Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Утре играат Мали против Алжир каде на Мали очајно му се потребни бодови за да се пласираат во тој Афричкиот куп,а на Алжир за ништо не му треба бидејќи е убедливо прв со 100% скор од победи..е сега тука се коефициентите матни..за Мали да победи коефициентот се движи 1,75-1,80, а за Алжир е 4.30-4.50...

Гледам дека селекторот на Алжир ги повика сите квалитетни играчи што ги има на располагање од Европа..Брахими,Фејгули,Слимани,Тајдер.....а Мали е многу слаба екипа со играчи кои претежно играат во Франција...овој натпревар ако не е договорен(а не гледам зошто Алжир да му ја подари победата на Мали) тогаш можи комотно да биди 2-јка на овај огромен коефициент бидејќи Алжир е поквалитетна и подобра екипа од Мали..овај тип мислам дека има value

1.81 за х2. Па ако се повикани сите значи ќе играат озбилно и нема да има пуштање, а вака на хартија се 235 пати поквалитетни од Мали.

Добро треба да се земе во предвид дека јас и ти ја прогнозираме утакмицата па можно е да дојде до пуштање на бодови.

1.81 за х2. Па ако се повикани сите значи ќе играат озбилно и нема да има пуштање, а вака на хартија се 235 пати поквалитетни од Мали.

Добро треба да се земе во предвид дека јас и ти ја прогнозираме утакмицата па можно е да дојде до пуштање на бодови.

Најдов нешто на гугл.. курци палци, ти реков ми рече ...каде нивниот капитен изјавува дека ќе одат на победа за да го продолжат 100% победничкиот низ и дека ќе играат за нивната чест и се разбира нивните навивачи..и мене ми е страв од пуштање ама вака пак од друга перспектива кога ќе размислиш пак зошто да му пуштат?..сепак 4 и кусуро е коефициентот..

Плус фактот дека играат Алжир се белци а Мали ѓупци доволно ме охрабрува да ја пишам двојка

Најдов нешто на гугл.. курци палци, ти реков ми рече ...каде нивниот капитен изјавува дека ќе одат на победа за да го продолжат 100% победничкиот низ и дека ќе играат за нивната чест и се разбира нивните навивачи..и мене ми е страв од пуштање ама вака пак од друга перспектива кога ќе размислиш пак зошто да му пуштат?..сепак 4 и кусуро е коефициентот..

Плус фактот дека играат Алжир се белци а Мали ѓупци доволно ме охрабрува да ја пишам двојка
Брат али и Мали бе, ако сакале да идат шо не тепале со умрените Малави и Етиопија? Ако стварно се сите повикани и играат со прв тим тогаш вреди х2 да се игра па и двојка бе...

Брат али и Мали бе, ако сакале да идат шо не тепале со умрените Малави и Етиопија? Ако стварно се сите повикани и играат со прв тим тогаш вреди х2 да се игра па и двојка бе...
Јас ако ја играм ќе ја треснам двојка и то е то..дупли шанси со стап да ме тепаат не играм повеќе..и плус Алжир веќе ако играат сериозно не вервам да биди X..или 1 или 2 ќе биди

Германски менталитет и да играат со 5 постава пак ќе одат на победа, јас би ја изиграл DNB2 околу 2.5 има.

0-1 како што и очекував ;)

За утре
Алборг ракометот со Сондерјуске би требало да влезе 2ка со хендикеп, тренерот најавува дека ке игра со истите играчи што играа против Киелце
Биетингем кај што отидоа Станич и Празник ништо чудно да „изненадат“ на 2.7, чим се засилија сигурно имаат амбиции да останат во бундес (против најслабиот тим играат)
За тие што сакаат да ризикуваат Будучност - Вентсплис 2ка (4.75), без Рејнолдс се Будучност а само 1.20 им дале :нинџ: ептен ги прецениле
Алжир не би ги играл двојка од проста причина што не се за потценување Мали, плус иде викенд имаат клубски обврски не верувам дека ќе форсираат.

За утре
Алборг ракометот со Сондерјуске би требало да влезе 2ка со хендикеп, тренерот најавува дека ке игра со истите играчи што играа против Киелце
Биетингем кај што отидоа Станич и Празник ништо чудно да „изненадат“ на 2.7, чим се засилија сигурно имаат амбиции да останат во бундес (против најслабиот тим играат)
За тие што сакаат да ризикуваат Будучност - Вентсплис 2ка (4.75), без Рејнолдс се Будучност а само 1.20 им дале :нинџ: ептен ги прецениле
Алжир не би ги играл двојка од проста причина што не се за потценување Мали, плус иде викенд имаат клубски обврски не верувам дека ќе форсираат.
Alborg da tepaat so hendikep ili za Sonderjiske e hendikepot?

Ги погодуваш кошаркари на поени додаваш Сакраменто кец и нормално паѓаш [emoji1]

За утре

Па добро Рејнолдс не им е толку клучен имаат еден куп плејови тука е Кук, Попович, Чапин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom