Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Очекував повеќе од Guardians of Galaxy. Едвај го догледав, на моменти ми беше многу досаден, станував од стол и кружев околу него од досада. Со сила 7мица. Можело многу подобро да се направи.

:tapp:

Кај филмот не е досаден, али то ај. Ама досаден, кружел и пак седмица ?

:facepalm:

Секој си има свој посебен вкус за филмови.

- Имаше добри елементи во филмот, не дека целиот ми беше досаден, тоа го пишав и во постот горе дека на моменти ми беше навистина досаден и кружев околу стол. Пишано е, 7мицата е со сила ставена. Мислам дека сум доволно јасен :) + актерите одглумија на ниво.

Секој си има свој посебен вкус за филмови.

- Имаше добри елементи во филмот, не дека целиот ми беше досаден, тоа го пишав и во постот горе дека на моменти ми беше навистина досаден и кружев околу стол. Пишано е, 7мицата е со сила ставена. Мислам дека сум доволно јасен :) + актерите одглумија на ниво.

Кои беа тие навистина досадни моменти ? И филм со многу досадни моменти не е за 7, особено не ако кружиш околу стол. Ама па ко ќе видиш актерите на ниво. Заебана работава.

Кои беа тие навистина досадни моменти ? И филм со многу досадни моменти не е за 7, особено не ако кружиш околу стол. Ама па ко ќе видиш актерите на ниво. Заебана работава.

Сеа да ти ги цртам досадните сцени сакаш? Таа 7мица, сметај ја ти за 6ка или што друго сакаш. Реков, со сила 7ката. И според тебе, глумата не влијае во крајната оцена за филмот?

Сеа да ти ги цртам досадните сцени сакаш? Таа 7мица, сметај ја ти за 6ка или што друго сакаш. Реков, со сила 7ката. И според тебе, глумата не влијае во крајната оцена за филмот?

Не мора да црташ, некој друг се потрудил и ги снимил, твое е само да ги посочиш. И 7ката сметај ја за 6ка, ова ти е врв досега, батали го цртежот со гоце ( @Ilumious ) ова е то шо се бара. Актерите на ниво, особено кечерот и тие двајцата во зелено. :vozbud:

Софија Теодор режисериште ќе биде ако Дрогираш е филмски критичар :D

Ја никому не сум должен да објаснувам што, како, кога и зошто. Јас го пишав моето мислење во врска со филмот, сфатен или не сфатен овде на форумов тоа мене ништо не ми менува. Не сте ми веќе интересни патем :coffee:

Ја никому не сум должен да објаснувам што, како, кога и зошто. Јас го пишав моето мислење во врска со филмот, сфатен или не сфатен овде на форумов тоа мене ништо не ми менува. Не сте ми веќе интересни патем :coffee:

Должен си кон филмската уметност.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom