Денешните мажи...

Повеќето машки на форумов како што гледам спаѓаат во категорија лигуши...
Што да ти пишам кога не знаеш да разликуваш сиромашен а нормален дечко со шарм и плачко?

Ако некој не те прашува нешто што незнаеш како да одговориш е лигуш.

Интересна класификација :tapp:

Значи сакаш некој сиромашен со шарм (y)

Повеќето машки на форумов како што гледам спаѓаат во категорија лигуши...
Што да ти пишам кога не знаеш да разликуваш сиромашен а нормален дечко со шарм и плачко?
te molam odgovori mi koj e idealniot maz za tebe bas me interesira

fakt e deka nema sovrsenstvo tuka da najdes nekoja osoba koja navistina ke te saka

ako e taka so rpaime koa ke vi padne standarot posle 30 godina i kukate vie zenite sto ne ste ja pominale dobro mladosta
ako abras sovrsen niakd nema da najdes nego ke baras ke abras ke ti padne sandardot posle 30 i ke se omazis so prviot so ke ti go zakaci

Ако некој не те прашува нешто што незнаеш како да одговориш е лигуш.

Интересна класификација :tapp:
Па се наоѓаат навредени од зборот лигуш, самите. :)[DOUBLEPOST=1416329314][/DOUBLEPOST]
а како виде дека се лигуши колата им ја виде или ја немаат , пари имаат немаат како виде , бидејки ти кажа дека за тебе Лигуши се луѓе без кола , без пари и добри душички кои многу сакале :tapp:
:tapp: КОИ СЕ ЛИГАВАТ и немаат никаков шарм, плачковци...

te molam odgovori mi koj e idealniot maz za tebe bas me interesira

fakt e deka nema sovrsenstvo tuka da najdes nekoja osoba koja navistina ke te saka

ako e taka so rpaime koa ke vi padne standarot posle 30 godina i kukate vie zenite sto ne ste ja pominale dobro mladosta
ako abras sovrsen niakd nema da najdes nego ke baras ke abras ke ti padne sandardot posle 30 i ke se omazis so prviot so ke ti go zakaci
Па знам многу е тешко да се биде МАЖ со шарм а не плачко. Како да излезам со некој кој само се жали и плаче дека е вечно одбиван зашто нема пари и кола? Па тоа е комплекс! Сите девојки за него се курви кои не ценат добро срце туку кола и пари. А тоа можеби не е причината што е одбиен, ама како плачко да се теши зошто е одбиен, па нормално зашто нема ауди, иначе тој е најдобар, најпаметен, нема шанси да го одбијат ако имал кола. Лигуш.

Па се наоѓаат навредени од зборот лигуш, самите. :)[DOUBLEPOST=1416329314][/DOUBLEPOST]
:tapp: КОИ СЕ ЛИГАВАТ и немаат никаков шарм, плачковци...
Премногу гледаш КИм Кардашијан[DOUBLEPOST=1416329619][/DOUBLEPOST]
Па знам многу е тешко да се биде МАЖ со шарм а не плачко. Како да излезам со некој кој само се жали и плаче дека е вечно одбиван зашто нема пари и кола? Па тоа е комплекс!
Значи до тебе е ти одбираш такви

Nekoj ovde si se precenil.

kako i poveketo sto se kurcat po diskote i vamu tamu

pederi ne vi cinat
mafijasi so izigravaat ne vi cinat
bogati ne vi cinat
siromasi pa ic ne gi ni gledate

ne navista ne znam sto sakate
se kurcite sea nejkete edno zdravo da kazete zapoznajte se so covekot be dajte mu sansa nema da ve ebe u sred akfic koa ke izlezete na kafe ili u sred diskoteka da ve siluva

nego me interesira so ke rpaite tie mnogu sto se prebirlivi kobili koa ke natepate 30 i kusur godini i ke ostanete nemazeni ova vazi i za maski i za zenski
znaete so ek vi se desi ke go zmete prviot konj so ke vi se zakaci e toa ke bide samo kolku da ne ostarete sami ebave toa

Вистинските мажи денес изгледаат вака: Кубени веѓи на конец, депилирани од главе до пете, носат потесна облека од жените, плачат ако им излезе мозолче, опседнати се со шопинг, неспособни се за ништо освен да седат залепени за огледалото и се убедени дека се нај нај најјј лични, кис4е. Или вакви или се тешки манијаци со огромно его кои мислат сите жени се курви и можеш да ги купиш со една пијачка. Ако имаш ауди можеш секоја да легнеш. Па нормално ваквите кога ќе добијат корпа ги боли егото. "КУРВЕШТИЈА, цел град гарант ја има поминато а мене ми глуми тука нешто. Па јас имам се, јас имам ауди, имам пари, татко ми е шеф". Првите ќе плачат во стилот "Кај ќе најде поличен и посрценцееее од мене", а вторите "Кај ќе најде курвата побогат и подобар од мене, јас се можам да и овозможам". А тоа што си сељак е небитно? Гаден си и немаш шарм, имаш само напумпано его и глумиш некој фраер. И третите, оние вечно одбиваните, "сиромашните", искомплексираните. Тие се оние кои имаат "најголемо срце" и "почит" према девојките а патат од вечен комплекс на нижа вредност што не можат да бидат како вторите, немаат можност иначе би биле. Се вадат на "доброто срце", а ваквите се најсебични и најпокварени кои со тек на време го покажуваат вистинското лице. Ова се трите вида, нема друг. Себични, егоистични, искомплексирани, никакви!!
Нема ни М од маж денес.

Само што 90% од девојките баш трчаат по ваквите депилирани од глава до пети, со искубани веѓи и колата купена од мама и тато изнасликана обавезано по фејсбуци и инстаграми успат и чекинзи на секое можно место што биле со еден збор деца што патат за внимание.

Но пак ќе кажам, такви вие барате..

kako i poveketo sto se kurcat po diskote i vamu tamu

pederi ne vi cinat
mafijasi so izigravaat ne vi cinat
bogati ne vi cinat
siromasi pa ic ne gi ni gledate

ne navista ne znam sto sakate
se kurcite sea nejkete edno zdravo da kazete zapoznajte se so covekot be dajte mu sansa nema da ve ebe u sred akfic koa ke izlezete na kafe ili u sred diskoteka da ve siluva

nego me interesira so ke rpaite tie mnogu sto se prebirlivi kobili koa ke natepate 30 i kusur godini i ke ostanete nemazeni ova vazi i za maski i za zenski
znaete so ek vi se desi ke go zmete prviot konj so ke vi se zakaci e toa ke bide samo kolku da ne ostarete sami ebave toa
АМин

Па знам многу е тешко да се биде МАЖ со шарм а не плачко. Како да излезам со некој кој само се жали и плаче дека е вечно одбиван зашто нема пари и кола? Па тоа е комплекс! Сите девојки за него се курви кои не ценат добро срце туку кола и пари. А тоа можеби не е причината што е одбиен, ама како плачко да се теши зошто е одбиен, па нормално зашто нема ауди, иначе тој е најдобар, најпаметен, нема шанси да го одбијат ако имал кола. Лигуш.
nema vrska parite i kolata znam luge vozat koli od 30000 evra pa ap se kurtoni be ne e se u parite i kolite......
a tie so se zalat se neuspesni so zalenje nisto ne postigas stiskas zubi i toa e toa

Само што 90% од девојките баш трчаат по ваквите депилирани од глава до пети, со искубани веѓи и колата купена од мама и тато изнасликана обавезано по фејсбуци и инстаграми успат и чекинзи на секое можно место што биле со еден збор деца што патат за внимание.

Но пак ќе кажам, такви вие барате..
Не знам јас кој по кого трча, преценета не сум ама пребирлива исклучиво за карактер. Кај мене маж може да помине со просечен изглед, просечна убавина, ама јак и стабилен карактер. Не его манијак, кој мисли дека е фраер и со аудито ноже секоја да ја легне, ниту плачко на кој не му оди во животот затоа што не е богат. А тие депилираните не за друго не ми се привлечни.

Не знам јас кој по кого трча, преценета не сум ама пребирлива исклучиво за карактер. Кај мене маж може да помине со просечен изглед, просечна убавина, ама јак и стабилен карактер. Не его манијак, кој мисли дека е фраер и со аудито ноже секоја да ја легне, ниту плачко на кој не му оди во животот затоа што не е богат. А тие депилираните не за друго не ми се привлечни.
Ти никаде не го наброја во видови на мажи баш овој тип на мажи што тебе ти се допаѓа. Ти ги наброја само негативните типови на мажи. Затоа и те нападнаа :icon_lol:

Изгледа дека оваа енлуна ја заебале повеќе претставници од групиве што ни ги претстави повеќекратно :icon_lol:
Ќе и помине, на сите им поминува...

Изгледа дека оваа енлуна ја заебале повеќе претставници од групиве што ни ги претстави повеќекратно :icon_lol:
Ќе и помине, на сите им поминува...
Само од искуство се пишува на темава? Иначе не смееш да кажеш какви мажи не ти се допаѓаат и со какви не сакаш никогаш да бидеш? Да секако, ќе изнесеш негативно мислење и одма си заебан, исфрустриран и така натака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom