Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
ABe dosta promovirate strani so 1000 clena:) Povishe ima mojata zgrada stanari ...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::facepalm:

Koj tuka dava takvi skrinshotivi???Pa bas na tebe ke dadam:)[DOUBLEPOST=1415559906][/DOUBLEPOST]
NA Paidverts ako ne vlozis makar 100 dol. ke se utepas od 0,0005 i 0,001 klikanje...odzema vreme mnogua , a seke vlozuvanje kako sto e poznato e rizik tuka :)
Хаха па не ни мораш слободно ти само кликај на ојооо да не бидиш само на крај разочаран јас пред неколку месеци чекав над 2 за исплата од неколку долари, ама ти може и да не ги добиеш :)

Хаха па не ни мораш слободно ти само кликај на ојооо да не бидиш само на крај разочаран јас пред неколку месеци чекав над 2 за исплата од неколку долари, ама ти може и да не ги добиеш :)
Ja moite dokazi gi iam psotirano a kaj se tvoite?/Ako ne dobivam, nema ni da ja reklamiram..kako mislis deka stranata napravila poveke od 6 milioni clenovi??? I ne epakistanska ili juznoindiska kako poveketo sto gi reklamirate:)

Ja moite dokazi gi iam psotirano a kaj se tvoite?/Ako ne dobivam, nema ni da ja reklamiram..kako mislis deka stranata napravila poveke od 6 milioni clenovi??? I ne epakistanska ili juznoindiska kako poveketo sto gi reklamirate:)
А која јужноиндиска сум рекламирала јас извини ама не паметам? Ојооо исплаќала порано да, ме исплаќаше за 2 дена а потоа почнаа луѓе да се жалат....ама секој има право на избор јас само сакав да посочам па ти терај си :)

Дечки моментално работам на нова страна whitepinsplus германска е и е многу лесна за работа се вадат пати после 90тиот ден кој сака да проба нека ми пише ПП :)
Bi sakal da probam na strnava samo da ne e nekoj skam

https://www.omnybux.com дали некој работи со странава дали е фајк или не е дали?
Странава е релативно нова, гледам има и некои payment proofs, минимум за исплата е 3$, и јас кликам.. па ќе пробаме ако исплаќа добро, ако не никому ништо.[DOUBLEPOST=1415580973][/DOUBLEPOST]
ABe dosta promovirate strani so 1000 clena:) Povishe ima mojata zgrada stanari ...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::facepalm:
А извини вака што ти упаѓам... колку што гледам неколку страни поназад ти рекламираш нови страни со по 1000 члена на кои вредело да се проба... како и ти сите имаат право да си рекламираат која страна сакаат, а дали некој ќе се регистрира или не, тоа си е негово, нели ? Башка што новите страни нудат и бонус во Purchase или во Account Balance, незнам вакво членство, онакво членство... и луѓе се залетуваат и пробуваат :)

Последно уредено:
OSven
Bi sakal da probam na strnava samo da ne e nekoj skam
White pins+ , treba da pominat 91 dena pa da se pobara isplata..kao..sreka sto odzema samo 30 sekundi na den :)[DOUBLEPOST=1415589022][/DOUBLEPOST]
Странава е релативно нова, гледам има и некои payment proofs, минимум за исплата е 3$, и јас кликам.. па ќе пробаме ако исплаќа добро, ако не никому ништо.[DOUBLEPOST=1415580973][/DOUBLEPOST]
А извини вака што ти упаѓам... колку што гледам неколку страни поназад ти рекламираш нови страни со по 1000 члена на кои вредело да се проба... како и ти сите имаат право да си рекламираат која страна сакаат, а дали некој ќе се регистрира или не, тоа си е негово, нели ? Башка што новите страни нудат и бонус во Purchase или во Account Balance, незнам вакво членство, онакво членство... и луѓе се залетуваат и пробуваат :)
Znaci vaka..ako novite strani ne baraat mnogu vreme za klikanje na den, a davaat razni extri i uste ne baraat upgrade i drugi plakanja, zosto da ne gi probame??Na niv i ja sum nov clen kako i vie...dodeka starite starni sto opstanale godini i sute ke traat, zasto praveni se za da traat..BMW :)[DOUBLEPOST=1415589055][/DOUBLEPOST]
Znaci vaka..ako novite strani ne baraat mnogu vreme za klikanje na den, a davaat razni extri i uste ne baraat upgrade i drugi plakanja, zosto da ne gi probame??Na niv i ja sum nov clen kako i vie...dodeka starite strani sto opstanale godini i uste ke traat, zasto praveni se za da traat..BMW :)[DOUBLEPOST=1415592974][/DOUBLEPOST]
А која јужноиндиска сум рекламирала јас извини ама не паметам? Ојооо исплаќала порано да, ме исплаќаше за 2 дена а потоа почнаа луѓе да се жалат....ама секој има право на избор јас само сакав да посочам па ти терај си :)
Znaci, ako Ojoo nemase da isplaka poveke, brojot na clenovi nemase da se zgolemi za 300k samo posledniov mesec..forumot vrie od dokazi za isplata:)[DOUBLEPOST=1415593149][/DOUBLEPOST]Znaci sve sto e germansko vredi da se proba, bilo auto, bilo starna:D) White pins rabotam 50 dena vece..3 dolari na den ne e sala.:) Komu treba sovet ili bilo sto za whitepins slobodno neka pise...tamu treba i dokumenti da se pratat za verifikacija :D0

Последно уредено:
5та исплата од PaidVerts.
3Z0d9iL.png

Машала, јас уште се расправам со нив (еве без 2 дена недела) како ми го суспендираа акаунтот...
и јас имав проблеми за да се логирам,пиши му тикет
или пробај да ја ресетираш лозинката

Машала, јас уште се расправам со нив (еве без 2 дена недела) како ми го суспендираа акаунтот...
Пишале во Дејли њуз дека сите акаунти се одблокирани. Побрзо уклучи се, денес има бабачко реклами :)
Смени си го мејлот, не користи мејл на мајкрософт, предпоставувам дека таков користиш штом не ти стигнал мејл за активација.

ПУФФФФФФФФФ.. шо реклами добиле MikeMazzone & EthanCruise од PaidVerts денеска...
фак ми... кај нас во Македонија треба година дена да работиш - и пак нема да заработиш толку колку овие двајца шо заработиле денес :D

cwyoKAg.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom