Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека не сум на вистинско место но ако барем некој можеби ке се сети дека му ги полни џебовите на кладилниците, а ти продолжи со полнење греота се кладилниците сиромаштија голема ги фати...

Ела дворот да ми го исчистиш ќе и дадам и тебе 100-150 денари, не кликај цел ден за 1-2 долара.

Дај бе Карла олабај со бројките ќе мислат дека не си сериозна...дај ако имаш слики од порано покажи му како имаш годено 8-9 коефициент со 100 евра сингл :D.[DOUBLEPOST=1415990788][/DOUBLEPOST]
како ги напри рамно 5000 бе друже, ни 4876, ни 5263 него рамно 5000

Бидејќи има пари на повеќе акаунти и ги рамни сите до едно..на пример на овај акаунт Карла има 5136 евра и 136 евра ги става на 1X на Грузија, а на другиот има 3192 и таму става 192 евра на Полска 2-јка..сепак не значи дека точно вака прај ама приближно горе долу така прај :D

Демек, не ми веруваш? :icon_lol:

Имам уплатено бет во моментив на Полска, 190.72 евра. ОК?Прегледај го приврзокот 106900
помислив и на таа варијанта, и јас така често правам на пример ако имам 66 евра уплаќам 16 или ако имам 120 уплаќам 20 за да ги заокружам на 100, иначе секоја чест ако навистина си направил толку од кладење

Луѓе што прават 3000 евра од спортска и сеуште се замараат со ликови на форум или лажат за парите или имаат многу тажен живот.

Дај бе Карла олабај со бројките ќе мислат дека не си сериозна...дај ако имаш слики од порано покажи му како имаш годено 8-9 коефициент со 100 евра сингл :D.

Нема принт скринови, тие беа од нашите кладилници пред данокот...

:icon_lol:

Луѓе што прават 3000 евра од спортска и сеуште се замараат со ликови на форум или лажат за парите или имаат многу тажен живот.

Не, ликови како тебе ми го исполнуваат времето додека чекам до следната уплата. ;) Мора човек и да се смее малку...

Нема принт скринови, тие беа од нашите кладилници пред данокот...

:icon_lol:

Кажи му кога те падна Бенфика-Брага 1+ каде заврши 0-0 со два промашени пенали и трилијади зицери:pos::pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom