Вистинските мажи денес изгледаат вака: Кубени веѓи на конец, депилирани од главе до пете, носат потесна облека од жените, плачат ако им излезе мозолче, опседнати се со шопинг, неспособни се за ништо освен да седат залепени за огледалото и се убедени дека се нај нај најјј лични, кис4е. Или вакви или се тешки манијаци со огромно его кои мислат сите жени се курви и можеш да ги купиш со една пијачка. Ако имаш ауди можеш секоја да легнеш. Па нормално ваквите кога ќе добијат корпа ги боли егото. "КУРВЕШТИЈА, цел град гарант ја има поминато а мене ми глуми тука нешто. Па јас имам се, јас имам ауди, имам пари, татко ми е шеф". Првите ќе плачат во стилот "Кај ќе најде поличен и посрценцееее од мене", а вторите "Кај ќе најде курвата побогат и подобар од мене, јас се можам да и овозможам". А тоа што си сељак е небитно? Гаден си и немаш шарм, имаш само напумпано его и глумиш некој фраер. И третите, оние вечно одбиваните, "сиромашните", искомплексираните. Тие се оние кои имаат "најголемо срце" и "почит" према девојките а патат од вечен комплекс на нижа вредност што не можат да бидат како вторите, немаат можност иначе би биле. Се вадат на "доброто срце", а ваквите се најсебични и најпокварени кои со тек на време го покажуваат вистинското лице. Ова се трите вида, нема друг. Себични, егоистични, искомплексирани, никакви!!
Нема ни М од маж денес.