Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не може такво нешто да се направи. Симни си ја во подобар квалитет.

Може некој аудио техничар да ја подсреди (да ја компресира ако е тивка или да истакне бас), ама квалитетот ако е слаб нема подобрување.[DOUBLEPOST=1414662204][/DOUBLEPOST]

И јас барав. Едино во Jumbo во Веро најдов. Има костими за затвореници, затворенички, дракули, вампири, доктори, докторки, маски и уште некој додатоци. Има ОК избор.
бев во џамбо тоа е за деца штоби се рекло мене ми треба многу реална маска мада нема везе ке порачам преку нет

Дали некој купувал од оваа страница и колку е безбедна ?
http://www.soonbuyho.com/

На прв поглед е ужасна. Пробај истите работи да ги најдеш на Ioffer имам преку 10 производи купено без проблем за 25 дена максимум стигаат во МК со функционален tracking.[DOUBLEPOST=1414804975][/DOUBLEPOST]
Кога почнуваат во продажба картите за новиов концерт на Тони Цетински и каде можам да ги најдам? :D

Пуштени се од 28.10.2014

Некој добар македонски портал за споделување поезија или проза и општо уметност? :)

Дали воопшто ги има книгите на Жарко Лаушевиќ тука во Македонија и ако да, каде можам да ги најдам? :D

Дали воопшто ги има книгите на Жарко Лаушевиќ тука во Македонија и ако да, каде можам да ги најдам? :D
Пробај во Топер, втората од таму ја купив. Ги има 100% на друго место ако не таму. На Македонски јазик.

Каде можам да најдам долна тренерка со онакви стегачи доле, значи не со широки ногавици?
Не ми треба марка, буквално најобична тренерка, дали од пазар, дали од некоја продавничка...

9e4laz8.png

Вакво нешто :D
шутка + битпазаре

Луѓе имам 2 прашања.

1. Каде се продава боја за фарбање кожа (поточно лице)? За маскирање ми е. Едно време мислам дека имаше во Џамбо ама одамна немам поминато таму па не знам каде би можел да најдам.

2. Крушевски локум во Скопје. Мислам на оној традиционалниот. Пред неколку месеци прочитав дека имало во некоја продавничка околу Универзална ама не можам да го најдам тој пост а поминав од таму и не видов никаде па доколку некој знае нека ја пише точно локацијата.

Благодарам однапред.

Луѓе имам 2 прашања.

1. Каде се продава боја за фарбање кожа (поточно лице)? За маскирање ми е. Едно време мислам дека имаше во Џамбо ама одамна немам поминато таму па не знам каде би можел да најдам.

2. Крушевски локум во Скопје. Мислам на оној традиционалниот. Пред неколку месеци прочитав дека имало во некоја продавничка околу Универзална ама не можам да го најдам тој пост а поминав од таму и не видов никаде па доколку некој знае нека ја пише точно локацијата.

Благодарам однапред.
2. Јас пишав за продавничката околу универзална, не БЕШЕ продавницата само за локум туку за здрава храна (тетка ми работеше таму) ама продавничката е пред затварање ако не и затворена се им беше на распродажба до петокот(до тогаш имам имформации зашто тоа беше последен ден на тетка ми таму) така што не верувам дека носеле нова роба, ама ако сакаш да си провериш за секој случај побарај ја до кафичот CHE (BAKO или така нешто пишуваше на неа)

Ме интересира има ли кај нас плишани или било какви играчки(секако не е за мене:pos:) од оние жолтите Minions(Despicable Me) да се продаваат? Во Џамбо има ли вакво нешто, било каква големина?

Луѓе имам 2 прашања.

Благодарам однапред.
може и во џамбо има. Во Вучко инаку има сигурно.

Едит:

Ги најдов на македонски, сега ме интересира дали негде ги има на српски, сепак оригинал си е оригинал. :D[DOUBLEPOST=1415034886][/DOUBLEPOST]@Near
Мислам дека ти прашуваше по темиве за книгата на Ричард Брансон, ако прашуваш за таа ''Како ја изгубив невиноста'' ја има во книжарница ТРИ во ГТЦ, на македонски јазик. :)

Едит:

Ги најдов на македонски, сега ме интересира дали негде ги има на српски, сепак оригинал си е оригинал. :D[DOUBLEPOST=1415034886][/DOUBLEPOST]@Near
Мислам дека ти прашуваше по темиве за книгата на Ричард Брансон, ако прашуваш за таа ''Како ја изгубив невиноста'' ја има во книжарница ТРИ во ГТЦ, на македонски јазик. :)
Ја најдов,а и за Лаушевиќ ме интересира :D

Едит:
Ги најдов на македонски, сега ме интересира дали негде ги има на српски, сепак оригинал си е оригинал. :D[DOUBLEPOST=1415034886][/DOUBLEPOST]
Па сега ми текнува дека уствари кецот на српски ја читав, со тврди корици. Така да ако ги најдеш со тврди 99% е српската варијанта :) Пребарај, мислам ќе ги најдеш, побарај и по уличниве продавачи на кеј, и пред Камени Мост од страната на Чаршија.

Ефтини парфеми до кај 1000ка максимално, а да се осеќа барем по 2 дена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom