- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.710
- Поени од реакции
- 744
Лацио вртете ја бе копиљаци дека вас ве најде од цела италианска лига...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
двојкаДортмунд 1 или ГГи3+ ?
Честитки ако некој ме послуша и фати. Јас ја врзав со Цска Москва гг и 2те, сакав брзи париСевиља да прими гол 1.9 ?
Фаворити се, али у четврток играа ЛЕ а на 1.3 коеф за конечен 1 не вреди ништо друго да се игра. Може и гг на 2.15 коеф (Спортлајф)
Јас го ставив Лион, а Тотенхем во последен момент ми текна да го ставам. Веќе 3 утакници фатив али тоа е.Абе остај тоа.. Ама глуп Лион цел викенд ми е зицер, а на тикет сум заборавил да го додадам.![]()
Те послушав за Лил,ја ставив 3+ на 4000 па ќе видимеРеимс - Лил
гг3+ има 3.40
1+1 има 2.30
Ова ќе го пробам па што сака нека е, лани двете меѓу нив биле гг3+, сезонава се тапа ама мислам дека може да искочи.
Исто и Дортмунд вреди да се проба 2ка на 5.15 (или може и поголем да е на друго место).
Лани ги победија кога Дортмунд беа каде каде посолидни, сезонава Менхенгладбах се цврста екипа со само 5 примени голови. И х2 не е лошо на 2.25
И Ријека ќе ја пробам 2-1 на ситно
Друго што ќе искомбинирам
ПСВ т2
Арсенал гг3+
Легија гг3+
Паок 2-3
Диогсиор (или како и да се пишуваат унгарциве) гг3+
Ријека гг3+
Толука гг3+
@vidooq ете ги гг3+ ама пошто не ми иде у последно време џабе ги пишувам![]()
Еве го Јуве си влезе, Лион си влезе, Влофсбург си влезе.. ќе ми останеше само Рома. А денеска ќе ме соборат ПСВ, уствари eee еве израмниле сеа, па ајде ваљда ќе ја обрнат во второ. И јас глупак играј си ги ГГ и да не ти чуе... xDMeне не ми е јасно зошто ПСВ има дури 1,70 за победа против факинг Хераклес, кои имаат 9 порази од 11 утакмици. Планирам да ја врзам со тие што ќе ми останаа ако тепаше Селта денес - Јуве, Рома, Лион и Волфсбург. Сепак, не сум баш при пари па ќе мора да додадам уште некоја да дигнам коефициент. Се мислам една од Валенсија и Атлетико, мада и двете ми се сигурни некако...и Ријека, имаат 1,45 а мислам дека треба да тепаат.![]()
Не го повлекуви, биди маж!Го чекам уште федерер да победи и Марсеј - ПСЖ од 0-2. Реално е да влезат овие? Или да си го повлечам ливчето? Ако го повлечам пак сум во плус ќе заработам за кикиритки (250 денари)![]()