Црна магија

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Абе девојко како прво на форумов сигурно нема да најдеш ПРОФЕСИОНАЛЕН чистач на магии.
Апсолутно неточно. И те како постои професионален декодер, чистач и траен елиминатор на магии, и за него е пишувано на форумов, само кој да чита. Неговото име е г. Селман Минтас, градски чоек, од Студеничани. Ако веднаш не може да ги исчисти, магиите ги става во карантин до нивното конечно чистење и или/разбивање. Објавил научни трудови и држел контрамагиски семинари во Јемен, Афганистан, Судан, Пакистан и Чад.

Уредно е регистриран во Златната книга. Како респектибилен професионалец наведен е на престижната страница „Алтернативна медицина“ во истоимената книга. Како компарација, Оџата од Жеровјане, Везирка од Визбегово и други контрамагиски консултанти ги нема на таа страница. Г. Селман е кредибилен контрамагичар и алтернативен лекар со сопствена ФБ страница и клиентела ширум светот, а и пошироко.

Цитатот којшто следи таксативно наведува дел од болестите кои г. Селман успешно ги лекува, меѓу кои и „врзан к’смет“ – многу опасна пренослива болест од која патат милиони балканци. Неговиот апдејтиран синопсис истакнува дека г. Селман лекува и од необлеченост, промаја и, во последнава децинија -- хроничен сихир.

„SO GOLEM USPEH SO POMOS NA KURANOT I SUNNETOT LEKUVAM NADPRIRODNI BOLESTI PREDIZBIKANI OD NEVIDLIVI VLIJANIJA GLEDAM OD KNIGA I IZRABOTUVAM MOKNI PISUVANI AMAJLIJI KOI SE DELOTVORNI ZA SLEDNIVE NADPRIDIONI BOLESTI: UROCI,OGRADISANI,CINOVI,SAMOVILI,MAGII OSVEN TOA USPESNO POMAGAM PRI NESONICI GLAVOBOLKI,MALA PARALIZA ,EPILEPSIJA,ZOLTICA,TREMA,PROBLEM PRIUCENJE,NESLOGA VO BRAKOT,SEKSUALNI BROBLEMI KOI SE VRZANI .VRZAN KSMET,NEOMAZENI,NEOZENETI I RED DRUGI RABOTI.ZNAENJETO GO IMAM NASLEDSTVO OD MOJOT POKOEN DEDO 'ASAN SELMAN'KOJ GO RABOTIL ISTOTO POVEKE OD 60 GOD.JAVETESE DA VI POMOGNAM. TEL:070609504 LOKACIJA:ZELEZNICKA STANICA KARSI ONE-ZGRADA 24 1 SPRAT LOKAL 7 SKOPJE“

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Би ги замолила сите кои си играат мајтап и НАВИСТИНА НЕ СЕ РАЗБИРААТ што се во суштина магии нека отстапат од своите мислења и инфицираат други на форумов бидејќи никому не користат. Прашувам за жена која е на умирање од магија потврдено од сто места, но ПОВТОРУВАМ као што е наведено во прашањето потребен е некој кој е исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ и знае да ја исчисти. Магијата е нанесена од исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ кој дојде дома кај нив и кај мене и наместо да ја исчисти тој ја направи. Моето семејство е помалку загрозено од неа и нејзиното. НЕ СИ ИГРАЈТЕ околу позитивни и негативни сили и останати учења кои се шират низ градов тоа е се познато и функционира во нормални услови а не кога станува збор за магија. Бидејќи сте ИГРНОРАНТНИ и НЕУКИ,
:)
Sto dipoloma imaat ovie dvjaca da ni obrazlozis ako moze na nas neukite od koj baras pomos?

• Ми се допаѓа
Reactions: aye

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Колку мана иначе зимаат магииве кога се прават да не знае некој ? ме интересира чисто информативно.
околу 1000 мана во денарска противредност. (за lvl 40+ - 70lvl од 70lvl + до 90lvl по ПП)[DOUBLEPOST=1403466096][/DOUBLEPOST]
Би ги замолила сите кои си играат мајтап и НАВИСТИНА НЕ СЕ РАЗБИРААТ што се во суштина магии нека отстапат од своите мислења и инфицираат други на форумов бидејќи никому не користат. Прашувам за жена која е на умирање од магија потврдено од сто места, но ПОВТОРУВАМ као што е наведено во прашањето потребен е некој кој е исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ и знае да ја исчисти. Магијата е нанесена од исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ кој дојде дома кај нив и кај мене и наместо да ја исчисти тој ја направи. Моето семејство е помалку загрозено од неа и нејзиното. НЕ СИ ИГРАЈТЕ околу позитивни и негативни сили и останати учења кои се шират низ градов тоа е се познато и функционира во нормални услови а не кога станува збор за магија. Бидејќи сте ИГРНОРАНТНИ и НЕУКИ, утре НЕ ДАЈ БОЖЕ може и вас да ве стрефи и тогаш верувајте ќе го смените мислењето. Потребна е помош, а не сеир и ментални размислувања. Ако не можете да помогнете тогаш не одмагајте. Тука на форумов има некои кои се разбираат и учествувале во дискусии на исти и слични и теми, а молчат.
Поздрав до сите и малку повеќе хуманост. :)
Обрати се кај Балтаџија (балтија = секира) кој ја штител Русалската група. Тој бил тревкар (ги познавал билките) знаел да лекува и растурал магии.
Имаат специфични игри и ора од шамански тип. Има индивидуална игра која теба да ја игра во собата кај болниот.
.

Последно уредено:
M

MysteryMan23

Гостин
Би ги замолила сите кои си играат мајтап и НАВИСТИНА НЕ СЕ РАЗБИРААТ што се во суштина магии нека отстапат од своите мислења и инфицираат други на форумов бидејќи никому не користат. Прашувам за жена која е на умирање од магија потврдено од сто места, но ПОВТОРУВАМ као што е наведено во прашањето потребен е некој кој е исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ и знае да ја исчисти. Магијата е нанесена од исто така ПРОФЕСИОНАЛЕЦ кој дојде дома кај нив и кај мене и наместо да ја исчисти тој ја направи. Моето семејство е помалку загрозено од неа и нејзиното. НЕ СИ ИГРАЈТЕ околу позитивни и негативни сили и останати учења кои се шират низ градов тоа е се познато и функционира во нормални услови а не кога станува збор за магија. Бидејќи сте ИГРНОРАНТНИ и НЕУКИ, утре НЕ ДАЈ БОЖЕ може и вас да ве стрефи и тогаш верувајте ќе го смените мислењето. Потребна е помош, а не сеир и ментални размислувања. Ако не можете да помогнете тогаш не одмагајте. Тука на форумов има некои кои се разбираат и учествувале во дискусии на исти и слични и теми, а молчат.
Поздрав до сите и малку повеќе хуманост. :)
Коа знаете кој ја направил магијата шо не го ликвидирате? :D

R.1

Член од
23 јануари 2014
Мислења
149
Поени од реакции
59
Нема таков ни што чисти, ни па што знае да направи магија.

Член од
27 март 2011
Мислења
362
Поени од реакции
163
postojat negativni sili,energii koi pravilno nasoceni nosat odredeni posledici vrz zivotite na lugeto. toa i samite nie nie si go praime ako nosime neizrazeni negativni cuvstva vo sebe,si predizvikuvame nesvesno negativni nastani.. ama ponekoas i tie so ne mrazat svesno ili nesvesno ni nasocuvaat negativni enegrii od koi ni se desavaat gluposti vo zivotot a nie poima da si neame od kade i zasto toa ni se desilo_Od licno iskustvo kazuvam,pomaga samo silna dobrina kon lugeto,pozitivni postapki,verba vo sebe i tie so ne sakaat. i za tie so se vernici,i verba vo boga

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Дали знаете некој окултист од Македонија кој знае да чисти од црна магија нанесена од професионалец?
Pobaraj pomos od lugje so se zanimavaat so Energo terapija tie vadat crna magija naj profesionalno so mozhe isto taka i crniot turmalin poludrag kristal kamen vadi crna magija najdobro pobaraj pomosh od lugje kako so ti kazav rasprasaj se tie so rabotat so godini gi znaat mnogu lugje

Член од
22 август 2014
Мислења
6
Поени од реакции
2
greska si postojat magiite i jas veruvav nekogas no sega veruvam bidejki poznavam osboa so so godini leze od krevet ne mozese da stnese odese po bolnici na sekakvi ispituvanja i rezultatite bea dobri cak i doktorite se cudele no odoga otidela kaj eden covek mnogu i ipomognal no za zal covekot e pocinat a drugi takvi ljuge koj znae da;i ima veke bidejki segasnive se za pari samo

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.369
Eden od najpoznatite rituali na crna magija e Pulsa diNura, koj im e dobro poznat na kabalistite, so koj se onevozmozuva prostuvanje na grevovite na subjektot so sto site kletvi sodrzani vo Torata mu se pripisuvaat i rezultiraat so negova smrt, iako samata Tora toa go zabranuva. Dokolku gledate na Kabalata kako na nauka, togas i ne e tolku smesno postoenjeto na crna magija.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pulsa_diNura

Pulsa diNura za Ariel Saron, bivsiot premier na Izrael:

Последно уредено:
Член од
10 септември 2014
Мислења
144
Поени од реакции
91
За мене, за официјалната наука, и за целиот цивилизиран свет.
Она што за науката и цивилизираниот свет денес е официјална верзија и визија на светот можеби за 500-1000 години ќе бидат смешки со опашки!!
Беше еднаш едно време кога официјалната верзија на тагашната наука и тогашниот цивилизиран свет беше дека светот е рамна плоча што лежи на три кита и плови по морињата а кога китовите ќе се размрдаат малку се случуваат земјотреси.
Многу многу подоцна кога науката доби нови димензии и се виде бесмисленоста на плочата и китовите ... но владееше мислење дека земјата е округла и дека е центар на се и сешто и дека сонцето се врти околу тој центар. Коперник, Галилео а особено Џордано Бруно со глава платил, жив горел за поинаквото мислење во тоа време.

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Она што за науката и цивилизираниот свет денес е официјална верзија и визија на светот можеби за 500-1000 години ќе бидат смешки со опашки!!
Беше еднаш едно време кога официјалната верзија на тагашната наука и тогашниот цивилизиран свет беше дека светот е рамна плоча што лежи на три кита и плови по морињата а кога китовите ќе се размрдаат малку се случуваат земјотреси.
Многу многу подоцна кога науката доби нови димензии и се виде бесмисленоста на плочата и китовите ... но владееше мислење дека земјата е округла и дека е центар на се и сешто и дека сонцето се врти околу тој центар. Коперник, Галилео а особено Џордано Бруно со глава платил, жив горел за поинаквото мислење во тоа време.
Фантастична паралела. Немам коментар, со ова докажуваш дека магија постои.

Член од
10 септември 2014
Мислења
144
Поени од реакции
91
Фантастична паралела. Немам коментар, со ова докажуваш дека магија постои.
Ниту споменав магија ниту нешто докажував, само го искоментирав твојот пост за науката, научното гледање на светот..а суштината е дека моменталното научно согледување на светот не мора да значи дека е најточно и единствено точно..ани комент?

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Ниту споменав магија ниту нешто докажував, само го искоментирав твојот пост за науката, научното гледање на светот..а суштината е дека моменталното научно согледување на светот не мора да значи дека е најточно и единствено точно..ани комент?
Се разбира дека не значи, но темата е за магијата. Не знам колку и да се смени научниот светоглед, магијата и магиското размислување каде што се мешаат погрешни причини со погрешни последици, никогаш повеќе нема да станат валидни кај цивилизираниот човек.[DOUBLEPOST=1415784323][/DOUBLEPOST]
Dokolku gledate na Kabalata kako na nauka, togas i ne e tolku smesno postoenjeto na crna magija.
Доколку гледате на астрологијата како наука, тогаш не е толку смешна идејата дека некоја планета милиони километри оддалечена од тебе влијае на твојот карактер.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom