Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чксссссс маче мене у која ке ме ставишХахахах ок. Ќе ве ставам вас во една категорија ама ко ќе имам времеИ вие спаѓате во една...
OK 3 вида на мажи има според тебе ....... Да почнеме ние да набројуваме видови на жени !?!?! Ке падне форумов една недела ,ако поченеме.Вистинските мажи денес изгледаат вака: Кубени веѓи на конец, депилирани од главе до пете, носат потесна облека од жените, плачат ако им излезе мозолче, опседнати се со шопинг, неспособни се за ништо освен да седат залепени за огледалото и се убедени дека се нај нај најјј лични, кис4е. Или вакви или се тешки манијаци со огромно его кои мислат сите жени се курви и можеш да ги купиш со една пијачка. Ако имаш ауди можеш секоја да легнеш. Па нормално ваквите кога ќе добијат корпа ги боли егото. "КУРВЕШТИЈА, цел град гарант ја има поминато а мене ми глуми тука нешто. Па јас имам се, јас имам ауди, имам пари, татко ми е шеф". Првите ќе плачат во стилот "Кај ќе најде поличен и посрценцееее од мене", а вторите "Кај ќе најде курвата побогат и подобар од мене, јас се можам да и овозможам". А тоа што си сељак е небитно? Гаден си и немаш шарм, имаш само напумпано его и глумиш некој фраер. И третите, оние вечно одбиваните, "сиромашните", искомплексираните. Тие се оние кои имаат "најголемо срце" и "почит" према девојките а патат од вечен комплекс на нижа вредност што не можат да бидат како вторите, немаат можност иначе би биле. Се вадат на "доброто срце", а ваквите се најсебични и најпокварени кои со тек на време го покажуваат вистинското лице. Ова се трите вида, нема друг. Себични, егоистични, искомплексирани, никакви!!
Нема ни М од маж денес.
Ете зошто феминизмот ги расипува жените .....Најубава , најдобра , нешто совршено со еден збор ПРИНЦЕЗА.
ова се барем пола од мажите, Nice Guys™.Па знам многу е тешко да се биде МАЖ со шарм а не плачко. Како да излезам со некој кој само се жали и плаче дека е вечно одбиван зашто нема пари и кола? Па тоа е комплекс! Сите девојки за него се курви кои не ценат добро срце туку кола и пари. А тоа можеби не е причината што е одбиен, ама како плачко да се теши зошто е одбиен, па нормално зашто нема ауди, иначе тој е најдобар, најпаметен, нема шанси да го одбијат ако имал кола. Лигуш.
Исто и ако ги третираш лошоАко добро ги третираш жените нема никогаш да те сакаат..има и истражувања направени за ова
јас гледам многу не*бани мажи по форумов, изфрустрирани и укривувајќи ги жените кои едноставно им помагаат со тоа што им даваат поим какви не би требало да бидат, бидејќи сепак никоја нејќе нив да ги ебе. Ако толку многу те одбиваат можеби ти си проблемот? Ова изгледа не им текнува, би им го уништило деликатното его.Гледам нешто многу не*бани жени по форумов...или не гледам како што треба?
Исто и ако ги третираш лошоЗначи како и да и третираш нема да те сакаат. Ај види бела. Шо треба да им праиш тогаш за да те сакат? А да пробаш да ги игнорираш?
Jaс исклучок сум од денешниве мажи што не сум исфрустриран што не сум *бан ,туку напротив срекен сум !?!??![DOUBLEPOST=1416593236][/DOUBLEPOST]јас гледам многу не*бани мажи по форумов, изфрустрирани и укривувајќи ги жените кои едноставно им помагаат со тоа што им даваат поим какви не би требало да бидат, бидејќи сепак никоја нејќе нив да ги ебе. Ако толку многу те одбиваат можеби ти си проблемот? Ова изгледа не им текнува, би им го уништило деликатното его.
Aма кај срамежливите женски ,игнорирањето е најголем непријател на мажот ....Точно игнорирањето највише пали.