejstvoto na filmot se odvivase vo pesteri ili vo nivnite hramovi taka nesto
mozebi nekoj ke se seti na nesto slicno
The LangoliersNe.
Него, ова е класика, МТВ класика.
Кон крајот на 90тите, го репризираа па да не претерам али секоја втора недела мислам дека одеше филмов. Нешто со некојси чудовишта, што уствари личеа на ореви со заби, ок големи ореви со заби и испуштаа демек некаков си застрашувачки звук. Јадеа се пред себе, планини, куќи, вода, се... и на крајот овие главните актери демек успеаја да се спасат така што се качија на авион. И да, во голем дел од филмот дејствието се случува на еден аеродром кој всушност беше последното парче кое останало од Земјата. Па какви драми имаше додека паѓаа трансформаторите еден по еден, па дрвата од шумата во близина, па плачот на децата, па конечно се видоа нинџа оревите... и така. И најважното, демек на крај сепак се спасија, а кај отидоа кога повеќе не постоеше цврсто тло... не знам. Само знам дека филмот е најлошиот на сите времиња и мора уште еднаш да го изгледам.
За чесниот пронаоѓач, следува награда!
Еден тип работи во радиостаница и додека има емисија во живо ќе се случи убиство и тоа ќе биде пренесено преку етер и се некој такви работи ќе се случуваа во радиостаницата ама ништо друго непамтам од филмот. Само знам го дава на МТВ ептен одамна пред едно 10-15 години
Овој да не е? француски филм...Трка со авиони околу светот? Се сеќавам на една сцена еден кога пунеше гориво од голем авион. На крајот останаа само 2 авиони и едниот се сруши во океанот , а другиот што беше пред него одби да ја заврши трката , и се врати да му помогне.