@sankerce - не ти се исплаќа другар да купуваш 20-30-100 акции како "one and only time" опција за во МТВ.. ако немаш редовен прилив на пари (пример комисии од ДР или 30% реинвестицијата да ги пренасочиш кон купување акции) - тогаш верувај не ти се исплаќа тек да почнеш со акции и да очекуваш дека ќе се збогатиш од дивидендата.
За да вадеш некоја добра пара од нив - би ти требало бар 50-100к акции.
Инаку
0,00052$/share прошлиот понеделник, што е рекорд до сега.
Кажи ми ако си „релативно нов“ на пв/мтв и имаш у план да вложеш некоја поголема пара... нудам опција нешо у стило на
cashback ако си заинтересиран од ново да се регнеш под мој линк...
Имено.. пр. решеш да вложеш 200$ у ПВ - ја ќе добијам 20$ комисии од тебе за тоа. Веднаш ги искеширувам тие пари и ти ги враќам на тебе за одново да ги реинвестираш и да скокнеш некоја група погоре секако

Двајцата сме у ќар.. никој ништо не губе.. сите среќно сите задоволни (освен Jo

)
------------------------
Црна шашкице или кралуалександаре.. кој црн бисер кои бакрачи оф лелееее..
Дај биди малце поасален и фино-лепо замоли „дечки де бе регнете и кликајте некој ден додека не ве скисне“.. не туку само да и мачкаш очи на нови некои дечки шо стварно сакат да почнат да кликат нешо озбилно.. да се нафаќат на овие булшити од твои страни :Ѕ
----------------------
@nino - еве ти
линк за почеток па регистрирај се прво. Само одма ќе ти кажам дека ако не си у можност да инвестираш некоја пара од свој џеб во овој сајт - поарно не се ни замарај да се регистрираш.
Ќе ти објаснам се шо те интересира, ќе ти помогнам за се шо ти треба - ама ако си озбилно заинтересиран да заработуваш од оваа страна.
п.с. кога сум веќе тука.. мора да се пофалам дека до сега овоа ми беше
најбрзо заработената (
4 дена, без ништо кликано) и
најбрзата исплата (
за помалце од 5 саати) од PaidVerts до сега