Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
NPxF0Lb.png

Тоа е таа стратегија за PaidVerts што jovica3 пробува да ви ја шитне.. ама никад нема да успее :D
Му требат на дечкото реферали - и тоа не е ништо срамно да си го побара.. бидејки гледате и сами колку би можел он да заработува ако сте вие активни.

Е работата е тоа што сите што се активни на оваа тема - веќе имат регистрирано ПВ акаунто.. и залудно се трудат да соберат од тука нешто :Ѕ

Само денеска рефералите ми имат направено околу 15$.. а таа сума од 40$ горе десно што е - е одприлика за нешто помалце од 3 дена од нив.. =)) (имам 0 БАП поени btw)

Don, Ко да прочитав низ форумот дека наскоро ќе превземале нешто против вакви акаунти како твојот, дека се добива само од рефералите од прво ниво и не било фер ти да добиваш од твоите реферали а твојот referrer да не добива ништо. А реално вака и не си им од корист, припазувај малку.

Шо бидна со профилот @KralAleks , да не те банираа? :)
Би те изненадило? :D

Na primer? Jas imam od kade a nemam na sto..
Na paypal ne mozi, payza ima skapa provizija itn....
Колку што знам microworkers го има Skrill како опција, оДеск има payoneer И сите други посериозни сајтови имаат payoneer, skrill и direct bank transfer како опција.

Има ли некој информација или сознание што се случува со PTCreward?

Штотуку отворив тема за Payoneer картичка каде ќе прочитате нешто за неа, а и како да заработите убави пари од истата. Ја препорачувам на сите оние кои имаат кеш на интернет, а дури и оние кои немаат бидејќи картичката е бесплатна. За повеќе информации, ПП.[DOUBLEPOST=1416490159][/DOUBLEPOST]
A KAKO INACE SE PISUVA ,SCUM,??
Исто се пишува, само што Scum значи пена, а Scam значи измама. Измамнику низаеден !

Леле приказнииииии :D Поубаво ќе поминеше да речеше дека појма немаш кој е тој :)
Жити се колку години имаш, со паметот ко 12 годишно девојче си. И на двата профила тоа :)
Ne znamstvarno sto se slucuva tuka , ne saka da navleguvam vo icni konfrontacii ..ako si imate nesoglasuvanja godpodjo rabbit, razberete si se so nego, ja samo sakam da siram iskustva za ptc i slicni raboti tuka....site poinakvi poraki i tekstovi kegi sfatam kako licna navreda[DOUBLEPOST=1416490319][/DOUBLEPOST]
Штотуку отворив тема за Payoneer картичка каде ќе прочитате нешто за неа, а и како да заработите убави пари од истата. Ја препорачувам на сите оние кои имаат кеш на интернет, а дури и оние кои немаат бидејќи картичката е бесплатна. За повеќе информации, ПП.[DOUBLEPOST=1416490159][/DOUBLEPOST]
Исто се пишува, само што Scum значи пена, а Scam значи измама. Измамнику низаеден !
Scum znaci shkart,sljam i sl.a scam znaci prevara..pak na isto se vrti.:vozbud:[DOUBLEPOST=1416490381][/DOUBLEPOST]
Ne znamstvarno sto se slucuva tuka , ne saka da navleguvam vo icni konfrontacii ..ako si imate nesoglasuvanja godpodjo rabbit, razberete si se so nego, ja samo sakam da siram iskustva za ptc i slicni raboti tuka....site poinakvi poraki i tekstovi kegi sfatam kako licna navreda[DOUBLEPOST=1416490319][/DOUBLEPOST]
Scum znaci shkart,sljam i sl.a scam znaci prevara..pak na isto se vrti.:vozbud:
lolololo

Scum znaci shkart,sljam i sl.a scam znaci prevara..pak na isto se vrti.:vozbud:

Шала на страна, стварно да не имаш 12 години ?:tapp::facepalm:

26 :)[DOUBLEPOST=1416490630][/DOUBLEPOST]Saskica e moj licen profil, i sasa mi go dade na koristenje, dodeka e otsuten..aj ne znam so ne vi e jasno povishe??Ili ste samo neisziveani streberi??

Ne znamstvarno sto se slucuva tuka , ne saka da navleguvam vo icni konfrontacii ..ako si imate nesoglasuvanja godpodjo rabbit, razberete si se so nego, ja samo sakam da siram iskustva za ptc i slicni raboti tuka....site poinakvi poraki i tekstovi kegi sfatam kako licna navreda
Не сум госпоѓа :cautious:
Се разведов од Роџер, само презимето си го задржав.

Izgleda tuka sekoj treba da si napravi licen profil so vistiski podatoci (kako na Libertagia) za da nema zabuni..

@JessicaRabbit - добро си прочитала нешто, ама не е баш така.. Админо пиша дека размислувал нешто да ги намали токму провизиите од директните реферали (10% / 5%) на нешто помалку или да ги тргне.. но верувај тоа наиде на силен отпор кај членовите (уау коклу политички звуче :D) .. пошо има дечки шо имаат потрешено стотици, илјадници долари за да ги донесат сите тие луѓе да работат на сајтот како нивни ДР...и ако ги отфрле тој провизиите - сајтот ќе почне полека да умира.. ;)

П.с. ако мислеше дека „така“ ми стои акаунтот само пари да лапам без бап поени... - не значи дека не сум активен на МТВ....
Таму имам инвестирано во 186% планот преку 500$... и акции секако.. така да нема причина зошто би ми го блокирал акаунтот.. :)
Мада фала ти за грижата во секој случај.

@JessicaRabbit - добро си прочитала нешто, ама не е баш така.. Админо пиша дека размислувал нешто да ги намали токму провизиите од директните реферали (10% / 5%) на нешто помалку или да ги тргне.. но верувај тоа наиде на силен отпор кај членовите (уау коклу политички звучи :D) .. пошо има дечки шо имаат потрешено стотици ако не и илјадници долари за да ги донесат сите тие луѓе да работат на сајтот...и ако ги отфрле тој провизиите - сајтот ќе почне полека да умира.. ;)

П.с. ако мислеше дека „така“ ми стои акаунтот само пари да лапам без бап поени... - не значи дека не сум активен на МТВ....
Таму имам инвестирано во 186% планот преку 500$... и акции секако.. така да нема причина зошто би ги тој блокирал акаунтите како мојот.. :)
Мада фала ти за грижата во секој случај.
Знам дека си активен на MTV, и не збориме за исто. Знам дека админот рече дека мислел да намали провизиите затоа што има многу недоделени реклами, за да не дојде ред да враќа пари на тие што купиле кампањи еден ден. Тоа другото вчера го прочитав, ама мислам најверојатно ќе се однесува само на тие што немаат апсолутно никаква активност. Чисто онака уз пат го имаше споманто Џо, затоа што некој се бунеше дека trafficValue на некој негов реферал постојано се зголемува а тој не добил ни цент како провизија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom