Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да. Го имам видено по полјаните. На пролет. Сеа не верувам оти би го нашла.
Океј кога ќе забележиш вакво КАЈ БИЛО, кажи ми.
Во суштина барам СЕНО за морското прасе, нема никаде по пет шоповите, и се што успеав да најдам до сега е - слама. Ама слама не ми треба, ми треба сено.
На еден британски форум за прасенца, покрај се останато, сите ја препорачуваат оваа тревка, односно сеното од оваа тревка.
Затоа и ми е важна.

sudski ovlasten preveduvac u kisela voda ili centar nekade?
Јазик? Познавам 2 личности кои работат како преведувачи едната е за шпански (незнам дали преведува и англиски треба да ја прашам) другата е за англиски (ама моментално вторава не е во мкд незнам кога ќе се врати)
Локација карпош 2. Ако сакаш ќе прашам една другарка каде носеше она да и преведуваат пред некоја недела па ќе ти пишам збориме за англиски превод ова, шпанскиот може да ја прашам, во секое време

Каде можат да се сменат ситни метални парички од евра во денари,знам дека по менувачни не ги менуваат?

Каде можат да се сменат ситни метални парички од евра во денари,знам дека по менувачни не ги менуваат?
1 евро=50 денари. Кај влезот во гоце студентскиот од источна страна (не од кај мензата туку од другата страна) има една голема куќа, на прв спрат се пекара мари и сендвичара кул, долу има фотокопир и одма тука е менувачницата.

Види пo бaнкиве, oни ти ги менувaaт пo курс, a не кo привaтнивa менувaчници дa те сечaт

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ме интересира има ли кај нас плишани или било какви играчки(секако не е за мене:pos:) од оние жолтите Minions(Despicable Me) да се продаваат? Во Џамбо има ли вакво нешто, било каква големина?
Некој да не знае случајно? Во Џамбо/Веро проверив нема.

Каде можам да најдам вакви профили?...
Не се наменети за врати и прозорци...
Aluminium profile system 2.jpg

Каде можам да најдам вакви профили?...
Не се наменети за врати и прозорци...
Прегледај го приврзокот 106909
Во МК тешко, а и ако ги најдеш ќе бидат отров. Најблиску што најдов беше Бугарија, но да одиш до БГ само за профил не се исплати. Ако случајно најдеш сподели.

Каде можам да најдам, или некој да препорача квалитетни перници. Ми требаат некои високи но меки. Дормео ми е пробано не ми одговараат. Цена не ми е битна.

Каде можам да најдам традиционални руски кукли ?

Во Русија таму продават сувенири бабушки кукли ,а овде тешко освен ако некој што има го продава како половно или во бувљак ќе начекш.

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Барам рачна хефталица за дрво т.е јас ја користев за дрво а ја бива и за други тврди предмети. Се работи за обична механичка, не пневматска или електрична.

s-49352-1400488244.jpg

Некој да видел некаде да се продава?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom