Денешните мажи...

Хахахах ок. Ќе ве ставам вас во една категорија ама ко ќе имам време :D И вие спаѓате во една...

ме печа очите од нив

Вистинските мажи денес изгледаат вака: Кубени веѓи на конец, депилирани од главе до пете, носат потесна облека од жените, плачат ако им излезе мозолче, опседнати се со шопинг, неспособни се за ништо освен да седат залепени за огледалото и се убедени дека се нај нај најјј лични, кис4е. Или вакви или се тешки манијаци со огромно его кои мислат сите жени се курви и можеш да ги купиш со една пијачка. Ако имаш ауди можеш секоја да легнеш. Па нормално ваквите кога ќе добијат корпа ги боли егото. "КУРВЕШТИЈА, цел град гарант ја има поминато а мене ми глуми тука нешто. Па јас имам се, јас имам ауди, имам пари, татко ми е шеф". Првите ќе плачат во стилот "Кај ќе најде поличен и посрценцееее од мене", а вторите "Кај ќе најде курвата побогат и подобар од мене, јас се можам да и овозможам". А тоа што си сељак е небитно? Гаден си и немаш шарм, имаш само напумпано его и глумиш некој фраер. И третите, оние вечно одбиваните, "сиромашните", искомплексираните. Тие се оние кои имаат "најголемо срце" и "почит" према девојките а патат од вечен комплекс на нижа вредност што не можат да бидат како вторите, немаат можност иначе би биле. Се вадат на "доброто срце", а ваквите се најсебични и најпокварени кои со тек на време го покажуваат вистинското лице. Ова се трите вида, нема друг. Себични, егоистични, искомплексирани, никакви!!
Нема ни М од маж денес.
OK 3 вида на мажи има според тебе ....... Да почнеме ние да набројуваме видови на жени !?!?! Ке падне форумов една недела ,ако поченеме. :вонзем:[DOUBLEPOST=1416353924][/DOUBLEPOST]
Најубава , најдобра , нешто совршено со еден збор ПРИНЦЕЗА.
Ете зошто феминизмот ги расипува жените .....

Последно уредено:
Па знам многу е тешко да се биде МАЖ со шарм а не плачко. Како да излезам со некој кој само се жали и плаче дека е вечно одбиван зашто нема пари и кола? Па тоа е комплекс! Сите девојки за него се курви кои не ценат добро срце туку кола и пари. А тоа можеби не е причината што е одбиен, ама како плачко да се теши зошто е одбиен, па нормално зашто нема ауди, иначе тој е најдобар, најпаметен, нема шанси да го одбијат ако имал кола. Лигуш.
ова се барем пола од мажите, Nice Guys™.
500x_pdd-nice-guy.jpg

Не можеме да ги ставиме сите во ист кош и да кажиме ,,е вакви се,, ... Има и пофини и културни, има и груби, прости, невоспитани. Меѓутоа мој заклучок од повекето мажи што ги знам, е дека се многу поразлични од поранешните, сменети се на подобро. Од генерациите на нашите дедовци нема сретнато маж што би ги делел домашните обврски со жените, што не е случај со денешните мажи. Го нема веке тоа јас сум маж у фамилијата и ке биде по мое, па макар било и погрешно. Порано не глеавме мажи што туркаа колички и што трчеа по децата, за разлика од денес кога татковците и ги хранат, пресоблекуваат и бањат децата. Повеке внимание обрнуваат и на хигиена и естетика. Е сеа некои подзабегаа и посегнаа и по шминките, али тоа се веке мажиња, не мажи.

Ако добро ги третираш жените нема никогаш да те сакаат..има и истражувања направени за ова

Ако добро ги третираш жените нема никогаш да те сакаат..има и истражувања направени за ова
Исто и ако ги третираш лошо ;) Значи како и да и третираш нема да те сакаат. Ај види бела. Шо треба да им праиш тогаш за да те сакат? А да пробаш да ги игнорираш?

Гледам нешто многу не*бани жени по форумов...или не гледам како што треба?
јас гледам многу не*бани мажи по форумов, изфрустрирани и укривувајќи ги жените кои едноставно им помагаат со тоа што им даваат поим какви не би требало да бидат, бидејќи сепак никоја нејќе нив да ги ебе. Ако толку многу те одбиваат можеби ти си проблемот? Ова изгледа не им текнува, би им го уништило деликатното его.

Мажите ги нарекуват жените курви само по форуми, во машко друштво... Многу се ретки тие мажи што во лице и имат кажано на некоја девојка дека е курва. Затоа што се плашат. Тие(мажите) у суштина ќе направат се за да добијат некоја девојка а девојка не се добива ако и кажеш курва во лице.
И јас како маж не и имам кажано на некоја девојка дека е курва а ниту пак мислам дека се такви.
Ако некое машко не може да освои некоја девојка тоа е негова вина. Поради мал милион причини.

Исто и ако ги третираш лошо ;) Значи како и да и третираш нема да те сакаат. Ај види бела. Шо треба да им праиш тогаш за да те сакат? А да пробаш да ги игнорираш?

Точно игнорирањето највише пали.

јас гледам многу не*бани мажи по форумов, изфрустрирани и укривувајќи ги жените кои едноставно им помагаат со тоа што им даваат поим какви не би требало да бидат, бидејќи сепак никоја нејќе нив да ги ебе. Ако толку многу те одбиваат можеби ти си проблемот? Ова изгледа не им текнува, би им го уништило деликатното его.
Jaс исклучок сум од денешниве мажи што не сум исфрустриран што не сум *бан ,туку напротив срекен сум !?!??![DOUBLEPOST=1416593236][/DOUBLEPOST]
Точно игнорирањето највише пали.
Aма кај срамежливите женски ,игнорирањето е најголем непријател на мажот ....

Игнорирањето пали само кај незрели девојчиња чиј критериум за мажи е "да се однесува вака и така кон мене", наместо "пред се`, да биде таков и онаков, плус да се однесува вака и така кон мене".
Следствено, ако приметат дека се игнорирани, ќе пробаат да го променат тоа накај "да се однесува вака и така кон мене (фино, заљубено)", без прво да земат у предвид дали "таков и онаков тип" им одговара на нив вистински, или не.

Не, овие теории само во женски мозок ги имам видено, најсериозно.
Да го игнорираш и повише ќе те сака бе.
Планови, теории за како и што мажите сакаат.
Да ве известам, мажите сакаат некоја многу нормална девојка.
Какви истражувања какви глупости.
Мажите сакале ова, жените сакале она.
Биди си свој. Така ќе го освоиш вистинскиот за тебе.
И нема друг начин.

И едно прашање за тие со теориите и откритијата: Ако се објави статија за докажано истражување дека мажите повеќе сакаат жени со фарбана коса а не природна, сите ли ќе се испофарбате?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom