И мене не ми се свиѓа песнава ама на крај краева имаш идеја за песна сними ја и прати ја на мејл ние ќе ја средиме. Вака лесно е да се критикува. Башка што се критикува за нова песна, а повеќето уште химната не ја знаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама не се приметува дека немаме лев бек, добар си е Влатче ке се најдеДа не се лажеме за Гроздановски, бизнисот му е тука затоа не бега негде во странство. Башка се сомневам дека некој ќе го потпише со оглед на тоа во каква форма е![]()
За Влатче лош збор не треба да се каже. Секоја позиција ја игра. Како што тргнало и Павловиќ треба да се плаши за своето место во први 11.
Песната си е супер.
Требаат неколку засилувања во јануари да се донесат. Јас сеуште се надевам дека има шанси Пандев во јануари да дојде во ВардарИли ако не во јануари, барем на лето, кога ќе се играат квалификациите во ЛШ.
Не знам што треба да се случи за да почнат Скопјани на стадион. Да, лигата ни е на катастрофално ниво. Ама ако се чека Македонска Лига да стане ПЛ или Ла Лига, за да има барем четирицифрен број навивачи на трибините, тогаш...
Абе мафијава дпмнеовска нека си гради стадион на репрезентацијата кај сакаат, Вардар се знае кај игра, све да им ебам.