Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
А повеќе се исплати да дремам и да чатам по цел ден на фејсбук и да чекам пари за кафе од моите дома на 23 години? Плакати не ми се лепат, а работа ни за лек... (бар за мене, за тебе знам дека има)
Па да јас една година читав на интернет пред да влезам сериозно со работа на интернет. Нема врска пробував да ве поттикнам за повеќе ама сега секој си има одреден капацитет. Мене ми е жал некој на 17-18 год што уште му фаќа црпката што клика наместо да научи англиски и да се надгради. Ама то е :-)

А пример место да кликаш тие 2 сати да седниш да учиш нешто друго шо можи поќе пари да ти донеси ?

Учам бате. Апсолвент не стигнав без учење.[DOUBLEPOST=1415539712][/DOUBLEPOST]
Па да јас една година читав на интернет пред да влезам сериозно со работа на интернет. Нема врска пробував да ве поттикнам за повеќе ама сега секој си има одреден капацитет. Мене ми е жал некој на 17-18 год што уште му фаќа црпката што клика наместо да научи англиски и да се надгради. Ама то е :)

Види. Доколку некоја пирамидална шема (ќе ја земам пример clixsense) успее, и се одржи 5+ години, нема да згасне уште минимум 5 години (како што е случајот со clixsense и neobux), па шо сака нека е. На некој му чини што си лапа илјадарки, има и будали што се рекламираат по 100 200 долара месечно, шо мислиш не... Назад на муабетот, за тие 5 години, ти сигурно нема да кликаш за 2 долара месечно, ќе се надградиш, малце ќе го подотвориш и џебот нели, па ќе почнеш да праиш по 200 300 500 долара месечно и со тоа ќе си обезбедиш колку толку живот за тие 5 години. Кој како влезе на темава, влага у фазон "шо бе рекламки ќе кликам за 2 долара месечно"... е да ама првиот , вториот месец... па веќе четвртиот месец се надоградуваш па работиш за 10 долара месечно, упорен ќе бидам бе, не заработувам за некој над мене, заработувам за себе...
Еве случај со Paidverts, заработував 3 долара месечно до пред 3 месеца, еве сега заработувам по 10 долара месечно, ги реинвестирам, јануари февруари (дал Господ ако работи страната) може и до кај 30 долара ќе заработувам. Ама нееее, сеа ќе се замарам, ке кликам, коа САКАМ преку ноќ 100.000 евра да ми легнат на сметка. И ја сакам ама нема.
За крај, се зависи до твојата проценка колку еден сајт би работел долгорочно, парите на овој или на оно начин ќе се намножат.

Последно уредено:
Учам бате. Апсолвент не стигнав без учење.[DOUBLEPOST=1415539712][/DOUBLEPOST]

Види. Доколку некоја пирамидална шема (ќе ја земам пример clixsense) успее, и се одржи 5+ години, нема да згасне уште минимум 5 години (како што е случајот со clixsense и neobux), па шо сака нека е. На некој му чини што си лапа илјадарки, има и будали што се рекламираат по 100 200 долара месечно, шо мислиш не... Назад на муабетот, за тие 5 години, ти сигурно нема да кликаш за 2 долара месечно, ќе се надградиш, малце ќе го подотвориш и џебот нели, па ќе почнеш да праиш по 200 300 500 долара месечно и со тоа ќе си обезбедиш колку толку живот за тие 5 години. Кој како влезе на темава, влага у фазон "шо бе рекламки ќе кликам за 2 долара месечно"... е да ама првиот , вториот месец... па веќе четвртиот месец се надоградуваш па работиш за 10 долара месечно, упорен ќе бидам бе, не заработувам за некој над мене, заработувам за себе...
Еве случај со Paidverts, заработував 3 долара месечно до пред 3 месеца, еве сега заработувам по 10 долара месечно, ги реинвестирам, јануари февруари (дал Господ ако работи страната) може и до кај 30 долара ќе заработувам. Ама нееее, сеа ќе се замарам, ке кликам, коа САКАМ преку ноќ 100.000 евра да ми легнат на сметка. И ја сакам ама нема.
За крај, се зависи до твојата проценка колку еден сајт би работел долгорочно, парите на овој или на оно начин ќе се намножат.
Се тоа го разбирам ама сепак....инвестицијата и во време и во пари според мене може да се пренасочи на друго место....

http://www.omnybux.com/?ref=jovanovska93 сајт кој исто така исплаќа во долари

Payment proofs :
wwlarLR.png

0.05 дневна заработка и golden членство 1 месец џабе :)
Вреди да се проба ... :D

Исто и оваа...

http://www.buxeuroprofi.com/?ref=sankerce плаќа во евриќи, и при регистрација добивате 3 евра во Purchase balance :D Минимум Payout 1 eu ...

И не се пренападајте бре луѓе, еве и јас кликам 20+ страни па никому ништо, ако исплатат, исплатат ако не здравје... секако 2 - 3 саата слободни во денот сигурно сме пред компјутер, па што ни мења пол саат мање више да пробаме да извадиме некоја пара (ако успееме). Има и скам страни не велам не, ама овие со еврава некако ми делуваат убедливи.
Се рег па нека ни е со среќа :) А ако сакате 100% легит страна која исто исплаќа во евра повелете зачленете се :) http://www.primsia.com/?r=872471960

Бидејќи веќе на сите ни е доста јасно дека оние сајтови кои бараат да инвестираш се понзи и стануваат скам, направив листа на сајтови што не бараат инвестиција пред да бараш исплата

Лансирана е денес. Со самата регистрација, промотивно влегувате во ultimate (45 долари чланарина) 6 месеци(побрзајте!).Работи со 8 процесори. Вреди да се проба. 1 долар е минимум кешаут.

Веќе докажа дека исплаќа брзо, нема пендинг, брзо се прошири и е далеку од скам. 2 долари мин кешаут

Исто и оваа. Админот е ѕвер, исплаќа до 10 саати највеќе и нема пендинг. 2 долари мин кешаут

Лансирана пред 10 дена, исплаќа во евра и нема пендинг.2 долари кешаут.

Бидејќи веќе на сите ни е доста јасно дека оние сајтови кои бараат да инвестираш се понзи и стануваат скам, направив листа на сајтови што не бараат инвестиција пред да бараш исплата

Лансирана е денес. Со самата регистрација, промотивно влегувате во ultimate (45 долари чланарина) 6 месеци(побрзајте!).Работи со 8 процесори. Вреди да се проба. 1 долар е минимум кешаут.

Веќе докажа дека исплаќа брзо, нема пендинг, брзо се прошири и е далеку од скам. 2 долари мин кешаут

Исто и оваа. Админот е ѕвер, исплаќа до 10 саати највеќе и нема пендинг. 2 долари мин кешаут

Што мислиш со ова нема пендинг?

Ја нема секој таа привилегија да лепи плакати за 1000-че месечно за бензин и трчкарање натака навака, па мора вака...
Како? Клик клик? И убацување у некои пирамидлани шеми за 50$ ќар на крај на месец?
Komu ne se klika, ima drugi raboti da pravi..moze da si klika na XXX sajtovi i sl..Inace mene ova mi ehobi, akko na nekoj kladilnici i sl.:D
Inace angliski znam poveke od ovie batki sto prodavaat tuka muda za bubrezi:)[DOUBLEPOST=1415553288][/DOUBLEPOST]
Како? Клик клик? И убацување у некои пирамидлани шеми за 50$ ќар на крај на месец?
A 20 x 50 $ na kraj na mesec?? Ptc sajtovi rabotat ,klikaci, sirum svetot, samo nie tuka vo ovaa mizerija kao se potcenuvame od toa...za pola cas na den , pokraj site drugi raboti sto mozat da se pravat na net, moze i ponekoj klik ..ama ne , nie sme golema gospoda , a u stvari nekoj moze da nema da jade :)[DOUBLEPOST=1415553403][/DOUBLEPOST]be Dojcino, bolen Dojcino..site tuka imame acount na paidvertz, nema potreba toa da go reklamiras;) Ionaka pari pravat tuka samo onie 5-10 na vrvot..:)[DOUBLEPOST=1415553461][/DOUBLEPOST]

Abe batka, ti promovirase i ptcircle, ete se vide do kade doguraa ludjeto so nego..:D[DOUBLEPOST=1415553686][/DOUBLEPOST]
Ja sum na pending na rewards 2 i pol dena :) Ustvari instant isplati dobivam samo na Ojoo i Paidverts:) NA ptcircle mi e na pending forever :)

Последно уредено:
Komu ne se klika, ima drugi raboti da pravi..moze da si klika na XXX sajtovi i sl..Inace mene ova mi ehobi, akko na nekoj kladilnici i sl.:D
Inace angliski znam poveke od ovie batki sto prodavaat tuka muda za bubrezi:)[DOUBLEPOST=1415553288][/DOUBLEPOST]
A 20 x 50 $ na kraj na mesec?? Ptc sajtovi rabotat ,klikaci, sirum svetot, samo nie tuka vo ovaa mizerija kao se potcenuvame od toa...za pola cas na den , pokraj site drugi raboti sto mozat da se pravat na net, moze i ponekoj klik ..ama ne , nie sme golema gospoda , a u stvari nekoj moze da nema da jade :)[DOUBLEPOST=1415553403][/DOUBLEPOST]be Dojcino, bolen Dojcino..site tuka imame acount na paidvertz, nema potreba toa da go reklamiras;) Ionaka pari pravat tuka samo onie 5-10 na vrvot..:)[DOUBLEPOST=1415553461][/DOUBLEPOST]
Abe batka, ti promovirase i ptcircle, ete se vide do kade doguraa ludjeto so nego..:D[DOUBLEPOST=1415553686][/DOUBLEPOST]
Ja sum na pending na rewards 2 i pol dena :) Ustvari instant isplati dobivam samo na Ojoo i Paidverts:) NA ptcircle mi e na pending forever :)
Ojoo чекав околу 2 месеци да ме исплати, а на Паидвертс околу 1 ден...тоа за тебе е инстант?

Ojoo go rabiotam najredovno i mozebi najdolgo i e vo rang na neobux i slicnite samo sto dava pogolem prosek i ima dopolnitelni raboti a tie sto sakaat da mislat malce i da rabotat nesto.:D A go promoviram zatoa sto ima preku 6 milioni clenovi, A do pred 1 mesec imase 5 800 000, taka da brojkite sve kazuvaat .Germasnki kvalitet, mercedes medju ptc stranite :) http://myprintscreen.com/s/6l5s
http://wad.ojooo.com/register.php?ref=kralmortal
Za moite referali sovet i pomos vo sekoe vreme.[DOUBLEPOST=1415554183][/DOUBLEPOST]
Ojoo чекав околу 2 месеци да ме исплати, а на Паидвертс околу 1 ден...тоа за тебе е инстант?
MEne a i tie sto komunicriam na net , ne isplaka redovno i vo rok od 24 casa, ponekogas za 12 :) NE znam stavrno tvojot problem so sipalata...Ako e toa tocno, barem te isplatil vo dogleden period a ne kako poveceto -Nikogas:)

Ojoo go rabiotam najredovno i mozebi najdolgo i e vo rang na neobux i slicnite samo sto dava pogolem prosek i ima dopolnitelni raboti a tie sto sakaat da mislat malce i da rabotat nesto.:D A go promoviram zatoa sto ima preku 6 milioni clenovi, A do pred 1 mesec imase 5 800 000, taka da brojkite sve kazuvaat .Germasnki kvalitet, mercedes medju ptc stranite :) http://myprintscreen.com/s/6l5s
http://wad.ojooo.com/register.php?ref=kralmortal
Za moite referali sovet i pomos vo sekoe vreme.
Зошто не одговараш на постот? Дај скриншот од пендинг и ресивед :)

Зошто не одговараш на постот? Дај скриншот од пендинг и ресивед :)
Koj tuka dava takvi skrinshotivi???Pa bas na tebe ke dadam:)[DOUBLEPOST=1415559906][/DOUBLEPOST]
NA Paidverts ako ne vlozis makar 100 dol. ke se utepas od 0,0005 i 0,001 klikanje...odzema vreme mnogua , a seke vlozuvanje kako sto e poznato e rizik tuka :)

[DOUBLEPOST=1415553461][/DOUBLEPOST]

Точно. Ptcircle е успорена со исплати, ама исплаќаат. А и затоа во постов наброив сајтови што не бараат инвестиција.

Денес ја лансираа, сеуште нема никој ни побарано. А бидејќи не бара инвестиција, не е лошо да сме меѓу првите :)

Дечки моментално работам на нова страна whitepinsplus германска е и е многу лесна за работа се вадат пати после 90тиот ден кој сака да проба нека ми пише ПП :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom