- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 2.007
- Поени од реакции
- 1.306
eve go , car, od Balkanite

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така беше и лани муабетот па некој јадеше ќотек и на тврда подлога.
Ја не барам алиби за Надал ама ако си малце поупатен во тенисот ќе знаеш дека цела сезона игра со повреда на грбот. Сигурно на Надал од сезонава му прдна да сервира по 110 km/h втор сервис, пошо му се може нели. Еве и сега после операцијата на слепото црево рече дека ќе одел на третмани некои со матични клетки за отстранување на проблемите со грбот.
Ерани гомна да јаде.Надал ја има истата мака со грбот како Енди, па и двајцата очајно сервираа втор сервис годинава. Вишко кажа дека според некој пресметки, вториот сервис на Мареј сезонава бил 30ти на светот. Не дека Мареј има којзнае каков втор сервис, ама ова сезонава беше очобол, буквално на секој неуфрлен прв сервис се спремав да му опалат некој ритерн, после кој 5 минути ќе го пцуев Енди за неговиот фантастичен сервис од 105 km/h.![]()
Ерани гомна да јаде.Енди го мачи таа повреда и тоа доста, а уште повеќе сол на раната додаде со тоа што ја ангажираше Морезмо која ништо ново не може да му донесе во играта...
Златен Лендл... Иначе многу се нервирам зашто Карлос Родригез не тренира тенисери, него само тенисерки. У пичку матер, за мене еден од најдобрите тениски тренери во светот.
Јас ќе средам ај, ваљда секое по еден поен да носи му било замислено на @Види Фотос[DOUBLEPOST=1416230498][/DOUBLEPOST]Дајте помош, кој е најнапредуван играч во однос на 2013? Прогласен од АТП е Роберто Баутиста, но тоа е базирано на гласање. Знае некој кој играч вистински најмногу напреднал?http://forum.kajgana.com/threads/Тениска-сезона-2014-предвидувања.71854/page-2
Ај нека се најде машко да среди тука..Или и оваа ќе остане како 2013 без резултати? xD
Ако де, да видиме кој утнал најмалку.Скоро никој ништо нема погодено, а и 90% од темата е заебанции. Ете јас сум ставил дека Рафа ќе освои 4 слема, 100% било заебанција.![]()