Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
А ја бе? 6 играчи ќе фатам, Чикао 1 ќе ме бутне, на 1.20 квота. :facepalm: Мемфис 2ка, Данкан минус 16.5 (2 поени на полувреме), Вејд и Пековиќ веќе фатени овер, Салинџер минус 13.5 (10 има моментално ама не ми се верува дека ќе даде уште 4), Рендолф плус 16.5 (11 на полувреме) и Брендон Најт минус 16.5 (5 на полувреме). Ебате и Чикагото и 1.20 квота. :D
Јас од кога те знам баксуз си...:unsure:
Јас се демотивирав со ливчево нема да ми текне пак да пишам а само 40 денари ми пропаднаа.:icon_mrgr:

Arsenal Dava Gol
Celtic Dava Gol
Ponferradina Dava Gol
Porto 2+
Ajax Dava Gol
Wolfsburg Dava Gol
Salzburg 2+
на 1000, околу 2500..
е и ова ако не излезе ..:нинџ:
Премногу натпревари другар. За толку мал коеф. не ти се исплаќа да пратиш 7 натпревари, ма колку и лесни да излгедаат типовите. Лош начин на игра е тоа. Не сакам да ти се правам паметен, ама има попаметен начин во спортската да се инвестираат 1000 денари.

Јас од кога те знам баксуз си...:unsure:
Јас се демотивирав со ливчево нема да ми текне пак да пишам а само 40 денари ми пропаднаа.:icon_mrgr:
Види, тоа у коцкарски жаргон се нарекува мувла. :D
Би пишал сега еден израз околу ова со Чикаго и 1.20 квотата, ама нема смисла девојче си. :D

Види, тоа у коцкарски жаргон се нарекува мувла. :D
Би пишал сега еден израз околу ова со Чикаго и 1.20 квотата, ама нема смисла девојче си. :D
Колку и да си во криза, нека ти текне дека не си како овие 2 на сликите, и веднаш ќе си добиеш мала мотивација. (не се ни мои, да не ме зарече некој :D)

Attachments

• HAHAHA.jpg
    HAHAHA.jpg
    23,9 KB · Прегледи: 51
  • omg.jpg
    omg.jpg
    70,8 KB · Прегледи: 51
Стефан логикава не ти пасува :D

Овој ќе даде ваљда уште 5 коша, овој ваљда нема да даде, овој ваљда ќе утне...и фатено ќе ми беше !

:D

Стефан логикава не ти пасува :D

Овој ќе даде ваљда уште 5 коша, овој ваљда нема да даде, овој ваљда ќе утне...и фатено ќе ми беше !

:D
Пер ете Салинџер не даде, пошо уше малце имаше до крај а не е битен играч у Бостон, т.е. не идат нападите преку него. Најт исто у Милвоки, така да има логика. :D

Овој Гасол глупа салама еј, на два стигнаа Чикаго и промашија Бостон али глупиов не загради и им фатија офанзивен ццц.

Пер ете Салинџер не даде, пошо уше малце имаше до крај а не е битен играч у Бостон, т.е. не идат нападите преку него. Најт исто у Милвоки, така да има логика. :D

Овој Гасол глупа салама еј, на два стигнаа Чикаго и промашија Бостон али глупиов не загради и им фатија офанзивен ццц.
Вчера Најт имаше 4 поени на полувреме а заврши со 17...онака :D

5 на полувреме, 6 за помалку од четвртина..како бе не идат нападите преку Најт у Милвоки ? :D

Ќе стигне лесно до 17 поени :) Бар нема само Чикаго да те бутне ако ти е утеха :D

5 на полувреме, 6 за помалку од четвртина..како бе не идат нападите преку Најт у Милвоки ? :D

Ќе стигне лесно до 17 поени :) Бар нема само Чикаго да те бутне ако ти е утеха :D
Ме заболе цеф со 20че е уплатено ливчето, али не мора 1.20 да ме бутне, мислам ок е. :D
Леле овие и без Рондо играле. :facepalm:
Вамос НАЈТ :D

Еве ви нешто од мене за денес:

Tottenham - 1
Arsenal - GG
Lyon - 1
PSG - 1
Juventus - 1
Roma - 1
Inter - 1
Wolfsburg - 1
Domžale - 1
Sevilla - 1
Valencia - 1
Atletico Madrid - 2
Olympiakos - 1
Benfica - 2

Стајте си 20-че и лапајте си пари :)

Цццццццц утакмицата со најнизок коефициент.:tapp::tapp:
Какво мислење имате за утакмициве
Рома 1
ПСЖ 1 3+
Порто 2
Атлетико М. 2
Севиља 1
Дортмунд 1

Не ја лажи all in се иде на Дортмунд утре. Како и секое коло до крај на сезона. :icon_lol:
Иначе пред 4-5 кола ако ви текнува реков дека за инат ќе ги играм Дортмунд до крај на сезона па ако сакаат нека испаднат од лига. Дортмунд е последен моментално. :pos:

Мојата женска интуиција ми вели дека редно е Дотрмунд да тепа. Ги пишав веќе, ако не пак ќе плачам на темава.:D Уствари сега гледам дека си имало соодветна тема за поплаки.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom