Насилства во Македонија

Член од
14 август 2006
Мислења
45.549
Поени од реакции
85.143
Во Белград има 0,01% албанци. Србија изгуби добар дел од својата територија. Србија има ограничена контрола над Јужна Србија...Србија не е тоа што беше. На исто дереџе сме така да не ги спомнувајте...
За разлика од Македонија, која својата територија целосно ја контролира и на целата нејзина површина, ги спроведува законите рамномерно и без двојни аршини. Еве тука на пример.
:tapp:

магарето го заебавало зајакот, дека имал долги уши

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
За разлика од Македонија, која својата територија целосно ја контролира и на целата нејзина површина, ги спроведува законите рамномерно и без двојни аршини.

TACNO

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
@Beric Dondarrion и @osa не ми разврзувајте муабети за политички партии. Гледам ќе ми навлезете подлабоко во таа тематика, ве предупредувам додека не сте почнале сеуште.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.549
Поени од реакции
85.143
@Beric Dondarrion и @osa не ми разврзувајте муабети за политички партии. Гледам ќе ми навлезете подлабоко во таа тематика, ве предупредувам додека не сте почнале сеуште.
За жал, поврзана е темава со тоа.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ако толку ви се разговара за политика, повелете. Само после да не плачите оти сте банирани од тема. Или од форум. И не од мене, јас можам само казнени да ви доделам. :)
Сите овие теми имаат допирни точки со политиката, тоа е повеќе од јасно. Но не мора дискусиите да се водат строго во и кон политичка конотација. За тоа и на вакви теми донекаде толерираме и предупредуваме кога има можност дискусијата да навлезе подлабоко во правец кој не е посакуван и дозволен на форумов.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Сега овој со бркот, Петко што го глумеше ќе ви кажува нови рецепти за здрава исхрана, ќе се храните здраво, ќе пиеме млеко во прах и ќе пораснеме и ќе ги тепаме душманите на мајка македонија.

Името во никој случај не го даваме.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
За разлика од Македонија, која својата територија целосно ја контролира и на целата нејзина површина, ги спроведува законите рамномерно и без двојни аршини. Еве тука на пример.

Србите изгубија ем територија,на која се формираше држава,ем голем дел од бујановац и прешевска долина не го контролираат,исто како кај нас што е случајот со оделни села,делумно градови.

Така да не ги величајте нив демек они се боље,2 пати полоши од нас се,само што добро се шминкаат.[DOUBLEPOST=1415567122][/DOUBLEPOST]За разлика од класичното македонче(за жал) на кое туѓите гомна поубаво му мирисаат од сопствените,секогаш.

Србите пак,се удараат у празни груди,и се со дигнати глави.

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.549
Поени од реакции
85.143
Србите изгубија ем територија,на која се формираше држава,ем голем дел од бујановац и прешевска долина не го контролираат,исто како кај нас што е случајот со оделни села,делумно градови.

Така да не ги величајте нив демек они се боље,2 пати полоши од нас се,само што добро се шминкаат.[DOUBLEPOST=1415567122][/DOUBLEPOST]За разлика од класичното македонче(за жал) на кое туѓите гомна поубаво му мирисаат од сопствените,секогаш.

Србите пак,се удараат у празни груди,и се со дигнати глави.
Јасно ми е сто посто ова. Српските политичари се поголеми гзолижачи на ЕУ од нашиве, што е стварно тешко. Они изгубија доста и уште губат (не е сѐ во територијата).
Но сепак, ние уопште не сме тие кои треба да се смеат некому дека изгубил нешто, на полето на државност и сл.

Член од
7 ноември 2014
Мислења
444
Поени од реакции
1.007
Нов сум на форумов,така да ако случајно забегам од темава кажете,не мора одма да ме банирате.
Како и да е ,многу ми е интересно кога ќе почнам дискусија околу тоа дека наши деца се тепани по автобуси и по деловите кај што браќата од Х националност се мнозинство,добивам одговор од типот...Не се сите такви..Ова мислам дека е најлошиот аргумент во свет.Многу нормално дека не се сите исти,но и сите Германци не биле исти во 2ра светска војна,ниту пак сите Турци не биле исти за време на Османлиското владеење.Дали тоа значи дека партизаните или пак комитите по таа логика не требале да се борат за своите идеали?Целта ми е дека тоа глупо демек прогресивно гледање на светот од типот абе види брат тоа се само индивидуи/не се сите такви/кој си ти да им судиш се приказни за мали деца кои квази либераливе што фураат мулти-култи филм ги продаваат се во името на лагата наречена соживот.Факт е дека,овде систематски се врши тивок геноцид врз Македонците.Населби кои биле порано речиси целосно македонски денеска е обратно и пак си веруваме на своите лаги од типот...абе знаеш брат,иднивидуи се тоа,не можеш така да збориш...Хах.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Ученичка прободена со нож кај Мавровка
Објавено: 19:33, 11/11/2014 Прегледано: 97 пати.

Во близина на трговскиот центар Мавровка, вечерва од страна на непознат сторител е нападната и избодена со нож млада девојка, пренесе Сител.

Според првичните информации, повредената е средношколка.

Полицијата е на терен и го истражува случајот
http://a1on.mk/wordpress/archives/408435

Член од
14 август 2006
Мислења
45.549
Поени од реакции
85.143
Ученичка прободена со нож кај Мавровка
Објавено: 19:33, 11/11/2014 Прегледано: 97 пати.

Во близина на трговскиот центар Мавровка, вечерва од страна на непознат сторител е нападната и избодена со нож млада девојка, пренесе Сител.

Според првичните информации, повредената е средношколка.

Полицијата е на терен и го истражува случајот
http://a1on.mk/wordpress/archives/408435
Значи нема да може утре на химна и знаме да присустува?
Штета.

Kajgana Shop

На врв Bottom