- Член од
- 15 март 2013
- Мислења
- 960
- Поени од реакции
- 633
Има ли некои промоции до Виена за околу 18-22 Декември за повратна.Некој поинформиран да дадеше предлог
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
anyone ?ај ако може некој дами објасне како да ја испечатам картата од визер значи имам код има уште 10 дена од летото значи може да се испшати само нз каде се оди во тоа резервации или како беше ?
200 цигарињаЕдно прашање.На 11 јануар треба да летам,незнам дали Виз даали АирАустриа ама да си се информирам.Колку кутии цигари смеам да носам во торбата? Некој ми викаат штека,некој две.
Летото кога летав за Лондон, имав 1 штека и ми рекоа дека само толку е дозволено. (од аеродромот во Солун)Едно прашање.На 11 јануар треба да летам,незнам дали Виз даали АирАустриа ама да си се информирам.Колку кутии цигари смеам да носам во торбата? Некој ми викаат штека,некој две.
Само име,број на пасош ти е потребен при чекирањеТреба број на пасош за да се купи карта или само на име се водат картите?
Нормално дека важи,затоа што едната со другата карта немат никаква врскаЕдно прашање за тие шо знает:
Дали од визз ако не се реализират летот за одење ти важит повратната карта за враќање?
Да бе да, стварно се супер обучени, инаку мене една ми остана во мислите пролетта кога летав во Милано, преслатка бешеВчера летав од Брисел мора да ги пофалам нашите стујарди, не дека се наши ама и убави и љубезни и вокабулар и сеLow cost со префинет шмек
Чекајте малку другари не ми е јасно картава шо ми стаса за печатење т.е. ми стаса А4 формат лист цел за печатење да не треба нешто ја да сечам или на аеродром го прават тоа?
http://www.flygbussarna.se/EN Со овие сум одел од малме аеродрмот до градот и од самата железничка кај те остават имаш нонстоп возови кон копенхаген за 8 евра така некако тука имаш цени и на возовите www.sj.seОд Малме до Копенхаген како да одам? Нудат Визер превоз, ама поприлично скап, Neptunbus ги најдов, ама плаќањето им е идиотско само пејпал или трансфер преку банка (више и место мислам дека нема)...
Што предлагате вие?