Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Толку без душа играње неам видено,се помочаја уште непочната утакмицата...
Па оние голманите двата заедно да ги клајш да бранат пак ништо нема да фатат...
Толку уплашени дечиња неам видено,наместо да гризат,да се докажат,тие кутрите од страв гаќите ги турнаја....
Да зеам некое дете од пионери ако ен фати појќе топки од оние двата изгубените еве на....
Мечка на Пелистер да му излезеше немаше толку да се испичкат..
Па онај зо зелените патики уште мастика џвака...
Фитило камен денес,500 топки еба,одбрана не знаеше кај тера...
То е реалноста бе,нема шо да се чудиме,ние од Радовиш губиме 10 па не од овие...
Само криво ми е шо не се ништо посебно Чесите а толку лесно не тепаја,без отпор без ништо...како мали деца не лажеа..
Со играч помалце ни стегнаја 5 гола на крај,шо не смеј никако да се дозволи,јас не знам со кој памет 6-0 играме на ваква екипа....ко неаме ниту играчи за то,а најмалку шо неаме е голман,а ако немаш голман за 6-0 пиши пропало....
Па оние голманите двата заедно да ги клајш да бранат пак ништо нема да фатат...
Толку уплашени дечиња неам видено,наместо да гризат,да се докажат,тие кутрите од страв гаќите ги турнаја....

Да зеам некое дете од пионери ако ен фати појќе топки од оние двата изгубените еве на....
Мечка на Пелистер да му излезеше немаше толку да се испичкат..
Па онај зо зелените патики уште мастика џвака...

Фитило камен денес,500 топки еба,одбрана не знаеше кај тера...
То е реалноста бе,нема шо да се чудиме,ние од Радовиш губиме 10 па не од овие...
Само криво ми е шо не се ништо посебно Чесите а толку лесно не тепаја,без отпор без ништо...како мали деца не лажеа..
Со играч помалце ни стегнаја 5 гола на крај,шо не смеј никако да се дозволи,јас не знам со кој памет 6-0 играме на ваква екипа....ко неаме ниту играчи за то,а најмалку шо неаме е голман,а ако немаш голман за 6-0 пиши пропало....