Немaaт тaму минимaлкa пo кoмбинaцијa кaкo другиве (2 денaри)?Во Бетсити можеш и со 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немaaт тaму минимaлкa пo кoмбинaцијa кaкo другиве (2 денaри)?Во Бетсити можеш и со 50
Немаа до пред две недели кога уплатив последен пат систем а и претходно освен сега ако не смениле а неверувам едино имаа лимит да со 50 денари може да се играат системи шо имаат до 1001 комбинација све над 1001 комбинација мислам дека неможе со 50Немaaт тaму минимaлкa пo кoмбинaцијa кaкo другиве (2 денaри)?
Ги бројт паритеSo bidna toj so skokase so dojavite ni traga ni glas od nego![]()
Ili trcha do banka da im gi uplati nazad pariteГи бројт парите![]()
Mozhe taka, ili pak ako ima koef od 0 do 3 gola da ja staish.Што мислите за ВБА-Њукасл Х2 @ 1.62 ?
Премногу самоуверен делуваше 100% е добитен нема шо да врака пари.Абе мене вака да ми направат да му платам некому за типови и тоа дојави ке го барам и ко ке го најдам нема јас да му дадам ќотек туку ке му речам тој да ми удрит за да ми дојт умот.Ili trcha do banka da im gi uplati nazad parite![]()