Џ
Џонтра Волта
Гостин
Видовме, шлајм у тил.Хахахахахах
И видовте?![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видовме, шлајм у тил.Хахахахахах
И видовте?![]()
![]()
Kakva nie ke bideme so Kire, Maqueda i nekoj KarabatićКаква екипа ќе бидат Веспрем идната година со Атман и Палмарсон, па па па....
Држи вода муабетов, и ја сум размислувал за тоа.У врска со салата, па нели мислите дека сето тоа е намерно направено трибините да бидат далеку од теренот, т.е да има 3 метри дупка каде што ако скокнеш ќе си ги скршиш нозете?
Брат не знаеш колку сум се смеел коа видов дека некој редар јаде заушкиЈа и вујко ми.
Све да му ебам редарско, намерно стоеше тука пред нас, глумеше шериф. Му се нафрлија и едни други дечки до нас што стоеа, изеде некој шамар.
Држи вода муабетов, и ја сум размислувал за тоа.
Да се како на Веспрем трибините комотно ќе можеш да му залепиш шамар на Манасков на пример.![]()
Јас имам блок билет во 14 блок, значи нашата некултура нема граници им текнало Вардар игра со Веспрем купиле карти од 100 денари, сакат да стојат на скали, или да седат на истите. А ти од седиштето ништо не гледаш од нив, па културно станав и ги замолив редарите сите луѓе од скали да се тргнат дека од нив не се гледа. Едни пред натпревар, други на сред натпревар, 3ти на полувреме, 4ти седнуваат на празни седишта од блоковите и очекуваат да не дојде некој со карта за тие таму да седат, јас не знам што да кажам ... На овој народ не нова сала, што и да му се изгради некој навики не се менуваат.Брат не знаеш колку сум се смеел коа видов дека некој редар јаде заушки
Сконтав одма зашо го маваат пошо стоеше на скоро последната скала горе и нормално сметаше на луѓе и му напраивте едно бзззззззз![]()