Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Уште пред да напишете за Металург Запорожје 1, знаев дека е зицер.. Но, сега ве читам тие другите имале многу повредени.. Е сега, муабетот ми е пошто цел свет ќе ги игра, да не заебат бе да им ебам фацата...
Оти јас неможам да ги најдам ?

Уште пред да напишете за Металург Запорожје 1, знаев дека е зицер.. Но, сега ве читам тие другите имале многу повредени.. Е сега, муабетот ми е пошто цел свет ќе ги игра, да не заебат бе да им ебам фацата...
Кај и да е ке почнит Мотор се појаки од нив мене уште од вторникот ми е изиграна само денес пишав овде и анализа на една бет страна се зависи какво темпо ке наметнат Мотор ако играат брзо ке тепаат со 4-5 гола ако се тегнат тешка ке енив им одговара побрза игра имаат поке шанси така да тепаат

Е кога немаш среќа немаш.. онака на поминвуање уплажам Нишикори над 10.5 гејма во прв сет при 4-3 за јапанецов и сервис за истиот. 3.5 квота беше..

Ферер одма прави брејк за 4-4. Поведува 5-4, и се што ми треба е Нишикори да си го одбрани сервисот..

При 15-15 погодува лудо топче....ама судијата е слеп, главниот не бара челинџ и 15-30 од нигде никаде..после тоа уште еден поен што доминираше го изгуби..и при 15-40 сам пред мрежа смечира ко Шарапова...:facepalm:

Вечер Федерер кец на хендикеп гемови, -3.5 во спортлајф со 2.05 коеф :coffee:
dovolen mu e samo 1 set protiv marej, moze da ja mesti 2-1 tocen za Marej.. taka i ke uplatam singl samo nz kolku e koef..

BTW gi gledam u zivo Motor-Kadeten, i sto da vidam svajcarcive se ocajni, topki od race im pagjaat, u napad nikakva igra, ama davaat nikakvi golovi i koga ke razmislam ni ovie Motor ne bile nekoja dobra ekipa ... Amateri i dvete ekipi u globala

dovolen mu e samo 1 set protiv marej, moze da ja mesti 2-1 tocen za Marej.. taka i ke uplatam singl samo nz kolku e koef..

BTW gi gledam u zivo Motor-Kadeten, i sto da vidam svajcarcive se ocajni, topki od race im pagjaat, u napad nikakva igra, ama davaat nikakvi golovi i koga ke razmislam ni ovie Motor ne bile nekoja dobra ekipa ... Amateri i dvete ekipi u globala
Ахам ќе мести 2-1 за Мареј..СЕКАКО ! Oва трета македонска ракометарска лига е..

сфаќаш дека со 2-1 за Мареј отпаѓа Енди така ?

Федерер секако иде понатаму..

Мислење за систем 2/4 тенис Лондон точен резултат 2:1 уплата10000 минимална 24000
Сеа го гледам ова.
Со 2/4 ако погодиш само една ги губиш сите 10000.
Да уплаќаш сингл по 2500, отприлика околу 4 ти е коефициентот за 2:1, а погодиш само една, ги враќаш парите.

Ја има некој уникс т2- или само јас не ја разбирам кошарката ко ќе е пишењето во прашање?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom