жените околу 2,00 не е лошо[DOUBLEPOST=1415998687][/DOUBLEPOST]
Значи ПСГ-ВАРДАР-В
Како ти фаќат окото за ПСГ-Кил 1 и Брест Мешков-Загреб 1?
Не знам за жените,некако не ми делуваат како треба..
Посебно против екипи кои касапат како Будучност,без разлика шо не игра Кача Булатовиќ..
А не само шо треба да тепаат,треба да победат со повеќе од 6 разлика за да има значење победата...
Не знам,некако овај меч ми е како роден за местење...
Јас не би ги играл жените,освен можеби на голови нешто,Т2 Будучност да не даде многу голови...
Изгледа ќе има мала граница мечот,некаде 45,46 гола,па тука ќе бидат негде индивидуалните хендикепи по околу 23,24 гола по тим...
Заебан меч е овај,сепак Будучност е многу опасен тим....
Околу мажите...
Мислам дека треба да добијат,на домашен терен тешко дека некоја екипа ќе го тепа Вардар...
Не знам како е состојбата со Душебаев,ако игра тој полесно ќе биди...
Ако не игра ќе биди лошо,ама изгледа ќе игра..
Кил-ПСЖ..
Заебан меч,овде се бива..
Кил влезе во некој ритам,победија доста мечеви по ред,ама во средата за малку ќе кикснеа дома со анонимусот Ерланген,цело време губеа,одвај на крај со судни маки тепаа 23-22...
Псж од друга страна имаше два порази со ред во Франција,еден во лигата од Данкерк,еден во купот...
Во средата победија со последниот Истрес...
Сепак во ЛШ засега се добри и двете екипи...
Ова е меч кој најверојатно ќе реашава за прво место,посебно шо Кил веќе има еден пораз,па ако изгуби и во Париз тешко дека ќе надополнат..
Можно е да оди и кец,сепак ПСЖ е сериозна екипа...
Е сега заебано е шо играат во многу мала сала,па нема некоја атмосфера,па да имаат некоја помош од публика...
А гледам ПСЖ е аутсајдер во мечот,ќе има салам коеф за нив,сигурно околу 2.50,па вреди да се проба...
Мешков-Загреб
Утре е меч на одлука за Мешков,ќе мора да тепаат ако сакаат да одат понатаму...
Не само да тепаат,туку да тепаат и со поголема разлика зошто најверојатно нивниот двомеч ќе решава кој ќе оди во 1/8 финале...
Не се лоша екипа Мешков,со Кил и Псж несреќно изгубија,имаа напади за нерешено во двата меча..
Солиден ростер,Божовиќ,Николенкау,Шиловиц,Манојловиќ,Рутенка и пола белоруска селекција...
Загреб од друга страна е екипа ала Металург на времето,бавен,досаден ракомет,со доста школски акции...
Си играат доста паметно,мудро,си чекаат своја шанса...
Доста дисциплинирана екипа,без звезди,освен Хорват....
Можи да се игра и минус на голови,одбраната на Загреб е доста солидна,висока,подвижна,агресивна...
А имаат и доста солидно младо голманче Ивиќ,кој знае да фати доста топки...
Сепак не ми се верува утре да изборат нешто повеќе од чесен пораз...
Фленсбург-Барса
Оваа ми е некако чиста двојка...
Треба Барса да врати за ланскиот пораз во полуфиналето..
Би требало некаде околу 1.50 да е двојката,шо сепак е доста прифатливо..
Веќе има еден нерешен резултат Барса,па ако сака да го освои првото место во групата ќе мора да тепа во Фленсбург за да се осигура на првото место...
Фленсбург е опасна екипа,посебно дома,но сепак Барса е Барса,со онаа екипа шо ја имаат можат да го тепаат било кој тим на било кој терен во светот...