Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
I could make a bigger impact playing in my preferred position - Danny Welbeck

Ако 2 дадени гола се bigger impact ... :cuc:

B25c0X9CEAAYj9J.png

И пак фановиве на Јунајтед нека се лажат на "OMG OFICIJALEN TVITER E EVE SEGA ZA NEKOJ DEN KE BIDE SIGURNO"

I could make a bigger impact playing in my preferred position - Danny Welbeck

Ако 2 дадени гола се bigger impact ... :cuc:

5 за Англија ако се...:свиркам:

Already this season he has 10 goals for club and country – Rooney has nine, Van Persie, five. Falcao – the man signed to replace Welbeck – has one solitary strike :eek:

Море тиквари, дај малце загрејте атмосфера, кој е кај вас повреден, кој ќе игра кој нема да игра, дајте некое инфо.

Кај нас одбраната стандард крпеници, познавајќи го Венгер, гарант ќе почне пак со доу-катастрофико Пер-Монреал, Чемберс
е се мачи на десната бековска, добро е што се вратил Артета кој според мене мора да стартува, (оти со Фламини секако ќе примиме два гола најмалце) тука во средината се и Ремзи, Вилшир, Казорла само не знам кој ќе стартува. Жиру е сигурно на клупа, во нападот очекувам Окс, Санчез и овој вашиот трупец. Волкот исто како Жиру го очекувам како џокер од клупа.

Велбек и лани беше одличен за Англија, ама тоа не значи дека не го пцуевме на секој натпревар.

Лани имал 10 гола за Јунајтед и 3 за Англија
2012/13
3 за Јунајтед 2 за Англија
2011/12
12 за Јунајтед 2 за Анлија

Не би рекол баш дека бил одличен во репрезентација, баш напротив за Јунајтед бил многу подобар

Лани имал 10 гола за Јунајтед и 3 за Англија
2012/13
3 за Јунајтед 2 за Англија
2011/12
12 за Јунајтед 2 за Анлија

Не би рекол баш дека бил одличен во репрезентација, баш напротив за Јунајтед бил многу подобар
12 има 5 за Англија исто колку годинава. Скроз истиот е Велбек, со таа разлика што во Арсенал неговото пимплање не се разликува од пимплањето на тие 3 десетки зад него, па затоа не е толку пцуен сеуште.

12 има 5 за Англија исто колку годинава. Скроз истиот е Велбек, со таа разлика што во Арсенал неговото пимплање не се разликува од пимплањето на тие 3 десетки зад него, па затоа не е толку пцуен сеуште.

Значи таа е статистиката, никогаш немал 5 за Англија
Како и да е има време бар до крај на сезона да покаже што знае, не заслужил со ништо одсега да го пцуеме. Покрај то кај вас никогаш не играл шпиц затоа и си замина

Значи таа е статистиката, никогаш немал 5 за Англија
Како и да е има време бар до крај на сезона да покаже што знае, не заслужил со ништо одсега да го пцуеме. Покрај то кај вас никогаш не играл шпиц затоа и си замина
Ако се лажеме, да. Ако сме искрени, не замина, туку беше избркан.

Играше шпиц, ама не е таа класа напаѓач за прв тим која треба да ја има тим што цели на највисоки трофеи. Не знае да изведе ни пенал, ни слободен удар. Најсвеж пример бевме ние преклани со Робин, еве и Челзи со Коста. Полека и вие ќе се свестите дека за титули ви треба 9ка пар екселанс, а нас и дамбетер ликови не имаат решено низ историјата.

Не знам зошто толку се дебатира за Велбек, си игра солидно за Англија и така,така солидно за Арсенал, ќе го оценам на крај на сезона, засега не го сметам дека е опција за прв тим, мислам дека Жиру брзо ќе го седне на клупа.

Играше шпиц, ама не е таа класа напаѓач за прв тим која треба да ја има тим што цели на највисоки трофеи. Не знае да изведе ни пенал, ни слободен удар. Најсвеж пример бевме ние преклани со Робин, еве и Челзи со Коста. Полека и вие ќе се свестите дека за титули ви треба 9ка пар екселанс, а нас и дамбетер ликови не имаат решено низ историјата.
А као ние не знаеме дека не е класа напаѓач, ама пробај објасни му на склерозана. Тој уште мисли дека Фламини е nobrainer buy....
И ја сакам да не го дадеше РВП кај вас или да го купеше Коста, ама кога нема никој Велбек ќе го праиме муабет. Сто пати сум кажал рвп дур играше кај нас и пред 2012 кога даде 30+, грото ваши навивачи не го рецкаа 5% чак и ван рејпист беше тогаш, за после да ни кажуваат колку бил јак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom