Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некои промоции до Виена за околу 18-22 Декември за повратна.Некој поинформиран да дадеше предлог

ај ако може некој дами објасне како да ја испечатам картата од визер значи имам код има уште 10 дена од летото значи може да се испшати само нз каде се оди во тоа резервации или како беше ?
anyone ?

Едно прашање.На 11 јануар треба да летам,незнам дали Виз даали АирАустриа ама да си се информирам.Колку кутии цигари смеам да носам во торбата? Некој ми викаат штека,некој две.
200 цигариња :) освен во Бугарија каде 40 се дозволени... :(

Едно прашање.На 11 јануар треба да летам,незнам дали Виз даали АирАустриа ама да си се информирам.Колку кутии цигари смеам да носам во торбата? Некој ми викаат штека,некој две.
Летото кога летав за Лондон, имав 1 штека и ми рекоа дека само толку е дозволено. (од аеродромот во Солун)

@@Tranquilis
Zosto preku app ima samo adult I child <14godini a nema infant<2 godini?
a641297d038b6b43a9154ccc05f9e84d.jpg

Последно уредено:
Треба број на пасош за да се купи карта или само на име се водат картите?

Треба број на пасош за да се купи карта или само на име се водат картите?
Само име,број на пасош ти е потребен при чекирање
Едно прашање за тие шо знает:
Дали од визз ако не се реализират летот за одење ти важит повратната карта за враќање?
Нормално дека важи,затоа што едната со другата карта немат никаква врска

Вчера летав од Брисел мора да ги пофалам нашите стујарди, не дека се наши ама и убави и љубезни и вокабулар и се :) Low cost со префинет шмек

Вчера летав од Брисел мора да ги пофалам нашите стујарди, не дека се наши ама и убави и љубезни и вокабулар и се :) Low cost со префинет шмек
Да бе да, стварно се супер обучени, инаку мене една ми остана во мислите пролетта кога летав во Милано, преслатка беше :love:

Чекајте малку другари не ми е јасно картава шо ми стаса за печатење т.е. ми стаса А4 формат лист цел за печатење да не треба нешто ја да сечам или на аеродром го прават тоа?

Чекајте малку другари не ми е јасно картава шо ми стаса за печатење т.е. ми стаса А4 формат лист цел за печатење да не треба нешто ја да сечам или на аеродром го прават тоа?

Тоа на маил се вика invoice или доказ за купената карта како фискална по нашки. За да се чекираш треба да го видиш бројот на резервација што ти го пишува на маил и заедно со презиме имаш на страницата на Визер секција за чекирање

Од Малме до Копенхаген како да одам? Нудат Визер превоз, ама поприлично скап, Neptunbus ги најдов, ама плаќањето им е идиотско само пејпал или трансфер преку банка (више и место мислам дека нема)...

Што предлагате вие?

Од Малме до Копенхаген како да одам? Нудат Визер превоз, ама поприлично скап, Neptunbus ги најдов, ама плаќањето им е идиотско само пејпал или трансфер преку банка (више и место мислам дека нема)...

Што предлагате вие?
http://www.flygbussarna.se/EN Со овие сум одел од малме аеродрмот до градот и од самата железничка кај те остават имаш нонстоп возови кон копенхаген за 8 евра така некако тука имаш цени и на возовите www.sj.se

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom