Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ПСЖ го имам 1-1&3+.

Maрсеј ги гледав со Ленс, и иако тепаа, не ми се убедливи.

Дортмунд е многу лоша за типување, убеден сум дека Менхенгладбах ке им даде гол, али буљашите за GG дале 1.50 коефициент.
Дортмунд има само една победа во последните 5 меча со Менхенгладбах, али па домашните се у катастрофална серија и ке бараат утре победа.

според мене за утре 100% би биле:
Wolfsburg 1
Chievo 1
на поголема уплата.. али неам муда да им ставам 1000ка :свиркам:
башка ми требаат повеќе пари сега :D

Немaaт тaму минимaлкa пo кoмбинaцијa кaкo другиве (2 денaри)?
Немаа до пред две недели кога уплатив последен пат систем а и претходно освен сега ако не смениле а неверувам едино имаа лимит да со 50 денари може да се играат системи шо имаат до 1001 комбинација све над 1001 комбинација мислам дека неможе со 50

На Севиља 1.30 дома, кхммм, no me gusta. Леванте се очајни али што е малце малце е.
Олимпијакос со хендикеп ке тепа, разликата е многу класи помеѓу двете екипи.
И Ајакс ми се игра т2 2+, во Копачка е 1.80 за т2, а реално колку и да се добри Камбур сезонава сепак Ајакс е ова и вреди мислам т2 да се проба. Исто и гг3+ е добра опција, не ми се верува Ајакс да не прими гол.

Screenshot_2014-11-09-01-30-29.png
И утре викaте дa гo игрaме 1 нa мoчaн 1.6? :pos:[DOUBLEPOST=1415493861][/DOUBLEPOST]
Shto mislite za Roma 1 utre?
Рoмa требa дa е пoклoн. Имaa еден ден пoвеќе зa oдмoр oд Тoринo. Вaлуе бет вo секoј случaј.

Каљари 3+ 1.85
Јуве 3+ 1,75
Марибор 2и3+ 1,9 ( се мислев дали ова или со хенд ако тепаат 0-2 ке им ебам све)
2/3 350ден ко за старт на денот утре уш нешо ке допишам[DOUBLEPOST=1415495573][/DOUBLEPOST]
Ili trcha do banka da im gi uplati nazad parite :LOL:
Премногу самоуверен делуваше 100% е добитен нема шо да врака пари.Абе мене вака да ми направат да му платам некому за типови и тоа дојави ке го барам и ко ке го најдам нема јас да му дадам ќотек туку ке му речам тој да ми удрит за да ми дојт умот.

Последно уредено:
Арсенал 2 (2.15), Волфсбург 1 (1.57), Атлетико Мадрид 2 (1.8), Стеауа 2 (1.44) ми се гледаат како најсигурни за утре.
Би требало да тепаат и Евертон 2 (2.10), Наполи 2 (2,75), Бешикташ 2 (2,7) и Спортинг 1 (1.50)
За поголем ризик - Џенова 2 (3.40) па и Менхенгладбах солидно играат а Дортмунд доста променливо така да има шанси за 2ка (5)

Од овие погоре нешто ќе искомбинирам, или пак систем..

Севиља да прими гол 1.9 ?
Фаворити се, али у четврток играа ЛЕ а на 1.3 коеф за конечен 1 не вреди ништо друго да се игра. Може и гг на 2.15 коеф (Спортлајф)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom