Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Го слушам коментаторот ги употребува „Венгер има квалитетни решенија на клупа“ и „Саного“ у иста реченица и си викам шо му е на овој бе ?!
После глеам место да влезе Подолски што знае да се најде на вистинско место во вистинско време и има опасен шут, влага Саного :facepalm::facepalm:

Иначе има ли шанси да испаднеме од ЛШ ?
Ако има дај боже планетите и ѕвездите нека се направат така што стварно ќе испаднеме (ако бидеме 4ти уште поубаво, зошто ЛЕ ќе ни биде исти курац) зошто изглеа ќе треба доста јако да се бориме за да бидеме 4ти сезонава...

Али слободнион што ни го збрцаааа па па па.......
Колку само не уништија повредите на Озил и Дебуши.....

Хахахах сега ја видов замената во 90 МИНУТА. ЗАШТО? ЧАО!!

Венгер е најголемиот кривец што го игра Монреал како централен,не дека е Монреал лош,но централната позиција не е за него. Директен кривец е за вториот гол,тој требаше да го покрива Гомис а не Ремзи. Ако добро памтам,последните 5 примени гола ни се од центаршут поради лошото позиционирање на Начо.

Тешка мизерија сме по вина на Венгер он требаше да среди летово со срањево шо ни преовладува у дефанзива,продаде два искусни дефанзивци а не купи замена за Вермален притоа знаејќи за повредата на Кош ...

Познавајќи го Фабијански и неговата неспретност при прекини мораше повеќе да створиме од 7-8те корнери што ги имавме,голема замерка имаат за тоа,требаше да се полни петерецот при секој корнер.

Ланска сезона 7 нерешени 7 изгубени.После 11-то коло 5 нерешени и 2 изгубени.

Грев ме фаќа за Санчез али тоа е...А у Јануари да го смениме дрталово може :sneaky:.

Не знам кога ќе научи Венгер дека измени не се прават во 80'+. Не ми е јасно што размислува кога губи и прави измени, најверојатно нешто у стил „Ај сеа ќе ги пуштам овие двајцата и за 6-7 минути ќе стегнат некој гол и ќе ја спасат утакмицата“. Ја гледав до измените и после не можев да догледам. Сега стварно сакам да дојде некој на местото на Венгер и да го воскресне клубот.

Јас верувам во некоја наша легенда дека го може тоа,пример Беркамп. Нека истера сезоната до крај,така само за нас полошо ако си оди стариот на сред сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom