Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Дефиниција: Здраво дечки вежбам 2 години имам 89кг и 1.80cm е сеа сакам да напраам малце мускул да се исчистам можете ли да ми кажете некој diet plan?
2 гoдини вежбаш и не знаеш уште штo е диета? сакаш мускул + да oслабнеш , гуглни " carb cycling "

Последно уредено:
Па бар да рачунале калории,да се знае колку е.и дека ќе симнеш 6 кг за 12 дена,ни со стероиди нема да го направиш тоа.
Prvo kazuva do 6 a ne 6:-)
Posle zosto mislis deka ne e presmetano ?
I koga ke probas kazi. Osven ako ne ti e polesno so steroidi :-)

Prvo kazuva do 6 a ne 6:)
I koga ke probas kazi. Osven ako ne ti e polesno so steroidi :)

и јас знам да ти направам диета штo ќе изгубиш дo 10 кг за 12 дена, јади ништo + две три зрнца oд храна за канаринец и 1 чаша вoда сo ѓумбир, самo тре ба да си глуп ( не интелигентен ) да ја следиш таа прoграма истo кo и таа штo ја пoстираше, а вo македoнија има премнoгу глупи луѓе веќе...

Не мислам,туку ете го линкот,не е пресметано.Секој човек е различен,некој е помалце активен,некој е многу активен,и не може да одговара на секого баш таа диета.

и јас знам да ти направам диета штo ќе изгубиш дo 10 кг за 12 дена, јади ништo + две три зрнца oд храна за канаринец и 1 чаша вoда сo ѓумбир, самo тре ба да си глуп ( не интелигентен ) да ја следиш таа прoграма истo кo и таа штo ја пoстираше, а вo македoнија има премнoгу глупи луѓе веќе...
12 дена ако не јадеш ич и не вежбаш ќе губиш толку колку што трошиш денот (да земеме просечно 2000 калории).
2000*12=24000
3500 ccal = 1 pound (453 grams)
24000/3500=6.8 pounds (3084 grams)

МАТЕМАТИЧКИ за 12 дена моеш да согориш 3 кила МАКС.
ОВА е ако јадеш ваздух 12 дена.
Не врачуната водена тежина.

12 дена ако не јадеш ич и не вежбаш ќе губиш толку колку што трошиш денот (да земеме просечно 2000 калории).
2000*12=24000
3500 ccal = 1 pound (453 grams)
24000/3500=6.8 pounds (3084 grams)

МАТЕМАТИЧКИ за 12 дена моеш да согориш 3 кила МАКС.
ОВА е ако јадеш ваздух 12 дена.
Не врачуната водена тежина.

знаеш дека јас бев саркастичен така :D

знаеш дека јас бев саркастичен така :D
Нема врска ја цитирав чисто да се види јасно и гласно пошо денеска некако еден тон глупости се изнапишаа во подфорумов. :ROFLMAO:

Нема врска ја цитирав чисто да се види јасно и гласно пошо денеска некако еден тон глупости се изнапишаа во подфорумов. :ROFLMAO:
TOCNO
Asekoj cita toa sto mu odgovara

I 3 kg se do 6 taka? Samo sto 6 poveke ke te natera da razgledas koja e TAA dieta :-)
I bez nervozi :-)

TOCNO
Asekoj cita toa sto mu odgovara

I 3 kg se do 6 taka? Samo sto 6 poveke ke te natera da razgledas koja e TAA dieta :)
I bez nervozi :)
3к се и до 100 по твојата логика
ИЗГУБЕТЕ ДО 100КГ ЗА 12 ДЕНА
у 12 дена 3кг а ДО 100 уште 352 дена.

И пак не заборавајте збориме за не јадење ништо 12 дена.
По што и 3кг за 12 дена се чиста фикција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom