Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ајде сеа ќе глумиме нешто демек голема работа е ако го преместат стадионот (кој уствари никогаш не бил на Вардар) за 2км полево или подесно, место да се запрашаме зашто никој не иде на стадион. град од 5-6-700000 на стадион има 5-6-70 луѓе.

Милион другар со провинцијалците милион има :icon_mrgr:

Инаку најлошо ке биде ако се изгради и патека околу стадионот и да бидат пак 50м одалечени трибините од аут линиите :/ и само да не биде нешто во овој стил ...

Sandy_Park_3_-_geograph-376587.jpg

Sandy_Park_2_-_geograph-376606.jpg

Си напраив филм :D:D:icon_mrgr::icon_mrgr:

Ако веќе се реши за изградба на нов стадион, веројатно и нема некоја подобра слободна локација. Вака, ипак ќе биде покрај Вардар, а ете ќе биде блиску и до новата сала и ќе испадне како цел комплекс. Иако Градски ќе си остане во сеќавање како наш, кога вака не дупат веќе неколку сезони и не е така лошо нов стадион. Само, ако веќе се гради, ќе биде огромна грешка ако нема комуникација со навивачите околу изгледот, околу поставеноста на трибините и сл. И да, Запад мора да биде позади гол :)

Сакам стадион БЕЗ АТЛЕТСКА ПАТЕКА со трибини блиску до теренот, па не ми е гајле и во Чаир ако го изградат :icon_mrgr:
Нема потреба од толкав стадион колку Градски, и онака освен за Европски мечеви, нема шанси во домашни услови ни пристојно да го пополниме. Ќе има подобра атмосфера, нема да плаќаме за да играме таму, па да не дупат дека ќе се реновира тревата и да играме во Ѓорче пола сезона...

Само да биде без атлетска патека и сите 4 трибини да се споени, да не им текне да ги напраат одвоени. Останатото они што мислат нека праат само да има УЕФА стандарди :D Фала многу, пријатно.

Сакам стадион БЕЗ АТЛЕТСКА ПАТЕКА со трибини блиску до теренот, па не ми е гајле и во Чаир ако го изградат :icon_mrgr:
Нема потреба од толкав стадион колку Градски, и онака освен за Европски мечеви, нема шанси во домашни услови ни пристојно да го пополниме. Ќе има подобра атмосфера, нема да плаќаме за да играме таму, па да не дупат дека ќе се реновира тревата и да играме во Ѓорче пола сезона...

Neka napravat 4-5 predlog proekti kako da izglea stadionot pa da ima glasanje. Moze da se skocka dobar stadion 10-12 iljadi gledaci, normalno tribinite da se odma do teren kako vo tetovo mene toj stadion mi e super

Атлетска патека е тотално непотребна, и онака нема ни А од атлетика во Македонија :)
Убаво би било трибините да ги има од сите 4 страни ( да е заграден) и да се блиску до теренот, ем поарно ќе се гледа ем ќе се прави подобра атмосфера

Стадионот за кој не дупат е граден за Вардар, тогаш оваа банана држава не постоела кога овој стадион се градел,му го земаа стадионот и демек на каурската репрезнетација бил, овие не докусурија. Испраа милиони, а лажат дека направиле Арена жими к.ров Арена.
Стадионот е најмал проблем ради тоа што нема гледачи, тоа што нема гледачи Вардар, е само ради нив, нека си го побараат проблемот во нивните партиски реодви.
Требаше да си градат нов стадион за рамковната репрезнетација, во која секој што игра е некако бутнат да игра само не поради својте настпаи во екипите.
Премногу прост народ сме затоа кој стигне не дупи, затоа имаи сеуште луѓе и тоа многу што веруваат дека Сергеј Самсоненко е милијаредорт кој го спознорира Вардар. Таков човек не постоии, мачкање очи, сето ова е масло на Мијалков, човекот што ја псоедува цела Макеоднија со се нас 1 милион и нешто овци што сме во нејзе. Затоа и пробуваат да намалат емиграцијата, зашто они со секој што ќе избега губат една офца за молзење, а тоа се многу пари.
Абе како сакате да има публика нема никаква информација дека во вотнрикот ќе се игра куп уткамица со Ренова, никаква реклама ништо.

Стадионот за кој не дупат е граден за Вардар, тогаш оваа банана држава не постоела кога овој стадион се градел,му го земаа стадионот и демек на каурската репрезнетација бил, овие не докусурија. Испраа милиони, а лажат дека направиле Арена жими к.ров Арена.
Стадионот е најмал проблем ради тоа што нема гледачи, тоа што нема гледачи Вардар, е само ради нив, нека си го побараат проблемот во нивните партиски реодви.
Требаше да си градат нов стадион за рамковната репрезнетација, во која секој што игра е некако бутнат да игра само не поради својте настпаи во екипите.
Премногу прост народ сме затоа кој стигне не дупи, затоа имаи сеуште луѓе и тоа многу што веруваат дека Сергеј Самсоненко е милијаредорт кој го спознорира Вардар. Таков човек не постоии, мачкање очи, сето ова е масло на Мијалков, човекот што ја псоедува цела Макеоднија со се нас 1 милион и нешто овци што сме во нејзе. Затоа и пробуваат да намалат емиграцијата, зашто они со секој што ќе избега губат една офца за молзење, а тоа се многу пари.
Абе како сакате да има публика нема никаква информација дека во вотнрикот ќе се игра куп уткамица со Ренова, никаква реклама ништо.
Ме испровоцира да прегледам во бившите југословенски републики кој е сопственик на главните стадиони и секаде тоа е градот, освен маракана која е во сопственост на црвена звезда.

сергеј е некој Х-лик, позади него убаво си кажа кој раководи (преходен пост) уште со влагањето на т-хоме тоа се потврдува...всушност ако побарате нешто за сергеј на нет (гугле) нема ништо освен информации поврзани со вардар, ко да не посто човекот пред вардар а не па да е некој милионер, па за мене да пишеш на гугле еден куп информации ќе ти даде не па за некој милионер што има фирми компании, приватни авиони и сл.

Мало скоцкано стадионче близу салата е полн погодок и нормално одлична забелешка е тоа за атлетската патека која е тотално непотребна.

Е само не знам дали би го изградиле за брз период како и салата, ваљда многу повеќе ќе трае.

Абе не сте нормални вие бе. Каков нов стадион бе ало? Вардар не е Вардар ако не игра на Градски, па мене вака обновен на ништо не ми личи, со црвени-жолти столчиња, сина патека и од надвор како за Рамстор да станува збор, плус што го нема духот на старата Јужна...Колку ми е скршен филмот, не па уште да не играме на Градски. Многу е безвезе да смениш амблем, име, бои, стадион...Па Делије,Белград ќе го запалеа за да не им ја реновираат Маракана, ние да се селиме...Јас Кале не можам да ја прежалам со новата Јане, ама пак ќе речеш нова,модерна,поголема сала, ама стадион од 10 000?
Нека ви направат една "арена" со патека и со вип ложи и да навивате од 50 метри, на некое стадионче што сигурно ќе го пуниме...Вардар Ѓорче не може да го наполни до пола, не па стадион од 10К...Не ве разбирам, стварно не ве разбирам, јас би се откажал од таков ФК Вардар, Градски му припаѓа на Вардар, Градски е домот на Вардар ;)

So se palis be i ti i drugive po fbvo gleam. Pa neka si izgradi Sergej stadion, Vardar da ima svoj stadion vo negovi boi. Stadion od 10 000 lugje sosem dovolno za nasava liga. Igral Vardar porano vo nekoe drugo vreme vo nekoja druga liga. Go opravduvam proektot za sopstven stadion na FK Vardar kako sekoj normalen klub vo Evropa
За нашава лига сосема доволно е монтажна трибина која ќе може да издржи килажа на 500-600 души. Толку се луѓето што го пратат Вардар редовно и ко што имаше еден коментар на фб, само они имаат право да се бунат или да се сложат со наводното градење на нов стадион.

Они локација бараат со месеци, еден елаборат за тренинг комплексот кој што најново требаше да почне со изградба во Октомври го пролонгираат со месеци и вие очекувате стадион, смешки.
Друга работа, доколку се оствари такво нешто, дефинитивно Вардар би го изгубил шмекот. Океј е сите сакаме модерен клуб, али традиција се е традиција, Градски е наш, низ цел Балкан го знаат како стадион на Вардар и голем кур ако се плаќа кирија.

Нека гледаат они да изградат тренинг комплекс, да има кај да тренира првиот тим а и цела младинска школа. Не да шетаат по селана или на нашето помошно на кое фали уште марихуана да никне

Абе не сте нормални вие бе. Каков нов стадион бе ало? Вардар не е Вардар ако не игра на Градски, па мене вака обновен на ништо не ми личи, со црвени-жолти столчиња, сина патека и од надвор како за Рамстор да станува збор, плус што го нема духот на старата Јужна...Колку ми е скршен филмот, не па уште да не играме на Градски. Многу е безвезе да смениш амблем, име, бои, стадион...Па Делије,Белград ќе го запалеа за да не им ја реновираат Маракана, ние да се селиме...Јас Кале не можам да ја прежалам со новата Јане, ама пак ќе речеш нова,модерна,поголема сала, ама стадион од 10 000?
Нека ви направат една "арена" со патека и со вип ложи и да навивате од 50 метри, на некое стадионче што сигурно ќе го пуниме...Вардар Ѓорче не може да го наполни до пола, не па стадион од 10К...Не ве разбирам, стварно не ве разбирам, јас би се откажал од таков ФК Вардар, Градски му припаѓа на Вардар, Градски е домот на Вардар ;)
А градски наш е па да го палиме ние Скопје ?

Свој стадион алоо...црвено црн, Вардар и Комити да пишува!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom