Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен ајде дома се друго е прилично ефтино и не креативно. Секоја чест пак ќе речам што се одвојуваат од другите меѓутоа општо во државата ништо квалитетно наше не се произведува.Eве ја домашната продукција:
Макпланет, музичка емисија
Моето дете, емисија за родители
Градина, емисија за градинарство
Ајде дома, емисија за внатрешен дизајн
Автомагазин, емисија за автомобили
Шестиот ден, забавна емисија
За добар ден, утринска програма
Штом Телма не ти е квалитетна другар, гледај Сител, Анал и Алфа. Таму има премногу квалитетни и скапи проекти, домашна продукција фрчи секој саат.Освен ајде дома се друго е прилично ефтино и не креативно. Секоја чест пак ќе речам што се одвојуваат од другите меѓутоа општо во државата ништо квалитетно наше не се произведува.
Секогаш истото, 100 пати имам кажано дека тие фреквенции не ми се воопшто и наместени. Ама пак и Телма не е некој квалитет, не се овие гореспомнатите некои краетивни проекти во кој е многу многу вложено. Сакав да спомнам дека домашната продукција е бедна во Македонија.Штом Телма не ти е квалитетна другар, гледај Сител, Анал и Алфа. Таму има премногу квалитетни и скапи проекти, домашна продукција фрчи секој саат.
Можда се вика Браќа Карамазови, пошо имам видено во програмската шема таква серија на Телма.Име на рускава серија која оди моментално на Телма и во кој термин ја има ?
Многу интересна е![]()
Златно руно. На руски не панимају как е наслов.Се работи за 4 души кои се возат во автомобил низ Рурална Русија и се еден вид измамници кои се преправаат како учесници во автомобилска трка низ Русија , интересна серија е![]()
Го најдов под Золотои ТеленокЗлатно руно. На руски не панимају как е наслов.