- Член од
- 28 октомври 2014
- Мислења
- 45
- Поени од реакции
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.81 за х2. Па ако се повикани сите значи ќе играат озбилно и нема да има пуштање, а вака на хартија се 235 пати поквалитетни од Мали.
Добро треба да се земе во предвид дека јас и ти ја прогнозираме утакмицата па можно е да дојде до пуштање на бодови.
Брат али и Мали бе, ако сакале да идат шо не тепале со умрените Малави и Етиопија? Ако стварно се сите повикани и играат со прв тим тогаш вреди х2 да се игра па и двојка бе...Најдов нешто на гугл.. курци палци, ти реков ми рече ...каде нивниот капитен изјавува дека ќе одат на победа за да го продолжат 100% победничкиот низ и дека ќе играат за нивната чест и се разбира нивните навивачи..и мене ми е страв од пуштање ама вака пак од друга перспектива кога ќе размислиш пак зошто да му пуштат?..сепак 4 и кусуро е коефициентот..
Плус фактот дека играат Алжир се белци а Мали ѓупци доволно ме охрабрува да ја пишам двојка
Јас ако ја играм ќе ја треснам двојка и то е то..дупли шанси со стап да ме тепаат не играм повеќе..и плус Алжир веќе ако играат сериозно не вервам да биди X..или 1 или 2 ќе бидиБрат али и Мали бе, ако сакале да идат шо не тепале со умрените Малави и Етиопија? Ако стварно се сите повикани и играат со прв тим тогаш вреди х2 да се игра па и двојка бе...
Германски менталитет и да играат со 5 постава пак ќе одат на победа, јас би ја изиграл DNB2 околу 2.5 има.
Alborg da tepaat so hendikep ili za Sonderjiske e hendikepot?0-1 како што и очекував
За утре
Алборг ракометот со Сондерјуске би требало да влезе 2ка со хендикеп, тренерот најавува дека ке игра со истите играчи што играа против Киелце
Биетингем кај што отидоа Станич и Празник ништо чудно да „изненадат“ на 2.7, чим се засилија сигурно имаат амбиции да останат во бундес (против најслабиот тим играат)
За тие што сакаат да ризикуваат Будучност - Вентсплис 2ка (4.75), без Рејнолдс се Будучност а само 1.20 им далеептен ги прецениле
Алжир не би ги играл двојка од проста причина што не се за потценување Мали, плус иде викенд имаат клубски обврски не верувам дека ќе форсираат.
0-1 како што и очекував
За утре
Алборг ракометот со Сондерјуске би требало да влезе 2ка со хендикеп, тренерот најавува дека ке игра со истите играчи што играа против Киелце
Биетингем кај што отидоа Станич и Празник ништо чудно да „изненадат“ на 2.7, чим се засилија сигурно имаат амбиции да останат во бундес (против најслабиот тим играат)
За тие што сакаат да ризикуваат Будучност - Вентсплис 2ка (4.75), без Рејнолдс се Будучност а само 1.20 им далеептен ги прецениле
Алжир не би ги играл двојка од проста причина што не се за потценување Мали, плус иде викенд имаат клубски обврски не верувам дека ќе форсираат.
Шо понуда ке да беше ова денеска 1 утакмица неможам да најдам асална![]()