Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.25 ќе е ваљда. Иначе сега сериозен муабет ти правам, стварно треба да тепа Ноле утре, а и вреди да се изигра. Федерер е изморен сигурно после денешниот меч, а и да не е секако Новак е фаворит. Али да почекаме сепак коефициент, да не се изглупираат со некој мизерен коефициент кладилнициве...Нема сеуште коефициенти, баш сега гледав. Инаку, побргу би го одиграл Новак против Федерер, бидејќи знам што точно да очекувам од таков меч. Од лудакот Вавринка никој не знае што може да се очекува.
1.25 ќе е ваљда. Иначе сега сериозен муабет ти правам, стварно треба да тепа Ноле утре, а и вреди да се изигра. Федерер е изморен сигурно после денешниот меч, а и да не е секако Новак е фаворит. Али да почекаме сепак коефициент, да не се изглупираат со некој мизерен коефициент кладилнициве...
Me interesira za kogo naviva Mirka koga igraat ovie dvajca ..![]()
1.28 за Новак на бе365.
У Копачка 1.30 или 1.35.[DOUBLEPOST=1416094556][/DOUBLEPOST]1.28 за Новак на бе365.
А објасни ми колку сакаш да му дадат, 5.50? Погледни ги факторите според кои се дојдени двајцата до финалево, а и нивниот историјат на дуели и се ќе ти стане јасно.Не се нормални, чесен збор. Во Шангај го исплеска како магаре, плус Федерер му е секогаш незгоден на Новак.
У Копачка 1.30 или 1.35.[DOUBLEPOST=1416094556][/DOUBLEPOST]
А објасни ми колку сакаш да му дадат, 5.50? Погледни ги факторите според кои се дојдени двајцата до финалево, а и нивниот историјат на дуели и се ќе ти стане јасно.
Два пати во серија го тепа тука во Лондон. Ти реков прееска, во сала каде што нема надворешни услови Новак е апсолутен фаворит против секој тенисер на светот. Го нема сонцето да му смета, нешто што му е најголем проблем кога игра на отворено, го нема и ветерот... Па ја мислам дека не се блесави луѓето да му дадат голем коефициент и да го изедат стапот.Кој историјат? Последните 5 меча е 3-2 за Федерер, последниот меч беше тотална доминација на Федекс. И сега ти мислиш дека е добра идеја да се одигра на Новак за мизерни 1.25-1.30? Премногу дозволуваш да те понесе моментот.
У Копачка 1.30 или 1.35.[DOUBLEPOST=1416094556][/DOUBLEPOST]
А објасни ми колку сакаш да му дадат, 5.50? Погледни ги факторите според кои се дојдени двајцата до финалево, а и нивниот историјат на дуели и се ќе ти стане јасно.
Реално би било 1.70 - 1.75.
јас лично на 1.3 не би играл никогаш против федерер
Два пати во серија го тепа тука во Лондон. Ти реков прееска, во сала каде што нема надворешни услови Новак е апсолутен фаворит против секој тенисер на светот. Го нема сонцето да му смета, нешто што му е најголем проблем кога игра на отворено, го нема и ветерот... Па ја мислам дека не се блесави луѓето да му дадат голем коефициент и да го изедат стапот.