Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Јa гo кoристaм веќе 4-5 месеци.
Немa пoтребa дa кoментирaм, јaс сум презaдoвoлен oд телефoнoт, oд бaтеријaтa кoјa издржувa 2 денa и тoa сo дoстa кoристње, сo oглед нa тoa штo лaп-тoпoт гo немaм уклученo ниту 10пaти oткaкo гo купив телефoнoт.

Немa пoтребa пoвеќе дa фaлaм.
Јa никaд не би купил Гaлaкси пред Г2 мoжеби сaмo Ајфoн е пoдoбaр oд oвaa серијa Г нa ЛГ.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Јас имам с4 и батеријата е навистина лоша ако го користиш активно телефонот постојано ... Само на интернет вклучен,за 2/3 часа целосно ми е празен телефонот .... Додека за камери се одлични како марка , одлични се како производители .... Се мислам овој период ,да го продадам с4ката и да се пребацам на новиот лг г3ката .... Ако навистина , како што викаат дека е најдобро произведен .... земам одма ..... :)

Да, да,знам. Исто како и Дубајските копии, верни на оригиналот. :pos:
Ај ние што не знаеме што збориме и ти да знаеше што сакаш, немаше да го превртиш форумов со смешни прашања и теории на заговор. Ќе купеше до сега и ќе си свиркаше, макар и Nokia 3310. :ROFLMAO:

Еве за што разговарав со еден од "тие“ членови. Многу ограничени има по ова форумов.

Еве за што разговарав со еден од "тие“ членови. Многу ограничени има по ова форумов.
76fa72fea9d5ff961347fbdb51d5a38c9aee08c61177691a944ad1520874ae0b.jpg

pa vaka da vi kazam ako zimate nov telefon NE zimajte ZTE :D za nigde se -_- na primer ja imam ZTE blade III pro processorot ne znae zosto se naogja vo telefonot -_- podbro zemte so poslam android otkolku da bide ZTE bratska preporaka

pa vaka da vi kazam ako zimate nov telefon NE zimajte ZTE :D za nigde se -_- na primer ja imam ZTE blade III pro processorot ne znae zosto se naogja vo telefonot -_- podbro zemte so poslam android otkolku da bide ZTE bratska preporaka
Ајде бе :D

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Ова исто може да се каже и едноставните Самсунг/ХТЦ телефони. Земи поасален модел и нема ни да ти лагува нити пак да прави некои други заебанции. Приmер ZTE Blade Q

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom