Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И мене не ми се свиѓа песнава ама на крај краева имаш идеја за песна сними ја и прати ја на мејл ние ќе ја средиме. Вака лесно е да се критикува. Башка што се критикува за нова песна, а повеќето уште химната не ја знаат.

Фората е што сме 100 души, затоа звучи глупо песната, да сме 500+ ќе звучи многу подобро. И да, песнава има добар текст и според мене малце ја крена атмосферата во 2ро полувреме

http://sportmedia.mk/grozdanoski-sakam-daja-zavrsham-karierata-vo-vardar/

Влатко потпишува нов договор.. Сите знаат што ми значи Вардар и пресреќен сум што го продолжувам договорот. Таму каде што ја почнав кариерата, таму сакам и да ја завршам. Нема ништо поубаво од тоа.
Инаку и Филип Петковски останува уште 3 години во Вардар.

Да не се лажеме за Гроздановски, бизнисот му е тука затоа не бега негде во странство. Башка се сомневам дека некој ќе го потпише со оглед на тоа во каква форма е :D

Да не се лажеме за Гроздановски, бизнисот му е тука затоа не бега негде во странство. Башка се сомневам дека некој ќе го потпише со оглед на тоа во каква форма е :D
Ама не се приметува дека немаме лев бек, добар си е Влатче ке се најде

За Влатче лош збор не треба да се каже. Секоја позиција ја игра. Како што тргнало и Павловиќ треба да се плаши за своето место во први 11. :D
Песната си е супер.
Требаат неколку засилувања во јануари да се донесат. Јас сеуште се надевам дека има шанси Пандев во јануари да дојде во Вардар :D Или ако не во јануари, барем на лето, кога ќе се играат квалификациите во ЛШ.
Не знам што треба да се случи за да почнат Скопјани на стадион. Да, лигата ни е на катастрофално ниво. Ама ако се чека Македонска Лига да стане ПЛ или Ла Лига, за да има барем четирицифрен број навивачи на трибините, тогаш...

За Влатче лош збор не треба да се каже. Секоја позиција ја игра. Како што тргнало и Павловиќ треба да се плаши за своето место во први 11. :D
Песната си е супер.
Требаат неколку засилувања во јануари да се донесат. Јас сеуште се надевам дека има шанси Пандев во јануари да дојде во Вардар :D Или ако не во јануари, барем на лето, кога ќе се играат квалификациите во ЛШ.
Не знам што треба да се случи за да почнат Скопјани на стадион. Да, лигата ни е на катастрофално ниво. Ама ако се чека Македонска Лига да стане ПЛ или Ла Лига, за да има барем четирицифрен број навивачи на трибините, тогаш...

Pandev ne ti doagja u MK, takov karakter si e. Toj sinot FilipO go krsti u MK ke igral za Vardar, Ne ni sakam da dojde u idnina nema potreba. Tuku gledam u Torino veke imal dogovor neso taka da propagja toa :)

А Ивановски зошто не игра прв состав? Веќе се врати целосно од повредата, ако не се лажам. Сигурно Петковски не е подобар од него, па да биде редовен првотимец пред него.

Црвено-црно семејство пиша пред некое време гледам сега го репостнал постот и пишал дека сега тврдат сигурно дека Вардар ќе гради тренинг комплекс и стадион за 10.000 гледачи.

За тренинг комплексот и официјално се изјаснија од ФК Вардар, се очекува во скоро време да започнат со изградба, за стадионот еднаш демантираа, ќе видиме како ќе биде сега.. Мислам дека и Лико скоро имаше спомнато за нов стадион, а и според коментарите на постот на црвено-црно семејство изгледа се поизвесно е дека ќе добиеме нов стадион

Абе мафијава дпмнеовска нека си гради стадион на репрезентацијата кај сакаат, Вардар се знае кај игра, све да им ебам.

Абе мафијава дпмнеовска нека си гради стадион на репрезентацијата кај сакаат, Вардар се знае кај игра, све да им ебам.

So se palis be i ti i drugive po fbvo gleam. Pa neka si izgradi Sergej stadion, Vardar da ima svoj stadion vo negovi boi. Stadion od 10 000 lugje sosem dovolno za nasava liga. Igral Vardar porano vo nekoe drugo vreme vo nekoja druga liga. Go opravduvam proektot za sopstven stadion na FK Vardar kako sekoj normalen klub vo Evropa

Немојте пак да читам дека е лошо Вардар да има стадион, преку кур веќе од плаќање кирија и играње во Ѓорче коа ке им текне, и што ако е Аеродром, Вардар е македонски скопски бренд, секаде стадионите и тренинг камповите се прават ван градот, овде би било близу индустрискава зона... заслужуваме свој стадион со свој бои црвено црни!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom