Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја има некој уникс т2- или само јас не ја разбирам кошарката ко е е пишењето во прашање?
Не си лошо играл добра дефензивна екипа се ама ги гледам и не играат на ниво. Среќа не играв бидејќи освен Звезда х2 и Валенсија ништо не ми фати око

Каде можам да го најдам резултатот на Италија У16-Норвешка У16 на лисчето ми пише оти играт во 15:00 а никаде неможам да го најдам резултатот?
Резултат да не го знае некој бидејки само таа ми остана?

Резултат да не го знае некој бидејки само таа ја чекам?
1676500344.png

Se nadevam deka fati (y)

Пред да ме убеди некој дека не се мести во кошаркава - барам здраво објаснување зашто кога тимот А (пример Уникс) губи 8-10 коша на 30 секунди до крај, прави 12058105901 лични иако е во бонус за противникот да шутира слободни ....

Пред да ме убеди некој дека не се мести во кошаркава - барам здраво објаснување зашто кога тимот А (пример Уникс) губи 8-10 коша на 30 секунди до крај, прави 12058105901 лични иако е во бонус за противникот да шутира слободни ....
се мести бре и тоа доста неприметно
пример у АБА и БИБЛ лигиви скоро секоја е договорена

Sestrata da im ja ebam u pichka na Unics, na 2 livchinja ja imav be.. 152 da zavrshi :facepalm:

Toa e toa.. aj u kurac

Magijo gol na Qatar :#[DOUBLEPOST=1415900825][/DOUBLEPOST]
се мести бре и тоа доста неприметно
пример у АБА и БИБЛ лигиви скоро секоја е договорена

Значи косава ми обеле од нервоза - ја глеам 3 четвртини глупава игра и приметив дека во четврта се шутнаа 028929049020 слободни и се играше баш RUN AND GUN ..... и говнава казански правеа лични на 40сек до крај со негатива од 10 коша ....боже сачуј.

Magijo gol na Qatar :#[DOUBLEPOST=1415900825][/DOUBLEPOST]

Значи косава ми обеле од нервоза - ја глеам 3 четвртини глупава игра и приметив дека во четврта се шутнаа 028929049020 слободни и се играше баш RUN AND GUN ..... и говнава казански правеа лични на 40сек до крај со негатива од 10 коша ....боже сачуј.
А како ќе имат време за напади и шанса да ги стигнат ако не прат лични? Треба да ги остат да го трошат времето?

Vujacic -
Cousins -
Lowry -
D. Lee -
J.Johnson -
Се надевам Џонсон нема да го фатиш пошто ја го имам + :D[DOUBLEPOST=1415901731][/DOUBLEPOST]Еј на Вардар-Будуќност за 2ка дале 2.3 квота....интересно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom