Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Карла, а не ти е страв од УЈП? Мислам, планираш да ги повлечеш некад тие пари или ?

Има логика во ова што го кажува, реално сингл е најдобриот начин да бидеш во плус но треба солиден фонд за почеток, знаење (играње на коеф што вредат) и голема самоконтрола :D чист пример вчера Ѕвезда ја гледав како добра двојка и си испадна на 2.8 ама мораше да ја врзам со други оти не ми се става поголеми пари и нормално си паднав, а да ставев 200 евра пример ќе си земев 360 евра чисти и ќе си свиркав. Ете денеска Полска ја фатив ама ризикуваш наместо чиста двојка ја пишав X-2 ама чекам и други, утре планирам Словачка 2ка ама пак ќе ја врзам со др и..

Абе Карла, а не ти е страв од УЈП? Мислам, планираш да ги повлечеш некад тие пари или ?
Имам картички од Скрил, три моментално. Со нив директно на банкомат, можат да ми плукнат под џамот. :pipi:

Прво и основно правило, САМО сингл, и тоа на највисокиот можен коефициент. Мора да одвоиш пари кои ќе ти бидат банка за кладење, и кои не ги користиш за ништо друго. Нашите кладилници веднаш заборави ги, оние 10% данок се непремостлива препрека за да направиш сериозен профит. Јас користам и мои типови, најчесто за тенис, плус купувам типови. Не е возможно квалитетно да пратиш многу лиги и спортови.

Моментално најголемите уплати ми се на коњски трки. :)
според мене битно е да имаш банка, и уплатите максимум да ти бидат да речеме 5% од банката, за да не изгубиш 3-4 пати по ред и да ги изгубиш сите пари, инаку сингл си е сингл и нема подобар начин за играње, али најбитно од се е самоконтролата која 99% од луѓето ја немаат, секој после изгубен тикет оди да се вади, или кога ке му тргне веднаш почнува со појаки уплати

Имам картички од Скрил, три моментално. Со нив директно на банкомат, можат да ми плукнат под џамот. :pipi:

Ам море ставиги 26 000 евра на германија, 260 евра ќе си ќар :icon_lol:

според мене битно е да имаш банка, и уплатите максимум да ти бидат да речеме 5% од банката, за да не изгубиш 3-4 пати по ред и да ги изгубиш сите пари, инаку сингл си е сингл и нема подобар начин за играње, али најбитно од се е самоконтролата која 99% од луѓето ја немаат, секој после изгубен тикет оди да се вади, или кога ке му тргне веднаш почнува со појаки уплати

Кладењето е чиста психологија. Буквално. Ако си направиш план, и се држиш до него, ќе бидеш успешен.

Овде гледам еден куп деца кои доста пратат спорт, и даваат квалитетни типови, а банка не можат да завртат. Мора да имате money management, и тоа колку што може поедноставен, инаку се е за џабе.

Кладењето е чиста психологија. Буквално. Ако си направиш план, и се држиш до него, ќе бидеш успешен.

Овде гледам еден куп деца кои доста пратат спорт, и даваат квалитетни типови, а банка не можат да завртат. Мора да имате money management, и тоа колку што може поедноставен, инаку се е за џабе.
Како се вади картичка за банкомат од скрил и колку чини?

Јас на нет моментално имам околу 26 000 евра, со тоа што многу повлеков последните 3 месеци. :) Кој не ми верува, може да се клади со мене. :X3:
pa daj frli ni barem po 1 euro casti ne tiket :P

Како се вади картичка за банкомат од скрил и колку чини?

Мора да имаш ВИП статус на акаунтот за да можеш да извадиш картичка. Јас имав голем број трансакции на тие акаунти, па ме почастија со ВИП статус. Тоа важи само за Македонија, за државите од ЕУ не мора да имаш ВИП статус за да добиеш картичка, секој може да ја има.[DOUBLEPOST=1415994027][/DOUBLEPOST]
Немoже зa Мaкедoнијa, не е oтвoренa тaa oпцијa. Претежнo зa ЕУ земјите.

Може, моите картички се македонски. Сакаш да се кладиме? :pos:

Инaку леснo се игрa сo гoлемa бaнкa, прoблем е дa се сoбере. Не е клaдењевo измислувaње тoплa вoдa, требa дoстa кеш дa пoчнеш.

fintata e toa sto nie koa fakjame gi osekjame parite (gi zimame odma od kladilnica) i odma gi spickuvame , edno iskacanje u kafana -disko-kafic si poebal 2 000ki :D a tebe ti stojat na karticka parite i gi vadis ednas na sto godini

Мојш да го заприметиш дека е зависен коцкар по тоа што секој втор збор му е ајде да се кладиме :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom