Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
18:00 Pogon – Legia 2 (2.00)

Pogon со големи проблеми. Stupid yellow of Zwolinski (11/4 f, top scorer) against Gornik Zabrze was his 4th of the season which means he is out for Legia game. Also there are already few players out with long-term injuries: last season top league goalscorer Marcin Robak (8/4 f, top scorer), key midfielder Adrian Fraczczak (11/3 m, 2nd top scorer) and also backup winger Patryk Malecki (11/0 m) and newcomer Bruno Loureiro (0/0 m).

Arsenal gg
Anderleht gg
WBA 1x
Lille x2
Dortmund T1 2+

Пробајте во sportlife V.Rossi победник 9 коеф. од 14ч. Е трката Rossi тргнува од пол позиција .

Свонси - Арсенал 1Х за сите пари :D

Свонси - Арсенал 1Х за сите пари :D
дај тикет да видиме :)
сите овдека кажуваат некои екстремни типови а 90 посто од нив немаат ни самите муда да ги изграат[/quote]

Да падни едно голче на Каљари.

Danilo Avelar (Cagliari) je propustio priliku da zabije iz penala.
:tapp::facepalm:[DOUBLEPOST=1415538710][/DOUBLEPOST]Ме претекле :D

Го закинав тикетот од Копачка баш кај бар-кодот. Дали ќе ме исплатат откако ќе фатам... ете Лион ми води имам уште 5 пара на тикетот ама тоа не е проблем. :icon_mrgr:

Го закинав тикетот од Копачка баш кај бар-кодот. Дали ќе ме исплатат откако ќе фатам... ете Лион ми води имам уште 5 пара на тикетот ама тоа не е проблем. :icon_mrgr:
Ова прашуваш за да знајш дали да навиваш да фатиш или да навиваш да те турнат. :ROFLMAO: Зафркната ситуација брат.:LOL: Али незнам стварно, не би требало да ти прават проблем ако не е премногу оштетен.

Кажи ги пете пара ако не е проблем да ги погодиш, да фатиме и ние нешто:D
Иначе не би требало да ти прават проблем.[DOUBLEPOST=1415540646][/DOUBLEPOST]А да заборавив
КАЉАРИ СВЕ ПО СПИСОК ДА ВИ ЕБАМ ИНВАЛИДИ ЕДНИ

Сакам да сум ја малку среќен како Х личности од форуимов ... и Сандерленд И Гројтер да ми ги дае Гол/Гол..:vozbud::vozbud::icon_lol::icon_lol:[DOUBLEPOST=1415542571][/DOUBLEPOST]Не брат, и после оној дегенот ќе ти рече немало врска среќа со кладилница .... Ок е, Гројтер и традиција и форма и куров и задњи 20000 средби дома гол имаат даено, денес 0 -3 (Y)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom