Апсолутно неточно. И те како постои професионален декодер, чистач и траен елиминатор на магии, и за него е пишувано на форумов, само кој да чита. Неговото име е г. Селман Минтас, градски чоек, од Студеничани. Ако веднаш не може да ги исчисти, магиите ги става во карантин до нивното конечно чистење и или/разбивање. Објавил научни трудови и држел контрамагиски семинари во Јемен, Афганистан, Судан, Пакистан и Чад.Абе девојко како прво на форумов сигурно нема да најдеш ПРОФЕСИОНАЛЕН чистач на магии.
Sto dipoloma imaat ovie dvjaca da ni obrazlozis ako moze na nas neukite od koj baras pomos?Би ги замолила сите кои си играат мајтап и НАВИСТИНА НЕ СЕ РАЗБИРААТ што се во суштина магии нека отстапат од своите мислења и инфицираат други на форумов бидејќи никому не користат. Прашувам за жена која е на умирање од магија потврдено од сто места, но ПОВТОРУВАМ као што е наведено во прашањето потребен е некој кој е исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ и знае да ја исчисти. Магијата е нанесена од исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ кој дојде дома кај нив и кај мене и наместо да ја исчисти тој ја направи. Моето семејство е помалку загрозено од неа и нејзиното. НЕ СИ ИГРАЈТЕ околу позитивни и негативни сили и останати учења кои се шират низ градов тоа е се познато и функционира во нормални услови а не кога станува збор за магија. Бидејќи сте ИГРНОРАНТНИ и НЕУКИ,
![]()
околу 1000 мана во денарска противредност. (за lvl 40+ - 70lvl од 70lvl + до 90lvl по ПП)[DOUBLEPOST=1403466096][/DOUBLEPOST]Колку мана иначе зимаат магииве кога се прават да не знае некој ? ме интересира чисто информативно.
Обрати се кај Балтаџија (балтија = секира) кој ја штител Русалската група. Тој бил тревкар (ги познавал билките) знаел да лекува и растурал магии.Би ги замолила сите кои си играат мајтап и НАВИСТИНА НЕ СЕ РАЗБИРААТ што се во суштина магии нека отстапат од своите мислења и инфицираат други на форумов бидејќи никому не користат. Прашувам за жена која е на умирање од магија потврдено од сто места, но ПОВТОРУВАМ као што е наведено во прашањето потребен е некој кој е исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ и знае да ја исчисти. Магијата е нанесена од исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ кој дојде дома кај нив и кај мене и наместо да ја исчисти тој ја направи. Моето семејство е помалку загрозено од неа и нејзиното. НЕ СИ ИГРАЈТЕ околу позитивни и негативни сили и останати учења кои се шират низ градов тоа е се познато и функционира во нормални услови а не кога станува збор за магија. Бидејќи сте ИГРНОРАНТНИ и НЕУКИ, утре НЕ ДАЈ БОЖЕ може и вас да ве стрефи и тогаш верувајте ќе го смените мислењето. Потребна е помош, а не сеир и ментални размислувања. Ако не можете да помогнете тогаш не одмагајте. Тука на форумов има некои кои се разбираат и учествувале во дискусии на исти и слични и теми, а молчат.
Поздрав до сите и малку повеќе хуманост.![]()
Коа знаете кој ја направил магијата шо не го ликвидирате?Би ги замолила сите кои си играат мајтап и НАВИСТИНА НЕ СЕ РАЗБИРААТ што се во суштина магии нека отстапат од своите мислења и инфицираат други на форумов бидејќи никому не користат. Прашувам за жена која е на умирање од магија потврдено од сто места, но ПОВТОРУВАМ као што е наведено во прашањето потребен е некој кој е исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ и знае да ја исчисти. Магијата е нанесена од исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ кој дојде дома кај нив и кај мене и наместо да ја исчисти тој ја направи. Моето семејство е помалку загрозено од неа и нејзиното. НЕ СИ ИГРАЈТЕ околу позитивни и негативни сили и останати учења кои се шират низ градов тоа е се познато и функционира во нормални услови а не кога станува збор за магија. Бидејќи сте ИГРНОРАНТНИ и НЕУКИ, утре НЕ ДАЈ БОЖЕ може и вас да ве стрефи и тогаш верувајте ќе го смените мислењето. Потребна е помош, а не сеир и ментални размислувања. Ако не можете да помогнете тогаш не одмагајте. Тука на форумов има некои кои се разбираат и учествувале во дискусии на исти и слични и теми, а молчат.
Поздрав до сите и малку повеќе хуманост.![]()
Pobaraj pomos od lugje so se zanimavaat so Energo terapija tie vadat crna magija naj profesionalno so mozhe isto taka i crniot turmalin poludrag kristal kamen vadi crna magija najdobro pobaraj pomosh od lugje kako so ti kazav rasprasaj se tie so rabotat so godini gi znaat mnogu lugjeДали знаете некој окултист од Македонија кој знае да чисти од црна магија нанесена од професионалец?
Она што за науката и цивилизираниот свет денес е официјална верзија и визија на светот можеби за 500-1000 години ќе бидат смешки со опашки!!За мене, за официјалната наука, и за целиот цивилизиран свет.
Фантастична паралела. Немам коментар, со ова докажуваш дека магија постои.Она што за науката и цивилизираниот свет денес е официјална верзија и визија на светот можеби за 500-1000 години ќе бидат смешки со опашки!!
Беше еднаш едно време кога официјалната верзија на тагашната наука и тогашниот цивилизиран свет беше дека светот е рамна плоча што лежи на три кита и плови по морињата а кога китовите ќе се размрдаат малку се случуваат земјотреси.
Многу многу подоцна кога науката доби нови димензии и се виде бесмисленоста на плочата и китовите ... но владееше мислење дека земјата е округла и дека е центар на се и сешто и дека сонцето се врти околу тој центар. Коперник, Галилео а особено Џордано Бруно со глава платил, жив горел за поинаквото мислење во тоа време.
Ниту споменав магија ниту нешто докажував, само го искоментирав твојот пост за науката, научното гледање на светот..а суштината е дека моменталното научно согледување на светот не мора да значи дека е најточно и единствено точно..ани комент?Фантастична паралела. Немам коментар, со ова докажуваш дека магија постои.
Се разбира дека не значи, но темата е за магијата. Не знам колку и да се смени научниот светоглед, магијата и магиското размислување каде што се мешаат погрешни причини со погрешни последици, никогаш повеќе нема да станат валидни кај цивилизираниот човек.[DOUBLEPOST=1415784323][/DOUBLEPOST]Ниту споменав магија ниту нешто докажував, само го искоментирав твојот пост за науката, научното гледање на светот..а суштината е дека моменталното научно согледување на светот не мора да значи дека е најточно и единствено точно..ани комент?
Доколку гледате на астрологијата како наука, тогаш не е толку смешна идејата дека некоја планета милиони километри оддалечена од тебе влијае на твојот карактер.Dokolku gledate na Kabalata kako na nauka, togas i ne e tolku smesno postoenjeto na crna magija.